Sonsuz Enerji Uzerine Bir Teori

Kullanıcı avatarı
buratem209

Sonsuz Enerji Uzerine Bir Teori

Okunmamış mesaj gönderen buratem209 »

Oncelikle merhaba arkadaslar yerini bilmem ama buna benzer seyler okudum burada bunu yazmayı cok onceden planlıyordum ama kısmet buguneymis

Ve de en gıcık oldugum sey OKUYUP OKUYUP GECMEYELİM BİR YORUMU COK GORMEYİN

Ben soyle bir sey dusundum :

Telekinezi ve diger dallarda enerji yonlendiriyoruz iste pyrokinezide atesin ısı enerjisini bir noktada yogunlastırıp oraya toplanmasını saglıyoruz ya da hidrokinezide suyun potansiyel enerjisini belirli bir bolgede topluyoruz vs... bu enerjiyi nereden buluyoruz vucudumuzdaki hara denilen bolge tabi temel kaynak olarak hayal gucu ben diyorum ki bu kaynagı dısardan alsak yani elimizi surtsek orada ısı birikiyor ya da en basitinden hareket eden tum insanlar havayla surtunuyor ısı olusuyor bu ısıyı vucudumuzda toplasak islenebilir hareket enerjisi haline getirsek o enerjiyi her turlu kullanabiliriz ayrıca vucudumuzun sahip oldugu maksimum enerji artar sabah kalkınca uyuyunca meditasyon yapınca dinlenince .... tekrardan yerine gelen enerjimizi arttırmıs oluruz bu da bayagı bir guc katar

Bunun dısında gunesten dunyadan aydan ondan bundan guc alma olayı asılır kendi vucudunun urettigi bir enerjiyi veya gozle gorulur elle tutulur bir enerjiyi almak daha kolaydır

Elimi havada sallasam nolur onun ısındıgından DEMEYİN

Sokaga cıkın sabahtan aksama kadar ornegin Tarsus icin konusuyorum ben yarenlik meydanında Tarsusun neredeyse yarısı bir gunde geciyor de ki kenarda mahallede oturuyorsunuz o cevreden de 1000 kisi gecti onların hareketi var gunesin ısısı,ısıgı var ayakkabılarda elektriklenme var arabaların potansiyel kinetik elektrik surtunme manyetik ... enerjisi var bu kadar enerji es gecilemez bence

Benim asıl hedefim mıknatıslar son bir haftamı onları kurcalamakla gecirdim hatta fizik hocamıza mıknatısların itme-cekmesinden faydalanan bir proje goturdum ama tartısmada kaldı o ayrı

İste manyetik alan sonsuz sure vardır yok edilemez olusturulamaz (yani ozel olarak elektro mıknatıs vs.. yapmazsanız) asıl ozelligi sonsuz olması ve azalmaması bu enerjiyi yanınızda ufak bir mıknatıs tasıyarak elde edebilirsiniz sınır tanımadan her seyi yapabilirsiniz ama neden yapan biri cıkmadıgını gormedim ben zaten su psi wheell kapak olayını falan yapayım ilk buna egilecem yapabilirsem olduguna dair nasıl yapacagımı bilmesem de bir video cekmeyi planlıyorum

Olmadı iki mıknatıs koy yan yana aynı kutup olsun birbirine yakın tut yanlarına engel koy o ikisinin arasında sıkısan enerjiyi cekebilirseniz (ki cok yogundur daha kolay cekebilirsiniz) psi wheeli kurdanla yapsanız bile daha hızlı cevirebilirsiniz (igne metal elin mıknatıslandı bilmem ne olmaması icin)

Yorum bekliyorum
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sonsuz Enerji Uzerine Bir Teori

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Enerjiyi nerdenmi buluyoruz şimdi sen hava soluyorsun aldığn oksijeni vücudun yakıyor o enerjiyi dışarı yönlendiriyorsun al sana enerji mıknatısa gelelim mıknatıs olayı senin bir madde ile aranızda birbirimize yaptığın çekme gibidir biz buna kütle çekim kuvveti diyoruz sen sonuçta her şeyi çekiyorsun değilmi ee o çektiğin kuvvetten enerji çekebiliyor musun hayır mıknatıs ta öle arasındaki çekim kuvvetinden yararlanamassın anladın sanırım
Kullanıcı avatarı
buratem209

