Telekinezi hakkında büyük bir sorunum var bakarmısınız

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
AstralSeheyat22
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi hakkında büyük bir sorunum var bakarmısınız

Okunmamış mesaj gönderen AstralSeheyat22 »

Ben normalde telekinezi vs den çok hoşlanırım en hoşlandım şeydir astral seheyattan sonra tabi... Herneyse telekineziyi ilk gördüğümde 12 yaşındaydım ve tam bir yıl çalıştım 13 yaşıma kadar ve en sonunda psi wheel vs yapabiliyordum(Sorunsuz!). Sonra bir Ders vs den dolayı bıraktım.
22 Yaşıma kadar şimdi tekrar başlamaya karar verdim. Ve oturdum bildiğim teknikleri felan kullandım. ben orda kağıtı çevirmeye çalışıyordum ordaki gazoz düştü kırıldı bardakdaydı bardak düştü enteresan geldi bana şaşırdım ben kağada odaklanıyordum bardak düştü. Bu birinci olaydı
2.cisi de bugün oldu sabah 11.00 gibi kalkdım saate bakmıştım ve oturdum tekrar denedim bizim bir masa var tekerlekli onu kaydırdım duvara çarptı duvar parçalandı ama öyle deil. baya baya böyle duvardan 2 parça düştü ama okadarda büyük deilde zaten azarda işittim... Fakat bunları istemsiz yaptım. son olayda telekinezi yaparken astrall seheyata çıktım ve orda kendimi telekinezi yaparken gördüm ama ben burdaydım diğer ben ordaydı yani ben bu işi bırakmayı düşünüyorum ve size soruyorum noluyor böyle ??? garipp... napcam bırakayımmı sizce ??? :shock: :!: :!: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
tkimj
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Telekinezi hakkında büyük bir sorunum var bakarmısınız

Okunmamış mesaj gönderen tkimj »

bırak
" Ağır taş yerinden oynamaz "
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

astral yapıp kendini telekinezi yapıyor olarak göremezsin büyük ihtimal rüya görmüşsün, hatta %100 :) ama bırakma bunlar senin enerjinin yansımaları. enerjin istemsiz olarak büyük bir çıkış sergiliyor çalıştıkca zamanla devreye girer. unutma tüm bunlar senin enerjin bence sevinmelisin
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
turab

Duyduğun sesler, çatırdamalar sanki evde biri yürüyormuş gibi sesler, bardak kırılmaları , gece yatarken ses duyman, ışıkların voltajlarının azalıp çoğalması hepsi kendi enerjindir. Yani hepsini kendin yapıyorsun nedeni ise bayadır enerjini kullanmadığın için tekrar kullanmaya başladığında etrafa saçılıyor. bu yüzden cisimleri etkiliyor. bunlar doğal dediğim gibi mutlu olmalısın çünkü bu senin gücün
uubam.com

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

sende bir cevher var evlat

Lütfen düzgün hitap şekliyle konuşun 2.uyarı 1 hafta uzaklaştırma

Turab
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

AstralSeheyat22
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Teşekkürlerde özelikle turab abi ama endişe ediyorum ya farklı bişiy olursa yani devam mı edeyim ?
Kullanıcı avatarı
turab

AstralSeheyat22 yazdı:Teşekkürlerde özelikle turab abi ama endişe ediyorum ya farklı bişiy olursa yani devam mı edeyim ?
Teşekkür edecek birşey yok çalışan herkes bu durumları yaşayacak eğer yaşamamışsa gerçekten çalışmamış demektir. 3.gözünüz aktifleşmeye başlar alnınızdan enerjiler saçılır bunun neticesinde bunlar olur. Burnunuz dahi kanayabilir. Hayır devam edin farklı birşey olmayacaktır. Ayrıca foruma yaşınızı düzgün girerseniz sevinirim
uubam.com

AstralSeheyat22
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

yaşım düzgün zaten 20 yaşındayım ve abi dememin nedeni saygımdı kardeşim bir hata olmuş yaşımda düzeltirim sonra birde birşey daha danışacam turab bu arada burnum hep kanıyordu faydalı oldu bende hastalandım felan zannetim yazdan felan zannettim meğer bundan mış bir sorunumdaha var kulam hep çınlıyor acayip çınlıyor günde 2 kere hap içiyorum acıdan başım ağırıyor ve kulağım kanadı yardımcı olurmusun dayanmıyorum çok çınlıyor herşey de çınlıyor uyur ken bile artık kriz geçircem şimdi bu akşama doğru çok arttı
Kullanıcı avatarı
turab

AstralSeheyat22 yazdı:yaşım düzgün zaten 20 yaşındayım ve abi dememin nedeni saygımdı kardeşim bir hata olmuş yaşımda düzeltirim sonra birde birşey daha danışacam turab bu arada burnum hep kanıyordu faydalı oldu bende hastalandım felan zannetim yazdan felan zannettim meğer bundan mış bir sorunumdaha var kulam hep çınlıyor acayip çınlıyor günde 2 kere hap içiyorum acıdan başım ağırıyor ve kulağım kanadı yardımcı olurmusun dayanmıyorum çok çınlıyor herşey de çınlıyor uyur ken bile artık kriz geçircem şimdi bu akşama doğru çok arttı

kulağınızda bir kanama varsa en yakın doktora hemen gitmenizi tavsiye ederim. Çınlamalar vs. bunlar kulaktaki bir bozukluktan kaynaklanıyor olabilir. Hatta siz şimdiden doktorun yolunu tutun :)
uubam.com

Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

turab yazdı:astral yapıp kendini telekinezi yapıyor olarak göremezsin büyük ihtimal rüya görmüşsün, hatta %100 :)
Doğru rüya görmüşsün hemde lucid olanından.