FENOMEN İLETİSİ
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
FENOMEN İLETİSİ
Fenomen ile konuştum olanları anlattım ( çoğu şey hariç kötü sözler vs.)
Şimdi size son bir fırsat bu herkese ! Kim olduğu beni alakadar etmez sonuçta bu site benim değil.
Gerçek ilim öğrenmek isteyenler Fenomene söz verirseniz. Sizlere bilmediklerinizi öğreteceğim ( Fenomen, yani ferdi abi tarafından)
Ferdi abi bize öğretecek kendisi bu yaz askere gidecek o gittikten sonra siz devam edeceksiniz. O yüzden bu herkese son fırsat. Hala birşeylerde inatçı olursanız hiç birşey öğrenemezsiniz.
Ayrıca bu sitedeki tartıştığım kimse beni ilgilendirmez, onlarada diğerlerine olduğu gibi göstericem zaten foruma koyulacak. Bakın görün adam sinirlenmiyor hala birşeyler öğretmek istiyor bunu anlayan kazanır.
Not: Ben öğretmeyeceğim yanlış algılayanlar olabilir yukarıda yazdım ama tekrar yazıyorum . Fenomen verecek dersleri ben aktaracağım :)
Şimdi size son bir fırsat bu herkese ! Kim olduğu beni alakadar etmez sonuçta bu site benim değil.
Gerçek ilim öğrenmek isteyenler Fenomene söz verirseniz. Sizlere bilmediklerinizi öğreteceğim ( Fenomen, yani ferdi abi tarafından)
Ferdi abi bize öğretecek kendisi bu yaz askere gidecek o gittikten sonra siz devam edeceksiniz. O yüzden bu herkese son fırsat. Hala birşeylerde inatçı olursanız hiç birşey öğrenemezsiniz.
Ayrıca bu sitedeki tartıştığım kimse beni ilgilendirmez, onlarada diğerlerine olduğu gibi göstericem zaten foruma koyulacak. Bakın görün adam sinirlenmiyor hala birşeyler öğretmek istiyor bunu anlayan kazanır.
Not: Ben öğretmeyeceğim yanlış algılayanlar olabilir yukarıda yazdım ama tekrar yazıyorum . Fenomen verecek dersleri ben aktaracağım :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Kisame
- Yaşadığınız İl: 3 Afyonkarahisar
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: FENOMEN İLETİSİ
Fenomen abinin çalışmalarını öğreneyim bırak kavgayı mum olurum burdaturab yazdı:Fenomen ile konuştum olanları anlattım ( çoğu şey hariç kötü sözler vs.)
Yöneticilerde buna dahil. Onlarında gelmesini diliyorum .
Savaş ve kavgada kazanan yoktur çok kaybeden ve az kaybeden vardır.
- turab
Ben size aslında en başından beri burda bunu gösteriyorum ben ferdi abinin dediğinin dışında hiçbir şey yapmadım. Yani tabikide bana o demedi şunu şunu de diye ama ben biliyordum siz bana inanmıyordunuz neyse tamam hoşgeldin
uubam.com
döneklik yapmam ama elbette öğrenmeye geliyoruz ve sizde düzgünce açıklasaydınız bunlar olmazdı neyse hoşbulduk :)
- Kisame
Kimsenin doneklik yaptigi yok derslere katilacam diomUchiha Sasuke yazdı:döneklik yapmam ama elbette öğrenmeye geliyoruz ve sizde düzgünce açıklasaydınız bunlar olmazdı neyse hoşbulduk :)
- turab
Uchiha Sasuke yazdı:döneklik yapmam ama elbette öğrenmeye geliyoruz ve sizde düzgünce açıklasaydınız bunlar olmazdı neyse hoşbulduk :)
psi ball yokun daha düzgününü bana açıklarsan seviniriz. Hatta biz psi ball yok demedik aksine var psi ball. Ama sizin psi ball görünüşünüzle bizimki çok farklı. Bunuda belirttik ozina da belirtti. neyse burası bunu konuşacak yer değil. o yüzden kimsenin bu başlık altında bunu yazmasını istemiyorum. H.g
uubam.com
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Turab'a zaten yazmıştım katılmak istediğimi.
tmm sus sen kimsimsin kardeş ? eski nickini söyle banaKisame yazdı:Kimsenin doneklik yaptigi yok derslere katilacam diomUchiha Sasuke yazdı:döneklik yapmam ama elbette öğrenmeye geliyoruz ve sizde düzgünce açıklasaydınız bunlar olmazdı neyse hoşbulduk :)
- Kisame
ShrbzUchiha Sasuke yazdı:tmm sus sen kimsimsin kardeş ? eski nickini söyle banaKisame yazdı:Kimsenin doneklik yaptigi yok derslere katilacam diomUchiha Sasuke yazdı:döneklik yapmam ama elbette öğrenmeye geliyoruz ve sizde düzgünce açıklasaydınız bunlar olmazdı neyse hoşbulduk :)
Mutlumusun şimdi
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan