Elektrigi insana yönlendirme..?

Moderatör: TTmF##

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
Electrons
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Elektrigi insana yönlendirme..?

Okunmamış mesaj gönderen Electrons »

Vüdudumdaki lektrigi hissedebiliyorum ve istedigim yöne yönlendiriyorum. Sizce bu elektriği bir insana yönlendirerek zarar verebilirmiyim sizce?. Ve böle bişe varsa bir tekniği varmı..?

cihan0534
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Elektrigi insana yönlendirme..?

Okunmamış mesaj gönderen cihan0534 »

dalga geçmek için deil içinde bulunduğun durum için söylüyorum aduket atabilirsen yanıma gel dünyayı ele geçirelim :)Birde pek bilgim yok ama istediğim yönde yönlendiriyorum derken nasıl birşey oluyo açarsan belki araştırabilirim
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

sen niye zarar vermek istiyorsun?o kadar lektrik olmaz,olur da max.gıdıklar

cihan0534 ben rasengan yapıyorum,gel bu gün astralde buluşup dünyayı ele geçirelim ehehe
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
cihan0534
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen cihan0534 »

Şaka makada bir soru sormam lazım astral seyahat yapıyosan ben korkuyorum astral seyahatten ynai duyduğuma göre ruhlar alemi gibiymiş cinler melekler felan filan görebiliyormuşsun ruhları felan bide geri dönememe riski var diyolar doğru mudur ?
geller

ben astrala çalışmıyorum,ama kesin bir şey var ki,ruh cin olmaz orda boyut farkları uzun mesele astralseyahat.net e gir.50% astraldasın.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

soyle bisey vardir...surtunmeden yaranan statik elektrigi eline toplaya bilirsin...sonra da onu baskasinin suratina vura bilirsin :) ben defalarca yaprim...ama statik elektrik elindeyken metal cisimlere dokunma,cok can yakici oluyor...:)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
geller

o da olur ehehe

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
ManiaTIC
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen ManiaTIC »

girdigim sitelerin gecmisine girdim fakat bulamadım. nerden izledigimi hatırlamıyorum fakat söyle bir video izlemiştim:
dogulu bir adam (uzak veya orta dogulu), ögrencilerini toplamıs ve karete yapar gibi bir kişinin kendisine saldırmasını istiyor. adam uzaktan kosarak tekme atmaya calısıyor fakat yerde bagdas kurmus olarak oturan ustaları, düşünce gücüyle adamın saldırmasını önleyip adamı savuruyor. belki sahtedir ama düşüncesini bu yönde kullanan bir adamın videosunu izlemiştim. eger siteden izlemişsem zaten o linki mutlaka birisi bulacaktır.

yani diyecegim o ki, soruyu soran arkadasın haklılık payı var, düşünce gücünü savunmaya yönelik de kullanabiliriz. aduket cekmeye ne hacet :)
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

ManiaTIC yazdı:girdigim sitelerin gecmisine girdim fakat bulamadım. nerden izledigimi hatırlamıyorum fakat söyle bir video izlemiştim:
dogulu bir adam (uzak veya orta dogulu), ögrencilerini toplamıs ve karete yapar gibi bir kişinin kendisine saldırmasını istiyor. adam uzaktan kosarak tekme atmaya calısıyor fakat yerde bagdas kurmus olarak oturan ustaları, düşünce gücüyle adamın saldırmasını önleyip adamı savuruyor. belki sahtedir ama düşüncesini bu yönde kullanan bir adamın videosunu izlemiştim. eger siteden izlemişsem zaten o linki mutlaka birisi bulacaktır.

yani diyecegim o ki, soruyu soran arkadasın haklılık payı var, düşünce gücünü savunmaya yönelik de kullanabiliriz. aduket cekmeye ne hacet :)
tai chi
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
geller

SAH1N yazdı:
ManiaTIC yazdı:girdigim sitelerin gecmisine girdim fakat bulamadım. nerden izledigimi hatırlamıyorum fakat söyle bir video izlemiştim:

tai chi
ağzımdan aldın

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN