Aslında anlatmak istemiyordum ama belki duymak istersiniz dedim..

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır

Bu konu için şöyle düşünüyorum.

En fazla 2 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Aslında anlatmak istemiyordum ama belki duymak istersiniz dedim..

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Beni çoğu kişi tanır.. :) Ben burada bişeyler yapmak icin zamanı debelenen üyelerdendim.. Ve işin sırrını buldum..

Bir çok kişi bu siteye geldiğinde özel yetenekler denemek , arkadaşlarını korkutmak amacıyla geliyor.. Hatta çoğu zaman izlediği filmden meraklanıp "gerçek mi acaba?" kaygısı yaşıyorlar....

Günümüzde komedi ve cartoon kategorlerinde görecegimiz "cadılığın" bile size bu dünyada yaşadıgını söylebilirim..
Gerekli ritüeller (Pentagram, Altar masası, Athame, Boline ve daha bir sürü sey ) toplandıgında çeşitli bağlantılar kurmanız gerekiyor.. Tabi ben yapmıyorum. (dinimizce günah üstelik cadılıkda korku ve acıma duygunuzu körertmelisiniz.. zira kullanacagınız çogu büyü maddeleri hayvan kemikleri, diller gibi ögelerden oluşabiliyor.dipnot: midem bulandı. )

Konumuza dönecek olursak 1 yıldır tamamiyle elimi eteğimi çektiğim ve artık hayatımdan telekineziyi çıkardıgım doğrudur.. ve nitekim öyleydi.. Ama bu şeyi bırakamıyorsunuz.. Belli bir zaman sonra bir organınız haline geliyor. Ve ben şu son bir ay icerisinde akıl almaz şeyler yapıyorum.

Öncelikle oynadıgım kart oyununda; (örneğin pişti)

Elimdeki kartlardan bir tanesini atmadan önce yaptıgım birşeyi keşfettim.
Gözümü kapattıgımda atmam gereken kartın yeşil yanmasını telkin edip (ki saniyede gerçeklesen bir olay)
yandıktan sonra gözlerimi açıyordum. yanan kartı attıgımda ise kesinlikle yenilmiyorum.

Örneğin "pişti yapmak istiyorum" diyip yeşil yanan artı attıgımda oyundaki kartların dengesi benim attıgım kartile bozulunca istediğim sırayı getirip pişti yapmamı sağlıyor.

Şimdi deli gibi nasıl yaptıgımı öğrenmek isteyenler vardır..

Açıkcası neye bağlayacagımı bilmiyorum.. Tek bildiğim özel yeteneklere inanan tarafımı kaybettiğim anda bunu yapabilmeye başladım. yani şöyle demek gerekir..

Eskiden olması için çalısıyordum.. Olmayınca hayal kırıklıgı yaşıyordum. En önemlisi OLMASINI BEKLİYORDUM.

Ama tüm bunlar yok olunca sanırım yapabildiğim o anda olmasını beklemedim. sanki olacagını biliyordum.

Küçük bir örnek daha mesela yapmak icin cogu zaman ortamlar hazırlarız, heyecanlanırız, elimiz ayağımız buz keser, kaygılanırız falan. ama ben yapmak istediğim zaman yapıyorum.

Yani bahsediyoruz ya hep.. "Gücüne hükmet" diye.. Aslında %50 'sinden daha fazlamız hükmetmek niyetiyle kalkıyor.. Ama yapmak isterken tek düşünebildiği "bunu yapmaya ihtiyacım var" oluyor..

Umarım anlatabilmişimdir.

Ha belki benden kaynaklı birşeydir belki çocuklugumdan beri doğaüstü şeylere olan inancımdandır belkide 3 senenin sonunda yapabildiğim birşeydir.. Kimbilir...

Size tavsiyem deneyin;

Bu değil: Yapabilirim.
Belki bu söz işinize yarar: Yapabiliyorum.

Tüm foruma selamlar. :) ( Yakında video olarak size atıcam.. Ve sizde şahit olun istiyorum.. )

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Aslında anlatmak istemiyordum ama belki duymak istersiniz dedim..

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Not: (Allaha inanan veya Allahı hisseden biriyseniz daha kolay.. [Allah diye belirttim çünkü ateist insanlarda var o yuzden dedim] Büyük bir gücün sizin yanınızda olduğunu hissedebilirseniz daha iyi sonuç verir. en azında öyle düşünüyorum ben ^_^ )
Kullanıcı avatarı
tunkermer
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen tunkermer »

aynısı bana olmuştu duru sezi yapmak için 2 ay uğraştım ama 1 kere bile yapamadm sonra bıraktm 1 ay sonra baktm çok iyi duru sezi yapıyorum
''ve şeytan o kadar iyiydi ki bütün günahların sebebi olmayı kabul etti''
Kullanıcı avatarı
tunkermer

yapıyorum derken duru sezim çok güçlü artık
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

iyi ki döndün...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
rolex
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen rolex »

Facebook ta okey oynarken, mesela sıra sana geldiğide yerden bir taş almak istediğinde taşa tıklayınca alıyorsun. İşte burda taşa tıklamadan önce bir an bekliyorum(aynı anda gözümüde kaptıyorum kapatmayabilirsin ama kısa zamanda konsantre olman için artı bir faktör).Son taş olan Kırmızı sekiz diye geçiriyorum içimden. Tuşa tıkladığım anda bir bakıyorum kırmızı sekiz bende ve oyunu kazanıyorum.(Eskiden tesadüfe bak veya şansa bak be derdim ama şimdi bu kelimelere inanmıyorum).
Yakın zaman önce, hatta şimdede yayında olan var mısın yok musun yarışması vardı hatırladığısanız. Kutudan ne çıkacağını bilebiliyordum.
benim anlattığım olay ve sizin dediğiniz alan telepatiye giriyor. İşte telepati ile neler yapabileceğinizi siz tahmin edin :)
Ayrıca sana kesinlikle katılıyorum only
iyi günler
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Kutidan ne çıkacağını bilmen durusezi değilmi ?
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

teleman yazdı:Kutidan ne çıkacağını bilmen durusezi değilmi ?
millet ne diyor,sen ne anlıyon yaw :D :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
tunkermer

geller yazdı:
teleman yazdı:Kutidan ne çıkacağını bilmen durusezi değilmi ?
millet ne diyor,sen ne anlıyon yaw :D :D
Aynen ya :D
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Ne diyormus millet ?