Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)
Bilindiği üzre evrende herşey bir sebep üzre varedilmiş ve hiçbir şey rastgele yaratılmamıştır. İnsanların da farklı özelliklerde olmasına Burçlar vesile kılınmış diyebiliriz. İdris (A.S.)'a verilmiş bir ilim olan Astroloji günümüze ne kadar gerçek bir ilim olarak ulaşabildi orası tartışılır ancak 4 ana unsur Ateş-Toprak-Hava ve Su ve bunlara bağlı olarak ta 12 Burç insanın farklı özelliklerini temsil ediyor. Her bir burcun karakteristik özellikleri (Genel itibari ile) ve yatkınlıkları farklı. Her burcun kendi içerisinde de etki altında bulunduğu Ay-Yükselen-Güneş burçları (Ve ayrıntıda evler) olsa da genel geçer özellikler hemen hemen aynı.
Bu anketle amaçlanan hangi burç grubu parapsikolojiye daha yatkın bunu ortaya çıkararak İleride yapılacak çalışmalarda da veri olarak kullanılabilecek bir birikim hazırlamaktır. Burcunu ve gurubunu bilmeyen arkadaşlar aşağıdaki listeden belirleyebilirler.
Ateş Grubu
Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan (Ateş Grubu)
Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos (Ateş Grubu)
Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık (Ateş Grubu)
Toprak Grubu
Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs (Toprak Grubu)
Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül (Toprak Grubu)
Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak (Toprak Grubu)
Hava Grubu
İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran (Hava Grubu)
Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim (Hava Grubu)
Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat (Hava Grubu)
Su Grubu
Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz (Su Grubu)
Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım (Su Grubu)
Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart (Su Grubu)
Bu anketle amaçlanan hangi burç grubu parapsikolojiye daha yatkın bunu ortaya çıkararak İleride yapılacak çalışmalarda da veri olarak kullanılabilecek bir birikim hazırlamaktır. Burcunu ve gurubunu bilmeyen arkadaşlar aşağıdaki listeden belirleyebilirler.
Ateş Grubu
Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan (Ateş Grubu)
Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos (Ateş Grubu)
Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık (Ateş Grubu)
Toprak Grubu
Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs (Toprak Grubu)
Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül (Toprak Grubu)
Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak (Toprak Grubu)
Hava Grubu
İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran (Hava Grubu)
Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim (Hava Grubu)
Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat (Hava Grubu)
Su Grubu
Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz (Su Grubu)
Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım (Su Grubu)
Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart (Su Grubu)
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)
Ben bu grupları belirlemek için daha farklı testlerin olduğunu sanıyordum.
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
tırma-Anket)
Yay = Ateş burcuyum
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Hangi Burç Grubundansınız? (Burca Göre Parapsikolojik Yatkınlık Araştırma-Anket)
Hocam size sorum var burçlarla ilgili. Şimdib burçlar gezegenle ilgili falan diyorlar işte aslan mars , boğa venüs gibi. Eskiden gezegen sanılan ama şimdi gezegen olmadığı anlaşılan bir burç var PLÜTON. Bir burcun gezegeni plütondu unuttum hangisiydi işte astroloji uzmanları çıkıp plüton şu evrede işte bu burçta şu yaşanacak falan dediler. Ama şimdi bu plüton gezegen olmadığı anlaşıldı ee şimdi ne olacak o burcun gezegeni değişip değişen gezegene göre mi yorum yapacaklar ? o yüzden astrolojiyi saçma buluyorum , belki gerçek astroloji böyle değil biz yanlış biliyoruz sizinde yukarda yazdığınız gibi
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben yanlış oy atdım,havayım,ama suya oy verdim.napcaz?
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
Bu burçlara göremi şimdi ben yayım ateş mi kullanıyorum hava kullanammı
- Admin
- Site Yöneticisi
Oy değiştirmeyi aktif hale getirdim. Düzelttiğinde iletirsin.geller yazdı:ben yanlış oy atdım,havayım,ama suya oy verdim.napcaz?
- Admin
- Site Yöneticisi
O değişiklik o kadar önemli değil. Gezegenleri de devre dışı bırakalım. 4 Unsur var olarak bilelim.turab yazdı:Hocam size sorum var burçlarla ilgili. Şimdib burçlar gezegenle ilgili falan diyorlar işte aslan mars , boğa venüs gibi. Eskiden gezegen sanılan ama şimdi gezegen olmadığı anlaşılan bir burç var PLÜTON. Bir burcun gezegeni plütondu unuttum hangisiydi işte astroloji uzmanları çıkıp plüton şu evrede işte bu burçta şu yaşanacak falan dediler. Ama şimdi bu plüton gezegen olmadığı anlaşıldı ee şimdi ne olacak o burcun gezegeni değişip değişen gezegene göre mi yorum yapacaklar ? o yüzden astrolojiyi saçma buluyorum , belki gerçek astroloji böyle değil biz yanlış biliyoruz sizinde yukarda yazdığınız gibi
-
Ya ben Yay burcuyum ve ateş elementi çıktı şimdi ben Su elementi kullanamammı ?
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Onla alakası yok bunun mantığı farklı burçların 1 alt kategorisi gibi ateş burcu olanların özellikleri benzer mesala lider ruhlu olurlarForeverKing yazdı:Ya ben Yay burcuyum ve ateş elementi çıktı şimdi ben Su elementi kullanamammı ?
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-