Gercekler
- fenomen
- Yönetici
Gercekler
HERKESE SELAM OLSUN.
bu yaziyi buraya yazmamda amacim size gercek ruhu anlatmakdir.simdiye kadar siteden uzakda drub gerceklerin yolundan gitdim.2 sey bana yetdi Kuran ve Metafizik.
BURDA SIZE ANLATACAKLARIMI MUHAMMED MEHDININ(af) GELISINE KADAR BELKIDE HIC DUYMAYACAKSINIZ.Ruh nedir? sizin debende bildiginiz nurlu bir isik degildir ruh.ruh enerjidir.sizi olusduran enerji ismidir ruh.Allah dunyayi yokdan yaratdi ateistlerde ilimde enerjiden yarandi Allahiniz yokdan diyor cok sacma deyince muslumanlardan sadece ilim sahipleri onlara cevabi vere bilir
enerjinin yuku - ,+ (eksi arti).enerjiden olusan her biseydede vardir bu. eksi arti bir yerde sifiri (0) i olusturur. 0 arapcadan gelmisdir anlami hic bisey yok demekdir.mesela kutura elmalar var onlarin sayi 0a beraberdir desek kutuda elma yok dersiniz degilmi ? bazi arkadaslar bence ne dedigimi anladi.Allah yok derken yuku 0 a beraber olan bir seyden kast etdi.Nasilki bu Kuran dusunen akillar icin ap acik delildir diyor.herkes anlamaz.Kisacasi Allahda yok derken enerjiyi kast ediyor.bize gelen simdiki Islam uyduruk Islamdir.73 firkanin hepsini kandirdilar.bazilarinin ameli cok ama bosadir bazilarinin ameli dogrudur amma yapmazlar.SIMDIKI ISLAM ISLAM DeGILDIr.kim isterse kendi mustehidini alimi getirsin.SIMDIKI NAMAZ MUAVIYENIN NAMAZIDIRVE NAPOLYON DURUSUNDAN FARKI YOKDUR.bunun aciklamasini ilerde vericem.ben her seyi aciklamayacagim siz arasdiracaksiniz o zaman gercekleri parapsikolojiyi anlayacaksiniz yoksa pis ballin varligi ile kavga etmeyeceksiniz)
DIKKAT DIKKAT
bosuna benim imanim var her seyi yaparim uduruguyla yasamayin.oynadiginiz oyunlarda bile mavi eleksir olan (bazen manna diyorlar) maddeyi icince onunla buyu sihir yapiyorsunuz.demekki illuminati size gostermis aslinda enerji olmazsa bisey yapamazsiniz peki neden yok enerji ? cunki bedenin gunluk uretdigi enerjiyi artirmiyorsunuz hep bos bos gafletde(beta dalgasinda) harciyorsunuz.onun icinde bir halt yapamiyorsunuz.calismalarinizi duzenli yapin.namazi anlayin nasil kilindigini arasdirin.size bir tiyo vereyim bizim namaz cinlilerin nefes dansinin ayni haraketlerini iceriyor amma kimse anlamiyor bunu.her seyi anlatamiyorum cunki bazilariniz gelib kendi inancini bize yutturmak istiyor diye bilecek kadar dusuncesiz olucakdir.amma unutmayin ki bir insanin kimliyi ile degil dedigi soz ile degirini verin ve dusunun.UNUTMAYIN KI SUANKI ISLAM ISLAM DEGILDIR UYUTULUYORSUNUZ.ESMAUL HUSNA DA RUHUN ENERJININ ADLARIDIR SADECE ENERJIYE HUKUM EDEN ALLAH OLDUGU ICIN ALLAHIN ADLARI DENILIYOR AMMA ONLAr ALLAHIN KENDISINE MAHSUS DEGILDIR RUHA ENERJIYE MAHSUSDUR.cogunuz beni kafir adlandira bilir ama malesef ki gercekleri akilla anlaya bilirsiniz onun bunun lafiyla degildir.tesekkurler
Ferdi BAYRAMOV
bu yaziyi buraya yazmamda amacim size gercek ruhu anlatmakdir.simdiye kadar siteden uzakda drub gerceklerin yolundan gitdim.2 sey bana yetdi Kuran ve Metafizik.
