Sınıfta Kaldım ya la :(
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Sınıfta Kaldım ya la :(
yaw sınıfta kaldım ben napiim kafamı hangi taşlara vurayım hiç sınıfta kalan var mı nasıl bir deneyim yaşamış ailesiyle bende hazırılıyım kendimi :D
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sınıfta Kaldım ya la :(
Bro ailene üzgün olduğunu, bundan sonra düzenli ders çalışacağını yaz bitene kadar tüm yılı tekrar çalışıp düzelteceğini söyle.Ve düzenli çalışmaya başla.
Maximum yazdı:Bro ailene üzgün olduğunu, bundan sonra düzenli ders çalışacağını yaz bitene kadar tüm yılı tekrar çalışıp düzelteceğini söyle.Ve düzenli çalışmaya başla.
söylerimde çalışma kısmı zor işde :D
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben kaldım mesela yalnız olmadığını bil. :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
lise kaçtasın? sorumluluk falan verseydin ? sınavlara girme hakkın var
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
aynı evde yaşasak destek olurduk birbirimize :D :DUsTr yazdı:Ben kaldım mesela yalnız olmadığını bil. :)
lise1 yaw 8 tane zayıf var 4 sınava girdim 4 ündende kaldım :D eylülde sınav 4 tane girecem 4 ünüde versem 4 tane kalıyo ama 3 tane kalması lazım mış :Dturab yazdı:lise kaçtasın? sorumluluk falan verseydin ? sınavlara girme hakkın var
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Evet aynen öyle oluyor.Girdiğin 4 dersten 1 ini bile verebilseydin kalan 4 ünüde eylülde verip 3 tane sorumluluk bırakarak geçebilirdin.Yani şuan sınıfta kaldığın kesin.Benim gödrüğüm kadarıyla yapılacak birşey yok ama dediğim gibi yalnız değilsin. :)Uchiha Sasuke yazdı:aynı evde yaşasak destek olurduk birbirimize :D :DUsTr yazdı:Ben kaldım mesela yalnız olmadığını bil. :)
lise1 yaw 8 tane zayıf var 4 sınava girdim 4 ündende kaldım :D eylülde sınav 4 tane girecem 4 ünüde versem 4 tane kalıyo ama 3 tane kalması lazım mış :Dturab yazdı:lise kaçtasın? sorumluluk falan verseydin ? sınavlara girme hakkın var
- Msa
- İletişim:
knk kredi olayı var belki geçersin bak. Bendede öyle 5 zayıf vardı 4 üne girdim 1 tane verdim 4 tane kaldı kredi 88 sen bana e okuldaki 1. ve 2. dönem notlarının resmini çek ben kredini hesaplıyım. Ve Toplam ders saatini ver.
İMZA
- Msa
- İletişim: