Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?

Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)

En fazla 1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bilindiği üzre evrende herşey bir sebep üzre varedilmiş ve hiçbir şey rastgele yaratılmamıştır. İnsanların da farklı özelliklerde olmasına Burçlar vesile kılınmış diyebiliriz. İdris (A.S.)'a verilmiş bir ilim olan Astroloji günümüze ne kadar gerçek bir ilim olarak ulaşabildi orası tartışılır ancak 4 ana unsur Ateş-Toprak-Hava ve Su ve bunlara bağlı olarak ta 12 Burç insanın farklı özelliklerini temsil ediyor. Her bir burcun karakteristik özellikleri (Genel itibari ile) ve yatkınlıkları farklı. Her burcun kendi içerisinde de etki altında bulunduğu Ay-Yükselen-Güneş burçları (Ve ayrıntıda evler) olsa da genel geçer özellikler hemen hemen aynı.

Bu anketle amaçlanan hangi burç grubu parapsikolojiye daha yatkın bunu ortaya çıkararak İleride yapılacak çalışmalarda da veri olarak kullanılabilecek bir birikim hazırlamaktır. Burcunu ve gurubunu bilmeyen arkadaşlar aşağıdaki listeden belirleyebilirler.

Ateş Grubu
Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan (Ateş Grubu)
Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos (Ateş Grubu)
Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık (Ateş Grubu)

Toprak Grubu
Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs (Toprak Grubu)
Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül (Toprak Grubu)
Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak (Toprak Grubu)

Hava Grubu
İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran (Hava Grubu)
Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim (Hava Grubu)
Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat (Hava Grubu)

Su Grubu
Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz (Su Grubu)
Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım (Su Grubu)
Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart (Su Grubu)
Aramak, güzel bir çabadır.

lDaywalkerl
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)

Okunmamış mesaj gönderen lDaywalkerl »

Ben bu grupları belirlemek için daha farklı testlerin olduğunu sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

tırma-Anket)

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Yay = Ateş burcuyum
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Hocam size sorum var burçlarla ilgili. Şimdib burçlar gezegenle ilgili falan diyorlar işte aslan mars , boğa venüs gibi. Eskiden gezegen sanılan ama şimdi gezegen olmadığı anlaşılan bir burç var PLÜTON. Bir burcun gezegeni plütondu unuttum hangisiydi işte astroloji uzmanları çıkıp plüton şu evrede işte bu burçta şu yaşanacak falan dediler. Ama şimdi bu plüton gezegen olmadığı anlaşıldı ee şimdi ne olacak o burcun gezegeni değişip değişen gezegene göre mi yorum yapacaklar ? o yüzden astrolojiyi saçma buluyorum , belki gerçek astroloji böyle değil biz yanlış biliyoruz sizinde yukarda yazdığınız gibi
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

ben yanlış oy atdım,havayım,ama suya oy verdim.napcaz?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

ForeverKing

Okunmamış mesaj gönderen ForeverKing »

Bu burçlara göremi şimdi ben yayım ateş mi kullanıyorum hava kullanammı
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

geller yazdı:ben yanlış oy atdım,havayım,ama suya oy verdim.napcaz?
Oy değiştirmeyi aktif hale getirdim. Düzelttiğinde iletirsin.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

turab yazdı:Hocam size sorum var burçlarla ilgili. Şimdib burçlar gezegenle ilgili falan diyorlar işte aslan mars , boğa venüs gibi. Eskiden gezegen sanılan ama şimdi gezegen olmadığı anlaşılan bir burç var PLÜTON. Bir burcun gezegeni plütondu unuttum hangisiydi işte astroloji uzmanları çıkıp plüton şu evrede işte bu burçta şu yaşanacak falan dediler. Ama şimdi bu plüton gezegen olmadığı anlaşıldı ee şimdi ne olacak o burcun gezegeni değişip değişen gezegene göre mi yorum yapacaklar ? o yüzden astrolojiyi saçma buluyorum , belki gerçek astroloji böyle değil biz yanlış biliyoruz sizinde yukarda yazdığınız gibi
O değişiklik o kadar önemli değil. Gezegenleri de devre dışı bırakalım. 4 Unsur var olarak bilelim.
ForeverKing

Okunmamış mesaj gönderen ForeverKing »

Ya ben Yay burcuyum ve ateş elementi çıktı şimdi ben Su elementi kullanamammı ?
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

ForeverKing yazdı:Ya ben Yay burcuyum ve ateş elementi çıktı şimdi ben Su elementi kullanamammı ?
Onla alakası yok bunun mantığı farklı burçların 1 alt kategorisi gibi ateş burcu olanların özellikleri benzer mesala lider ruhlu olurlar
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN