ABD'li yetkililer: Suriye'ye müdahale en erken Perşembe

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

ABD'li yetkililer: Suriye'ye müdahale en erken Perşembe

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Selamun Aleyküm,
Hükümet Meclise sunacak kabul edilirse bizde koalisyona dahil olacaz,ben demiyorum Bülent Arınç diyor.Ve heran savaş ile burun burunayız.
Ölümün ne zaman geleceği belli değil her ihtimale karşı,kendinizi sağlama alıp bir an önce kendinizi kurtarmaya başlayın(ibadet ile).Ölüm gelirse herşey çok geç olabilir.Tavsiyem çok geçmeden bir Mürşid eli tutmanız kendi açınızdan iyi olur.Söyleyeceklerim bu kadar buyrun haber ;
http://www.hurriyet.com.tr/planet/24599036.asp

Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ABD'li yetkililer: Suriye'ye müdahale en erken Perşembe

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

Uchiha Sasuke yazdı:Selamun Aleyküm,
Hükümet Meclise sunacak kabul edilirse bizde koalisyona dahil olacaz,ben demiyorum Bülent Arınç diyor.Ve heran savaş ile burun burunayız.
Ölümün ne zaman geleceği belli değil her ihtimale karşı,kendinizi sağlama alıp bir an önce kendinizi kurtarmaya başlayın(ibadet ile).Ölüm gelirse herşey çok geç olabilir.Tavsiyem çok geçmeden bir Mürşid eli tutmanız kendi açınızdan iyi olur.Söyleyeceklerim bu kadar buyrun haber ;
http://www.hurriyet.com.tr/planet/24599036.asp
Hiç sorma kendimin en büyük ayıpım olarak görsem de böyle korkulacak şeyler oldu mu arttırırım namazı nafile oruç tutarım felan aslında hep olması gereken şeyler ama insanoğlu işte korkarak terbiye oluyor
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

hepsi o kalleş amerkinan planları Irak a adelet(!) getirdi ya sıra Suriye de
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Allah hayır eylesin ne diyelim arkadaşlar.Yüzümüzü hangi tarafa çevirsek olaylar var.Ne tarafa baksak çocuk bedenleri yerde.Dini,dili,ırkı ve vatanı ne olursa olsun biz ölümlerden yana değiliz.Keşke her taraf barış koksa sevgi koksa insanlar kardeşçe yaşam sürse ama sürekli ortadoğuya nifak tohumları ekiliyor.Çok mu zor kardeşçe yaşamak çok mu zor insanların birbirini sevmesi?Nedendir bilinmez bu savaşlar bu ölümler ama gerçek olan birşey var ki her sıkıntının ardından mutlaka bir güneş doğar.Allah insanoğlunu ıslah etsin
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

TriGonoMetri yazdı:Allah hayır eylesin ne diyelim arkadaşlar.Yüzümüzü hangi tarafa çevirsek olaylar var.Ne tarafa baksak çocuk bedenleri yerde.Dini,dili,ırkı ve vatanı ne olursa olsun biz ölümlerden yana değiliz.Keşke her taraf barış koksa sevgi koksa insanlar kardeşçe yaşam sürse ama sürekli ortadoğuya nifak tohumları ekiliyor.Çok mu zor kardeşçe yaşamak çok mu zor insanların birbirini sevmesi?Nedendir bilinmez bu savaşlar bu ölümler ama gerçek olan birşey var ki her sıkıntının ardından mutlaka bir güneş doğar.Allah insanoğlunu ıslah etsin
Amin.Barış olması gerekiyor ama kendimizi savaşın içinde bulacağız ve mecburen dahil olmak zorundayız.Ama ABD nin yanında olmak delirtiyor beni.

“Güncel Olaylar” sayfasına dön