BURDA SIZE ANLATACAKLARIMI MUHAMMED MEHDININ(af) GELISINE KADAR BELKIDE HIC DUYMAYACAKSINIZ.Ruh nedir? sizin debende bildiginiz nurlu bir isik degildir ruh.ruh enerjidir.sizi olusduran enerji ismidir ruh.Allah dunyayi yokdan yaratdi ateistlerde ilimde enerjiden yarandi Allahiniz yokdan diyor cok sacma deyince muslumanlardan sadece ilim sahipleri onlara cevabi vere bilir
enerjinin yuku - ,+ (eksi arti).enerjiden olusan her biseydede vardir bu. eksi arti bir yerde sifiri (0) i olusturur. 0 arapcadan gelmisdir anlami hic bisey yok demekdir.mesela kutura elmalar var onlarin sayi 0a beraberdir desek kutuda elma yok dersiniz degilmi ? bazi arkadaslar bence ne dedigimi anladi.Allah yok derken yuku 0 a beraber olan bir seyden kast etdi.Nasilki bu Kuran dusunen akillar icin ap acik delildir diyor.herkes anlamaz.Kisacasi Allahda yok derken enerjiyi kast ediyor.bize gelen simdiki Islam uyduruk Islamdir.73 firkanin hepsini kandirdilar.bazilarinin ameli cok ama bosadir bazilarinin ameli dogrudur amma yapmazlar.SIMDIKI ISLAM ISLAM DeGILDIr.kim isterse kendi mustehidini alimi getirsin.SIMDIKI NAMAZ MUAVIYENIN NAMAZIDIRVE NAPOLYON DURUSUNDAN FARKI YOKDUR.bunun aciklamasini ilerde vericem.ben her seyi aciklamayacagim siz arasdiracaksiniz o zaman gercekleri parapsikolojiyi anlayacaksiniz yoksa pis ballin varligi ile kavga etmeyeceksiniz)
DIKKAT DIKKAT
bosuna benim imanim var her seyi yaparim uduruguyla yasamayin.oynadiginiz oyunlarda bile mavi eleksir olan (bazen manna diyorlar) maddeyi icince onunla buyu sihir yapiyorsunuz.demekki illuminati size gostermis aslinda enerji olmazsa bisey yapamazsiniz peki neden yok enerji ? cunki bedenin gunluk uretdigi enerjiyi artirmiyorsunuz hep bos bos gafletde(beta dalgasinda) harciyorsunuz.onun icinde bir halt yapamiyorsunuz.calismalarinizi duzenli yapin.namazi anlayin nasil kilindigini arasdirin.size bir tiyo vereyim bizim namaz cinlilerin nefes dansinin ayni haraketlerini iceriyor amma kimse anlamiyor bunu.her seyi anlatamiyorum cunki bazilariniz gelib kendi inancini bize yutturmak istiyor diye bilecek kadar dusuncesiz olucakdir.amma unutmayin ki bir insanin kimliyi ile degil dedigi soz ile degirini verin ve dusunun.UNUTMAYIN KI SUANKI ISLAM ISLAM DEGILDIR UYUTULUYORSUNUZ.ESMAUL HUSNA DA RUHUN ENERJININ ADLARIDIR SADECE ENERJIYE HUKUM EDEN ALLAH OLDUGU ICIN ALLAHIN ADLARI DENILIYOR AMMA ONLAr ALLAHIN KENDISINE MAHSUS DEGILDIR RUHA ENERJIYE MAHSUSDUR.cogunuz beni kafir adlandira bilir ama malesef ki gercekleri akilla anlaya bilirsiniz onun bunun lafiyla degildir.tesekkurler
Ferdi BAYRAMOV
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- MSS
- Yaşadığınız İl: 56 Siirt
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Gercekler
Çok doğru teşekkürlerfenomen yazdı:HERKESE SELAM OLSUN.
DIKKAT DIKKAT
Ferdi BAYRAMOV
Evet belki haklısın 0'ın gücü yok ama
0'ın kaybedecek bir şeyi de yok
1.biz onu görmek kaç km gidiyoruz sen nasıl birşeysin ki ayağına getirecez ?fenomen yazdı:kim isterse kendi mustehidini alimi getirsin.
Gavs-ı Sani Abdulbaki Hazretleri doğru yolu bulursun İnşa'Allah..
2.Hiçbir müslüman başka bir müslümana kafir vs. diyemez onun ne olduğunu yalnızca Allah(c.c) bilir..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
uchiha okulda olduğun zamanlar çok kopmuşsun belliki sadece sen değil aklında kopmuş :)))) Bana getirin derken azerbeycana getir demiyor getir konuşalım manasında.. Bide şu Gavs-ı sani abdulbaki kimmiş. Senin bile tanımadığın adamları buraya yazman ilginç doğrusu sorsam googleden kopyalamaktan başka hiçbir şey yapmayacaksınUchiha Sasuke yazdı:1.biz onu görmek kaç km gidiyoruz sen nasıl birşeysin ki ayağına getirecez ?fenomen yazdı:kim isterse kendi mustehidini alimi getirsin.
2.Hiçbir müslüman başka bir müslümana kafir vs. diyemez onun ne olduğunu yalnızca Allah(c.c) bilir..
Okulda koptuğun derken bunu kafamdan uydurmadım sen yazmışsın , bilgilerinde yazıyor işte sonra bana ben öyle yapmadım da deme :))
Not: 51.bölgeden yazıyorum
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
anladım kopma meselesini :Dturab yazdı:uchiha okulda olduğun zamanlar çok kopmuşsun belliki sadece sen değil aklında kopmuş :)))) Bana getirin derken azerbeycana getir demiyor getir konuşalım manasında.. Bide şu Gavs-ı sani abdulbaki kimmiş. Senin bile tanımadığın adamları buraya yazman ilginç doğrusu sorsam googleden kopyalamaktan başka hiçbir şey yapmayacaksınUchiha Sasuke yazdı:1.biz onu görmek kaç km gidiyoruz sen nasıl birşeysin ki ayağına getirecez ?fenomen yazdı:kim isterse kendi mustehidini alimi getirsin.