Okunmamış mesaj gönderen buratem209 »

zaza54 yazdı:Enerjiyi nerdenmi buluyoruz şimdi sen hava soluyorsun aldığn oksijeni vücudun yakıyor o enerjiyi dışarı yönlendiriyorsun al sana enerji mıknatısa gelelim mıknatıs olayı senin bir madde ile aranızda birbirimize yaptığın çekme gibidir biz buna kütle çekim kuvveti diyoruz sen sonuçta her şeyi çekiyorsun değilmi ee o çektiğin kuvvetten enerji çekebiliyor musun hayır mıknatıs ta öle arasındaki çekim kuvvetinden yararlanamassın anladın sanırım
İlk olarak orada ben enerjinin nereden bulundugunu sormadım yazı esnasında bilgilendirme amaclı yazdım

İkincisi kutle cekim var ise kuvvet uygulanmakta kuvvet sonucu cisim hareket ederse kinetik hareket etmezse potansiyel enerji kazanır ben sadece bu enerjileri vucut enerjimize cervirebilecegimizi dusundum

Ve de mıknatıs kutlecekim ile degil manyetik alan ile etki saglar ben birbirlerine yapacakları etkiden dolayı potansiyel enerji birikimi olacak orada sıkısan enerjiden bahsediyorum

Ayrıca kutlecekim maddelerin kutlesi,hacmi,yogunlugu ve aralarındaki mesafe ile degisen bir olgu
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Manyetik alanın en güçlüsü güney kutbu ile kuzey kutbu arasındaki oluşan manteyik etkidir.
mıknatısları ynı yöne değilde zıt yönlere tuttarsak dünya kutuplarının oluşturduğu etkiyinin birazını bulabiliriz.
Ya bu arada anlamadığım bişey var kinetik veya potansiyel enerzinin manyetikle ne alakası var???
--Lazrail-61--

Okunmamış mesaj gönderen --Lazrail-61-- »

mıknatıs manyetik bir kuvvet uygular her kuvvette bir enerji üretir bu kuvvetinde sonucunda bir enerji ortaya cıkar

Kullanıcı avatarı
DoGuKAN
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen DoGuKAN »

kaplangoz yazdı:Manyetik alanın en güçlüsü güney kutbu ile kuzey kutbu arasındaki oluşan manteyik etkidir.
Hadi Dünyanın Çekirdeğine xD xD
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
yasinmcse

Okunmamış mesaj gönderen yasinmcse »

:) sonsuz enerji diye birşey yoktur. Tüm fizik kitaplarını kurcalasanda bulamazsın. Sonsuz olan tek bir şey var oda Allah c.c. her bir canlının ve cansızın bir sonu olduğu gibi enerjilerinde sonu vardır. örnek verecek olursak uzaydaki oluşan bir yıldız etrafına müthiş derecede enerji yaymakta oluşan gaz ve ısı sayesinde oluşmakta asırlar belkide yıllar sonra o yıldızın sonu geldiğindede kaymaya yok olmasına başlaması ve enerjisini yitirmesidir.

Burada önemli olan tek bir şey var inanç. İnandığın zaman psi-well olsun diğer enerjileri bile yönlendirebilirsin.. saygılarıma Yasin..
acar12

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

yasinmcse atkadaşıma katılıyorum sonsuz olan sadece ama sadece Allah tır
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

yasinmcse yazdı::) sonsuz enerji diye birşey yoktur. Tüm fizik kitaplarını kurcalasanda bulamazsın. Sonsuz olan tek bir şey var oda Allah c.c. her bir canlının ve cansızın bir sonu olduğu gibi enerjilerinde sonu vardır. örnek verecek olursak uzaydaki oluşan bir yıldız etrafına müthiş derecede enerji yaymakta oluşan gaz ve ısı sayesinde oluşmakta asırlar belkide yıllar sonra o yıldızın sonu geldiğindede kaymaya yok olmasına başlaması ve enerjisini yitirmesidir.

Burada önemli olan tek bir şey var inanç. İnandığın zaman psi-well olsun diğer enerjileri bile yönlendirebilirsin.. saygılarıma Yasin..
arkadaşım yıldızlar kaymaz ki o gördüğümüz gök taşıdır karıştırmışsın. gök taşı hareket eder ve atmosfere girdiğinde ozon tabakası tarafından yanar. biz de bunu yıldız kayması olarak ima ederiz.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

malesef ki tüm enerjiler birbirine dönüşemiyor bunu onbinlerce yıl var gibi sanıp deneyler yaptılar ama çoğunda başarısız oldular(hintliler-çinliler...) ve bende denedim tabiki ve şunu anladım bizim aura tarzı enerjimizin fiziksel etkilerden oluşması veya üretilmesi pek de olanaklı değil