Tanıtım-Medya Çalışması-Uzman Göz Doktoruyla Biyokinezi Üzerine Yaptığım Röportaj

Moderatör: Admin

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Tanıtım-Medya Çalışması-Uzman Göz Doktoruyla Biyokinezi Üzerine Yaptığım Röportaj

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Tanıtım-Medya Çalışmaları kapsamında Uzman Göz Doktorlarından G.O' ile bir röportaj yaptım.Fakat kendisi kamu personeli olduğundan herhangi bir röportaj ve fotoğraf kullanımı için il mülki amirin yazılı izni gerektiğinden yasal çerçevede Hocamızın sadece isim ve soyisminin baş harfleriyle soru ve cevap şeklinde konuyu aktaracağım.Yardım ve bilgilerinden dolayı kendisine Forumumuz adına teşekkür ediyorum.Bu arada öncesinde Hocamıza parapsikoloji ve forumumuz hakkında gerekli bilgileri verdik.Uzun bir sohbet oldu gerekli olan bölümleri yazdım

Ben--Hocam Parapsikoloji hakkında bilgi sahibi misiniz?Tıp çevresinde bu bilim hakkında nasıl bir görüş hakim daha doğrusu Ülkemiz Tıp Eğitim Kurumlarının konuya yaklaşımı nedir?

Dr. G.O--Parapsikoloji alanında daha önce hiç araştırma yapmadım.Eğitim gördüğüm Fakülte bu bilim dalıyla ilgilenen veya hakkında araştırma yapan kimseye rastlamadım.Bu da Ülkemizin bu alanda ilgi sahibi olmadığı gösterir.

Ben--Hocam uğraştığımız bilimin gereksiz olduğunu vurgulayan doktorlarımız var bir Uzman Doktor olarak bunu nasıl değerlendirirsiniz?

Dr. G.O--Gereksiz olduğuna inanmıyorum.Bir bilgisayar firmasının çok sevdiğim bir reklamı var orda şöyle bir ifade vardı ;'Hayallerimizn peşinden koşmasaydık bugünlere gelemezdik'.Bilim insanının bu bilinçle hareket etmesi gerekir.Bizler ilgisiz olduğumuz için birçok bilimadamımız yurtdışında çalışma yapmak ve başka ülkelere katkı sağlamak zorunda kalıyor.Aslında bu bilim dalıyla ilgili resmi bir kuruluşumuzun olması gerekirdi.Bunun yararsız olduğunu söylemek abesle iştigalden başka birşey değildir.Bilimin en yararsız olanı bile insanoğluna hizmet eder.

Ben--Hocam asıl soruma geliyorum.Biyokineziyle göz rengine müdahele edilebilir mi?İnsanoğlu kinetik enerjiyle vücuduna müdahele edebilir mi?

Dr. G.O--Parapsikoloji hakkında daha önce araştırma yapmadığım için nasıl bir yöntemle obje-suje,deneme ve uygulama yapıldığı hakkında fazla bir bilgim yok.Fakat öğrencilik yıllarında incelediğimiz bir kaç vaka da travma sonucu göz rengi değişmiş hastalar üzerinde çalışmalar yaptık hatta iki gözün de ayrı renkte olduğu hastalarla da karşılaştığımız oldu.Tamamen irisle alakalı bir durum.İnsan beyni muhteşem bir yapıdadır neler yapabileceğini biz bile tahmin edemeyiz.Travma sonucu göz renginde değişim oluşuyorsa uyguladığınız yöntemle irise nasıl etki ediliyor pigmentlerde nasıl bir değişim meydana geliyor bilmiyorum.Ama pigmentlerde travma sonucu değişim meydana geliyorsa neden değişim göstermesin ki.Demek ki pigmentlerin azalıp veya artması olabiliyor

Ben--Hocam ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum.Umarım Ülkemiz bu bilimin önemini anlar ve hakettiği yere gelir.

Dr. G.O--Rica ederim.Ülkemizin geride kaldığı bilimle uğraşan insanların olması çok hoş.Dedim ya onca sene eğitim gördüm uzmanlıkta dahil bir hocamızın bu konudan bahsettiğini duymadım.Ama o kadar bilgi verdiniz ki hiçbiri mantıktan uzak değildi.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
En son Admin tarafından 26 Ağu, 15:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu Sabitlendi
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Tanıtım-Medya Çalışması-Uzman Göz Doktoruyla Biyokinezi Üzerine Yaptığım Röportaj

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Çok güzel bir konuşma olmuş işe yarar birde
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

Re: Tanıtım-Medya Çalışması-Uzman Göz Doktoruyla Biyokinezi Üzerine Yaptığım Röportaj

Teşekkürler Cavasta.Sadece belli bölümlerini attım.Biyokinezi konusunda da göz renginin değişebileceğine de kanıt oldu diyebilirim.Hocamız travma sonucu değişim olmuş hastalara denk geldiğini söylemişti yani demekki pigmentler bir sebeple değişim gösterebilir.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Böylece birinci ağızdan da bu konuda bilimsel olarak bilgi sahibi olmuş olduk. Çok yararlı bir çalışma olmuş teşekkürler Trigonometri. Bu konuda meraklı olanlar için doğrudan cevap niteliğinde.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

teşekkür ederim paylaşımın için tebrik ediyorum seni

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

AkrepKral yazdı:Böylece birinci ağızdan da bu konuda bilimsel olarak bilgi sahibi olmuş olduk. Çok yararlı bir çalışma olmuş teşekkürler Trigonometri. Bu konuda meraklı olanlar için doğrudan cevap niteliğinde.
Rica ederim Hocam aklında soru işareti kalanları yardımcı olabildiysek bu bizi mutlu eder
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

Sai yazdı:teşekkür ederim paylaşımın için tebrik ediyorum seni
Rica ederim.Asıl ben teşekkür ederim Sai.Çalışmalarımız inş tüm hızıyla devam edecek bu sayede bilimsel kanıt isteyenlere de kanıt vermiş olduk
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Yardım edebilirim sana umarım :)
Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

Ellerine sağlık çok yararlı bir konu olmuş bu ilmi Türkiye de biz ilerleteceğiz .
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici

volkan37 yazdı:Ellerine sağlık çok yararlı bir konu olmuş bu ilmi Türkiye de biz ilerleteceğiz .
Bu düşünceye hakimiz buna inandıktan sonra yapacağımıza inanıyorum