Okulda koptuğun derken bunu kafamdan uydurmadım sen yazmışsın , bilgilerinde yazıyor işte sonra bana ben öyle yapmadım da deme :))
Not: 51.bölgeden yazıyorum
tanımadığım mı ? daha 2 hafta önce ziyaretine gittim ben. Gavs-ı Sani de peygamber efendimizin soyundan gelen torunu ve evliya. AkrepKral'a sor anlatır sana.
ve anladım konuşalım demek istediğini de biz zor görüyoruz mübareği o kim ki gelip Gavs ile konuşacak ? baya zor..
- turab
Ben açıkçası yok evliya soyundanım peygamber torunuyum diyenlere itibar etmiyorum :). bunlar sadece bilgisizleri yapacağı iş. Ben evliya işlerini uzun zaman önce bıraktım aslında hiç başlamamıştım. Çünkü gerçek evliya ben peygamber soyundanım demez. Şimdi sen ziyaretine gittim dedin gittin ne öğrendin ? ya da ne yaptın? işte bu soruların cevabı önemli. Gidip sana okuduysa bu evliyalık değil onuda bil yani
uubam.com
- MSS
- Yaşadığınız İl: 56 Siirt
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Evliya dediğimiz insanlar gelip bize vaaz vermezler bir kere sana git namazı böyle kıl yoksa olmaz git orucu böyle tut yoksa kabul edilmez demezler o insanların yanlarında öyle binlerce mürit yoktur o insanlar senin benim gibilerdir konuşurken yavaş konuşup garip hareketler yapıp ben Peygamber soyundayım diyen herkes evliya değildir eğer bu iş soyla olsaydıturab yazdı:Ben açıkçası yok evliya soyundanım peygamber torunuyum diyenlere itibar etmiyorum :). bunlar sadece bilgisizleri yapacağı iş. Ben evliya işlerini uzun zaman önce bıraktım aslında hiç başlamamıştım. Çünkü gerçek evliya ben peygamber soyundanım demez. Şimdi sen ziyaretine gittim dedin gittin ne öğrendin ? ya da ne yaptın? işte bu soruların cevabı önemli. Gidip sana okuduysa bu evliyalık değil onuda bil yani
Hz.Nuh tufandan kendi çocuğunu kurtarırdı.
Evet belki haklısın 0'ın gücü yok ama
- fenomen
- Yönetici
Kendi aklini koyub insanlarin sozuyle başkalarini yuceltenleein dedigine inanmak cehaletdendir.gidin bi soru soracagim her kes oz murşidine sorsun.Allahi zihinler duşunemiorsa ona esmaul husnani nasil nisbet ede bilirsiniz?Allah goruyorsa bu Allahi duşunmekdir ama oysaki Allah kelimesinin anlamlarndan biri zihinler onu duşunemez demek.bide Kuranda Allah bazi ayelerde kullandigi biz kelimesinin anlamini istyorum
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- turab
Şöyle bir söz vardır, ŞEYH UÇMAZ, MÜRİT UÇURUR. :)))
uubam.com
- turab
fenomen yazdı:Kendi aklini koyub insanlarin sozuyle başkalarini yuceltenleein dedigine inanmak cehaletdendir.gidin bi soru soracagim her kes oz murşidine sorsun.Allahi zihinler duşunemiorsa ona esmaul husnani nasil nisbet ede bilirsiniz?Allah goruyorsa bu Allahi duşunmekdir ama oysaki Allah kelimesinin anlamlarndan biri zihinler onu duşunemez demek.bide Kuranda Allah bazi ayelerde kullandigi biz kelimesinin anlamini istyorum
Ben Biz kelimesinin ne anlamda kullanıldığını söyleyim ferdi abi diğerinide uchihaya bırakayım :)
Allah biz kelimesinde Bitkiyi, hayvanı , insanı, canlıyı, doğal hadiselerin tümünü kendisi ile birlikte sürecin tamamının parçası olduğunu gösteriyor.. Mesela diyorki zariyat 47de 'biz genişletenleriz ' ama bir yer geliyorki Allah kendisini vasi olarak tanıtıyor .Vasi Allahın isim sıfalarından biridir ve bu 'geleneksel' meallere biz genişletenleriz demektir , aslında anlamı bu değil. biz genişletenlerizin anlamı MUSİ sıfatıdır. Vasi sıfatı GENİŞLEYEN DEMEKTİR. Adam burda diyorki(meali yapan adam) Ya Allah bir cisim mi de mi genişlesin deyip değiştiriyor. Buda aynı kökten bir kelimedir ama onu ayrı kullanıyor.Bir yerdede kendisini kastediyor(Vasi) yani cenabı hak genişleyen sürecin içindedir ve bizzat sürecin kendisidir. Burada biz kelimesi nezaket kelimesi değildir, melekler değildir çok farklı bir anlamı vardır yukarda yazdım. anlayan anlamıştır :)
uubam.com