HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
Arkadaşlar daha hızlı ve etkin öğrenme açısından çalışma grubu oluşturacağız.Bazı noktalarda yazılı ve videolu anlatım ekleyeceğiz.Çalışma sonunda OtoHipnoz dahil olmak üzere Hipnoz konusunda eğitmen düzeyine geleceğinize inanıyorum.Tabi çalışmayı ciddiye alır ve uygularsanız.Çalışmalarımıza grubu oluşturduktan sonra duyuru yapıp başlayacağız.Gruba katılacaklar hakkında kısa bir bilgi almak amacıyla bazı soruları cevaplamanızı rica edeceğim.İsteyen üyelerimiz soruların cevabını öm ile de iletebilirler.Şimdiden hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.Cevabını istediğim sorular ;
1-Yaşınız?
2-Parapsikoloji sizin için ne ifade ediyor?
3-Hipnozu neden öğrenmek istiyorsunuz ve daha önce Hipnoz alanında çalışmalar yaptınız mı?
(NOT: EĞİTİM İÇİN ÜCRET TALEP ETMİYORUZ.TEK ŞARTIMIZ ÖNEM VERMENİZ VE KATILIMCI OLMANIZDIR)
1-Yaşınız?
2-Parapsikoloji sizin için ne ifade ediyor?
3-Hipnozu neden öğrenmek istiyorsunuz ve daha önce Hipnoz alanında çalışmalar yaptınız mı?
(NOT: EĞİTİM İÇİN ÜCRET TALEP ETMİYORUZ.TEK ŞARTIMIZ ÖNEM VERMENİZ VE KATILIMCI OLMANIZDIR)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
Ben varım cevapları öm ile yolluyorum
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Böyle bir çalışmayı konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler kaçırmasınlar. Verilecek bilgilerin seminerlerde kaç para verildiğini hesap etsinler. Özellikle ileride psikoloji eğitimi almak isteyenler için güzel bir fırsat.
Aramak, güzel bir çabadır.
- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Merhaba bende katılıyorum...
Yaşım : 16
Cevremdeki insanları şaşırtmak hoşuma gidiyor gizemli birisi oldugumu söylerler gizemli olmayı seviyorum parapsikolojiyle bu yüzden ilgileniyorum.
Daha önce hipnoz konusun hiç çalışmamıştım ama söyledigim gibi parapsikolojinin oldugu yerde bende varım hipnoz yetenegimle neler yapabilcegimi merak ediyorum ve Akrepkral'ında dedigi gibi psikoloji ile ilgileniyorum son zamanlarda bu yüzden hipnoz yapmak istiyorum.
Yaşım : 16
Cevremdeki insanları şaşırtmak hoşuma gidiyor gizemli birisi oldugumu söylerler gizemli olmayı seviyorum parapsikolojiyle bu yüzden ilgileniyorum.
Daha önce hipnoz konusun hiç çalışmamıştım ama söyledigim gibi parapsikolojinin oldugu yerde bende varım hipnoz yetenegimle neler yapabilcegimi merak ediyorum ve Akrepkral'ında dedigi gibi psikoloji ile ilgileniyorum son zamanlarda bu yüzden hipnoz yapmak istiyorum.
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Ben öğrenmek isterim ama bilmiyorum bilmeden bi kişiyi hipnoz ettim. Kendim çok sıkılmıştım gezmeye çıkmıştık yanımda bi adam vardı içimden dedimki mavi mavi masmavi 3 sn sonra adam başladı mavi mavi masmavi diye söyledi işte ama paralıysa veremem çünkü yaşım 14!Paralıysa veremem. param yani ailem normal-zenginde ama bunlara para vermeme izin vermez.
Bedavaysa gelirim 6.hissim kuvettli 5 vakit namaz kılıyorum .
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Hipnoz farklı bir durum.Para falan yok ücretsiz veriyoruz. AkrepKral ücretsiz olduğunu söyledi ben de tekrarlıyorum ücretsiz olacak.Tek şartımız ciddiye almanız ve önem vermeniz.HokusPokus yazdı:Ben öğrenmek isterim ama bilmiyorum bilmeden bi kişiyi hipnoz ettim. Kendim çok sıkılmıştım gezmeye çıkmıştık yanımda bi adam vardı içimden dedimki mavi mavi masmavi 3 sn sonra adam başladı mavi mavi masmavi diye söyledi işte ama paralıysa veremem çünkü yaşım 14!Paralıysa veremem. param yani ailem normal-zenginde ama bunlara para vermeme izin vermez.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Bende katılmak istiyorum, özelden bilgilerimi yollarım Trigonometri
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben de katılıyorum.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- ozieboo
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
merhaba ben yeni bir üyeyim. Çalışmalarınızı önemle takib edebilirim. Ama bu grup dediğiniz şey nasıl oluyor ve nasıl katılınıyor bilmiyorum özelden cevaplarmısınız?
-yaşım 16
-bu benim için bi hobi olacak. eğer becerebilirsem arkadaslara hava atmayı istiyorum.
- böyle konulara çok ilgiliyim. telekinezi fln uğraşıyorum. psi wheel döndürebiliyorum. psi ball öğrenşyorum ve bu gruba katılmayı da istiyorum. lütfen nasıl katılacağım hakkında beni bilgilendirin...
-yaşım 16
-bu benim için bi hobi olacak. eğer becerebilirsem arkadaslara hava atmayı istiyorum.
- böyle konulara çok ilgiliyim. telekinezi fln uğraşıyorum. psi wheel döndürebiliyorum. psi ball öğrenşyorum ve bu gruba katılmayı da istiyorum. lütfen nasıl katılacağım hakkında beni bilgilendirin...
- tunkermer
Cevapları özelden gönderiyorum
''ve şeytan o kadar iyiydi ki bütün günahların sebebi olmayı kabul etti''
-