Biyokinezi ile burun, dudak vs güzelleştirme ?
biyokinezi ile burun güzelleştirme, biyokinezi ile dudak güzelleştirme, biyokinezi ile yüz güzelleştirme
- GyoKuChen
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Biyokinezi ile burun, dudak vs güzelleştirme ?
Biyokinezi ile burun düzeltme, dudak güzelleştirme mümkün olabilir mi ? Ya da sadece belli başlı şeyler mi yapabiliriz ? :D
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Biyokinezi ile burun,dudak vs güzelleştirme ?
bunları ne yapacan :D saç ve göz rengi değiştirmeyi bilen var mı ? :D
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- Secular
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Kesin güzelligine önem veren bir kızsındır. Kadın psikolojisi :D
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
biokinezide bunlar mümkün mü bilmiyorum , ama sanmam
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- TheSoldier
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Göz rengi değiştiren ben
Asla yalnız yürümeyeceksin
- starscream936
nasıl yapıldığını söyler misin?
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Yapamazsınnnnnnn :). Yüz ve burun şekilleri kemik yapısıyla alakalı. Kemiklerini büyütüp küçültüp şeklini değiştiremezsin. Biyokinezi daha maddesel birşey. Yani gözünün renginin pigmentleriyle falan oynayabiliyorsun veya hücre yenilenmesini hızlandırabiliyorsun ama kalkıpta vücudunun şeklini değiştiremezsin. O zaman ben de kendimi 5 metrelik bir ucubeye çeviririm ve sırtımdan kanat çıkartırım :D. Böyle bir saçmalık olabilirmi sence ?
Açmayın artık şöyle konular yahu. İnsan gücünün bir sınırı var. Yaratıcı ona göre yaratmış işte kaşını gözünü niye değiştirecen hastamısın be insan :D
Açmayın artık şöyle konular yahu. İnsan gücünün bir sınırı var. Yaratıcı ona göre yaratmış işte kaşını gözünü niye değiştirecen hastamısın be insan :D
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
bana kanıtlayabilir misin sınırı olduğunu tamam sınırı vardır ama kanat çıkarmak o kadar zor olmasa gerek ilerde olacak birşey tamam sınırı varda sizde insanız be kardeşim bu kadarda mütevazi olunmazki Allah kendi ruhundan üfürdüğü tek varlıksınız meleklerden bile üstünüz yeri gelince ne neyin kafasını yaşıyonuz siz :Ddokunarakkustururum yazdı:Yapamazsınnnnnnn :). Yüz ve burun şekilleri kemik yapısıyla alakalı. Kemiklerini büyütüp küçültüp şeklini değiştiremezsin. Biyokinezi daha maddesel birşey. Yani gözünün renginin pigmentleriyle falan oynayabiliyorsun veya hücre yenilenmesini hızlandırabiliyorsun ama kalkıpta vücudunun şeklini değiştiremezsin. O zaman ben de kendimi 5 metrelik bir ucubeye çeviririm ve sırtımdan kanat çıkartırım :D. Böyle bir saçmalık olabilirmi sence ?
- starscream936
peki diyelim göz rengini değiştirdim kalıcı mı olacak?
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Birisi kanat çıkarsın tükürdüğümü yalayacam söz Uchiha Sasuke :D. Ayrıca Sharinganın var diye artistlik yapma bizde de Byakugan var ona göre :DUchiha Sasuke yazdı:bana kanıtlayabilir misin sınırı olduğunu tamam sınırı vardır ama kanat çıkarmak o kadar zor olmasa gerek ilerde olacak birşey tamam sınırı varda sizde insanız be kardeşim bu kadarda mütevazi olunmazki Allah kendi ruhundan üfürdüğü tek varlıksınız meleklerden bile üstünüz yeri gelince ne neyin kafasını yaşıyonuz siz :Ddokunarakkustururum yazdı:Yapamazsınnnnnnn :). Yüz ve burun şekilleri kemik yapısıyla alakalı. Kemiklerini büyütüp küçültüp şeklini değiştiremezsin. Biyokinezi daha maddesel birşey. Yani gözünün renginin pigmentleriyle falan oynayabiliyorsun veya hücre yenilenmesini hızlandırabiliyorsun ama kalkıpta vücudunun şeklini değiştiremezsin. O zaman ben de kendimi 5 metrelik bir ucubeye çeviririm ve sırtımdan kanat çıkartırım :D. Böyle bir saçmalık olabilirmi sence ?
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
-