Merhaba
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Merhaba
Merhaba arkadaslar ben astral seyehat fln olsun baslamayı dusunuorum ama Günah mıdır bilmioyurm bazı yerlede Günah dio bazı yerlerde demi Dinden cıkarsın fln diolar bilmiorum ne yapıcam sonra inanmıolar da astral eyehate lutfen ama lutfen beni inandırım ama Günah veya Dınden cıkmak istemiyorum hatta sizin Müslüman oldugunuzu bile bilmiyorum tabi yanlıs anlamayında siz Müslüman mısınız diyorum bu bilgileri nereden alıyorsunuz Günah deil fln yine söylüyorum yanlıs anlamayın bilgi edinmek icin.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Merhaba
Bu konular defalarca açıldı.şirke düşmediğin sürece günah olmaz,ayrıca her insan bilinçsizce astral yapar,amaç bilinçle yapmak ise ben lucidle başlamanı öneririm,tabi ozzzyyy daha iyi bilir,lucidden astrala geçiş daha kolay.
Ve de BEN bu sitede müslüman olmayan adam tanımıyorum
Ve de BEN bu sitede müslüman olmayan adam tanımıyorum
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
Tesekkurler konuya katılan olur heralde yine bide ben suanda psi wel di heralde kagıt cevirmeye calısıorum ama bi türlü yapamadım bazen hıc kıpırdamı bazen hafif assa yukarı gidio bazende dengesiz duruo dusunce fln nasıl yapılır peki kagıtı ? acılmıstır heraldede resimli olan buldum bitane resim gorunmuodu
-
Bide nasıl bi tehlikesi vardır astral seyahatın ?
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bir gün bir duyuru yapsınlar telekineziye başlamadan kapak yapın diye!!arama butonu var.ve de ben astralcı değilim,çünkü çalışmıyorum.ama tehlike de yok bence
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
Tm ilgilendigin icin saol
Hoşgeldin kardeşim buyur ;
tasavvufi-dini-yol-ve-yontemler/tasavvu ... t6546.html
tasavvufi-dini-yol-ve-yontemler/tasavvu ... t6546.html
-
Saol uchiha admin yeni gördüm.
Rica ederim.Kardeşim zaten günah olsa AkrepKral siteyi açmazdı.Ama ben Molla değilim saten kesin birşey diyemem :)
-