Elektrokinezi Videom
Elektrokinezi Videom
Moderatör: TTmF##
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi Videom
Arkadaşlar bir süre önce psi wheeli falan bırakıp direk olarak lambayı sallamayı denemeye başladım ancak hüsrana uğramaya başladığım bir denemem sırasında birşey fark ettim. Işık kırpılıp kırpılıp duruyordu. Elektrokineziyle alakası olabileceğini düşündüm. Tam elektrokinezimidir yoksa boşta kalan enerjimin sebep olduğu kırpılmalarmıdır bilmiyorum ama şöyle bir olay yaşıyorum enerjiyi lambaya verince.
http://www.youtube.com/watch?v=351Oi8nI ... e=youtu.be
Kapı çaldı yarım kaldı yoksa daha uzun süre devam edebiliyorum :D. Ayrıca arkadaşlar bazıları normal kırpılma oluyor ışıklarda diyecek ama bu öyle kırpılma değil. Normal tk çalışırken kırpılmıyor bu kadar. Lambayla etkileşime geçince kırpılıyor. İyi seyirler :)
http://www.youtube.com/watch?v=351Oi8nI ... e=youtu.be
Kapı çaldı yarım kaldı yoksa daha uzun süre devam edebiliyorum :D. Ayrıca arkadaşlar bazıları normal kırpılma oluyor ışıklarda diyecek ama bu öyle kırpılma değil. Normal tk çalışırken kırpılmıyor bu kadar. Lambayla etkileşime geçince kırpılıyor. İyi seyirler :)
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Elektrokinezi Videom
Tebrikler :) Nasıl yaptığını banada anlatır mısın ? :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- dokunarakkustururum
Evet :Dozina yazdı:floresan lamba mı o :D
Enerjiyi şekillendirme ve iletme. Tekniği kafana göre bulabilirsin önemli olan çalışmak galiba. Bende devamlı sıkı çalışıyorum lambaya olmasa bile günlük hayatta dükkanda mesela iş olmadımı ellerimi açıyorum bi elimden diğer elime enerji yollamaya çalışıyorum karıncalanıyor falan öyle öyle biraz gelişme gösterdim sanırım.kimsetutamaz yazdı:Tebrikler :) Nasıl yaptığını banada anlatır mısın ? :)
Bu şekilde enerjimi kontrol etmeyi öğreniyorum. Daha sonrası kolay oluyor enerjinizi lambaya akıtıyorsunuz...
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- kimsetutamaz
TEŞEKKÜRLER.. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- dokunarakkustururum
Diğer video malum kuzenler geldiği için yarıda kesilmişti bende verdim ellerine kamerayı yenisini çektim. Yanlız arkadan leyla ile mecnun sesleri geliyor tv izliyorlardı odada kusura bakmayın :).
http://www.youtube.com/watch?v=fp3pglDv ... e=youtu.be
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
tek bi sorum var enerjiyi lambaya akıtınca lambanın ışıımı azalıo :S :S
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- dokunarakkustururum
hayır kırpılıyor bazen azalıyor bazende haddinden fazla artıyor. Bende ne yaptığımı çözemedim sadece ellerimdeki enerjiyi lambanın etrafını kaplamış düşünüyorum ve içindeki elektrikle bir olduğunu. Pyrokinezide de aynısını düşünüyordum ateşle bir olduğunu.
- kimsetutamaz
Tebrikler kardeşim :)
Bu arada sitedeki tek elektrokinezi videosu senin galiba :D
Bu arada sitedeki tek elektrokinezi videosu senin galiba :D

-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
gerçekten çok başarılı umarım daha iyilerini yapabilirsindokunarakkustururum yazdı:Diğer video malum kuzenler geldiği için yarıda kesilmişti bende verdim ellerine kamerayı yenisini çektim. Yanlız arkadan leyla ile mecnun sesleri geliyor tv izliyorlardı odada kusura bakmayın :).
Komik hayallere kapılmayın..
-