Kurallar

Forum Kurallarımız
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Kurallar

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Arkadaşlar artık yönetici oldum sayılır.Bundan sonra herkes ne yazdığına dikkat edecek.

Öncelikle başlık yazımında en ufak hata istemiyorum.

Yazım kurallarına dikkat edilecek. (Forum için bunu esnetebilirsiniz ama çok fazla değil)

Kaba , saba davranışlar argo , kişiye hakarete ulaşabilecek düzeyde sözler açık ve net ban sebebi.

İlk başlık yazımı hatanızda 1. uyarı , 2. yapışınızda ise ileti silinir.

Bundan sonra kimse ben gidiyorum by , görüşmek üzere , falan tarzı yazılar açmasın sadece konu kirliliği. Uyarı almadan silinecektir.

Ve en önemli şey, sitemizde biz uyduruk yazılar yazmıyoruz , bunu iddia edenler eğer kanıtlayamazlarsa siteden atılacaktırlar.Ordan burdan sallama yazı yasaktır!

Daha eklemeler yapacağım. Şimdilik Ozzzyyy veya Sai nin eklemek ya da çıkarmak istediği şeyler varsa yazabilir
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Kurallar

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

turab iyi yazmışsın, hoş yazmışsında senin kesin kurallar koymandan önce şunu belirteyim; yönetici oldum sayılır diyorsun dikkatini çekerim. Bu forumun yöneticileri hala carnim_rama ve benim. Kuralları belirlemeden önce biraz sabırlı olmalısın. Kaldı ki yazdığın kurallar yeni değil, bizimde dikkat ettiğimiz genel forum kuralları. Kuralları uygularken üyeleri sıkmadan uyguluyoruz. Sayın AkrepKral ın bir tabiri vardır "demir yumruk admin olmak" diye. Kesinlikle demir yumruk admin olmuyoruz. Benim üslubumun sert olmasının sebebi üyelerin yönetim ile ilgili çok fazla fikir beyan etmeleri idi. Bunun dışında üyelerle yönetici gibi değil de herhangi bir üye gibi muhattap olmak en güzelidir.
duyuru-ve-haberler/uyelerin-dikkatine-k ... t5628.html şu konuda benim kullandığım üsluba dikkat edersen aradaki farkı anlarsın.
Eğer üyeler birbirine hakaret ederse önce uyarı veriyoruz, hala bu hareketlerinde ısrar ediyorlarsa süreli olarak uzaklaştırıyoruz(benim tercihim 1 hafta uzaklaştırmak), eğer üye uzaklaştırma süresinin bitiminden sonrada aynı tutumuna devam ediyorsa o zaman banlıyoruz.
Küfür olayı biraz daha farklı. Kullanılan kelimelerin ağırlığına göre üye direkt banlanabilir.
Başlıklarda yazım yanlışları mevcutsa konuyu açan üyeyi mesaj ile ikaz ettikten sonra başlık düzeltilebilir. Eğer üye bunu bir alışkanlık haline getirmişse konu düzeltilmeden silinebilir. Yanlış bölüme açılan konuyu taşımak veya silmek tamamen yöneticinin insiyatifine bağlıdır, bu konuda kesin bir kural yok(ben genelde silerim).
Açılan bir konu amacından sapmış, tartışmaya veya geyik muhabbetine dönüşmüşse kilitlenebilir ve silinebilir(veya konuyla alakasız iletiler silinebilir.).
Bunlar benim görüşlerim ve şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Herkese iyi forumlar...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ozzzyyy yazdı:turab iyi yazmışsın, hoş yazmışsında senin kesin kurallar koymandan önce şunu belirteyim; yönetici oldum sayılır diyorsun dikkatini çekerim. Bu forumun yöneticileri hala carnim_rama ve benim. Kuralları belirlemeden önce biraz sabırlı olmalısın. Kaldı ki yazdığın kurallar yeni değil, bizimde dikkat ettiğimiz genel forum kuralları. Kuralları uygularken üyeleri sıkmadan uyguluyoruz. Sayın AkrepKral ın bir tabiri vardır demir "yumruk admin olmak" diye. Kesinlikle demir yumruk admin olmuyoruz. Benim üslubumun sert olmasının sebebi üyelerin yönetim ile ilgili çok fazla fikir beyan etmeleri idi. Bunun dışında üyelerle yönetici gibi değil de herhangi bir üye gibi muhattap olmak en güzelidir.
duyuru-ve-haberler/uyelerin-dikkatine-k ... t5628.html şu konuda benim kullandığım üsluba dikkat edersen aradaki farkı anlarsın.
Eğer üyeler birbirine hakaret ederse önce uyarı veriyoruz, hala bu hareketlerinde ısrar ediyorlarsa süreli olarak uzaklaştırıyoruz(benim tercihim 1 hafta uzaklaştırmak), eğer üye uzaklaştırma süresinin bitiminden sonrada aynı tutumuna devam ediyorsa o zaman banlıyoruz.
Küfür olayı biraz daha farklı. Kullanılan kelimelerin ağırlığına göre üye direkt banlanabilir.
Başlıklarda yazım yanlışları mevcutsa konuyu açan üyeyi mesaj ile ikaz ettikten sonra başlık düzeltilebilir. Eğer üye bunu bir alışkanlık haline getirmişse konu düzeltilmeden silinebilir. Yanlış bölüme açılan konuyu taşımak veya silmek tamamen yöneticinin insiyatifine bağlıdır, bu konuda kesin bir kural yok(ben genelde silerim).
Açılan bir konu amacından sapmış, tartışmaya veya geyik muhabbetine dönüşmüşse kilitlenebilir ve silinebilir(veya konuyla alakasız iletiler silinebilir.).
Bunlar benim görüşlerim ve şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Herkese iyi forumlar...

Yazın için sevindim öncelikle :). Kurallar evet var aslında ama ben biraz şu önümüzde ki dönem özellikle Yaz ayları bunları biraz katılaştırmak adına yazdım. Çünkü üyelerin en çok geleceği dönem yaz ayları olduğu için hem yeni gelen üyeler adına rahatlık olur. Her ne kadar sert olunsada. Özellikle ben carnim_ramayı daha hiçbir konuda görmedim uzun süredir o kadar şey yaşandı sesi mi çıkmadı kendisi mi online değil onu bilemiyorum. Kendisi beni alakadar etmez zaten. Birazda sana yardımcı olmak adına geldim diyebilirim. Özellikle tam yöneticilik olsun istemedim çünkü senin belli bir emeğin var ne olursa olsun.

Onun harici ek olarak yazdığın kurallar(benim yazıma göre) teşekkür ederim . Önerilerini dikkate alacağım.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

carnim_rama şuan kendi işleriyle meşgul olduğundan forumda fazla online olamıyor. Ancak yaptığımız konuşmada bir gözünün hala forumda olduğunu söylemişti. Bende lys hazırlığı ve şu son günlerdeki gezi parkı direnişini takip etmekten pek fazla ilgilenemedim forumla. Zaten seninde bildiğin gibi yöneticiler siteyle ilgilenemeyecekleri zaman AkrepKral a haber veriyorlar. Sağolsun AkrepKral bu konuda çok duyarlı ve gayet anlayışlı bir şekilde yaklaşıyor.

“Kurallar” sayfasına dön