Ruhsal Güçler ve Egomuz
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ruhsal Güçler ve Egomuz
Parapsikoloji'nin birçok alt dalı vardır.Telekinezi,Telepati... özellikle son günlerde Lunarkinezi üzerine açılan ve sorulan sorulardan dolayı bu konuyu açmanın faydalı olacağını düşünüyorum.Lunarkinezi vb dallar ile uğraşıp kötü enerji üzerine yoğunlaşırsanız birçok Ruhsal Gelişimden mahrum kalacağınızın altını önemle çizmek istiyorum.Neden diye sorduğunuzu duyuyorum.Kanıtlarıyla tek tek anlatalım.Telekinezi,Telepati,Astral Seyahat vb birçok yeteneğin özellikle küçük yaşlarda kendiliğinden ortaya çıktığını veya kişiye göz kırptığını birçoğunuz biliyorsunuz.İlerleyen yaşlarda kendiliğinden ortaya çıkma gibi bir durum istisnalar haricinde hemen hemen görülmüyor.Neden mi dersiniz?Küçük yaşta ruh tertemiz,bembeyaz bir kağıt gibidir.Daha çizilmemiş,üzerine resim yapılmamış bir çerçeve gibidir.Kötülük nedir bilmez.Bunu benliğinde yaşamaz.Bilerek kötülük yapmaz can yakmaz.Ruh o yaşlarda girdiği kalıpta şekil alırken temiz bir sarayda misafir gibidir.İlerleyen zamanlarda hayatın gerçek yönüyle tanışan ruh eğer kendini muhafaza edip ego ve kötü düşüncelere karşı kendini muhafaza etmezse Ruh manevi aleminde sıkışır.Bundan sonraki aşamalarda ruhumuz fizik bedenin kontrolünde tam bağlantı sağlayamayabilir.Yani Ruhsal Güçleri geliştirme anlamında işiniz zorlaşabilir.Daha iyi bir Ruh haline sahip hem maddiyat alemi hem de manevi alemde sakin olan yani diğer yönüyle egolarından arınmış,kötü düşüncelerden uzak,erdem ve ahlakla donatılmış... olan Ruh,Güçleri bakımından daha ileri seviyelere rahat bir şekilde yol alabilir.Dikkat ederseniz birçok çalışma öncesi nefes egzersizi önerilir.Gevşeme ve relax bir hal almak için.O tekniklerle düşünceyi arındırma bir başka amaçtır.Çünkü o an en kuvvetli hallerden biri sayılır.Kısacası diyeceğim şudur ki Parapsikolojinin bütün alt dallarını bilin ama çalışmalarınızla ne kendinize ne de başkasına zarar vermeyi düşünmeyin.Her zaman olumlu düşünceler içinde kalmanız ve amacında olumlu düşünceler olması bir adım öne geçmek için size peşin verilmiş bir bilettir.

Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- hakan100i
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Ruhsal Güçler ve Egomuz
Neden hepinizin bana karşı tepkisi var?
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Sana karşı bir tepki yok.Eğer tepki var ise bir düşünmen gerekir.Tepki bana mı yoksa konuya mı? Sana karşı kimse tepkili değil emin ol.Eğer tepki var ise o da insan düşüncesinin temeline aykırı olan insana zarar veren konuyadır.Anlatmak istediğimi inceleyersen belli teknikleri öğrenmeyin demiyorum.Bilin ama can varlığına zarar vermek için çalışmayın.O zaman herkesten önce kendinize zarar vermiş olursunuzhakan100i yazdı:Neden hepinizin bana karşı tepkisi var?
- hakan100i
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ben zaten zarar vermek için kullanmıyorum. Lunarkineziyi sadece negatif enerji boşaltımı için ve aynı zamanda beni rahatsız eden sineklerin üzerinde kullanıyorum. Bu arada yorumumda ben lunarkinezinin tepki aldığını kast ediyordum.TriGonoMetri yazdı:Sana karşı bir tepki yok.Eğer tepki var ise bir düşünmen gerekir.Tepki bana mı yoksa konuya mı? Sana karşı kimse tepkili değil emin ol.Eğer tepki var ise o da insan düşüncesinin temeline aykırı olan insana zarar veren konuyadır.Anlatmak istediğimi inceleyersen belli teknikleri öğrenmeyin demiyorum.Bilin ama can varlığına zarar vermek için çalışmayın.O zaman herkesten önce kendinize zarar vermiş olursunuzhakan100i yazdı:Neden hepinizin bana karşı tepkisi var?
Psi-wheel: %100
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Anladım hakan100i.Durumun farkındayım.Konuda ki amacım Ruhsal gelişimin farkına varmak.Son zamanlarda zararlı olur mu,diğer çalışmalarımda zarar görür müyüm vb sorularla karşılaştım o yüzden konuyu açtım.Konu sana yönelik bir konu değil.Genel anlamlı bir konu olarak açtım.Bu arada bu istikrarla kısa zamanda çok yol katedeceğine inanıyorum.Çünkü vazgeçmiyorsun.Her zaman dediğimiz gibi.Başarmadan önce inanmak...Ve ardından çalışmak hem de yılmadan usanmadan.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
benim günlerdir anlatmaya çalıştığım buydu işte.saol Trigonometri
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Adam belki lunarkinezi öğrenecek gidip terörle mücadele edecek
PARMAKLIKLAR OLMAMASI ÖZGÜRSÜN DEMEK DEĞİL
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Neden terörist insan deilmi ??
Onlar hayvanca davranıyor diye bizim de seviyemizi düşürüp onlar gibi davranmamıza gerek yok...
Yoksa bizim onlardan farkımız ne olacak ?
Onlar hayvanca davranıyor diye bizim de seviyemizi düşürüp onlar gibi davranmamıza gerek yok...
Yoksa bizim onlardan farkımız ne olacak ?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Forum kurallarının hatırlanmasını rica ediyorum.Terör,şiddet vb konulara girerek kışkırtıcı konulara girmemenizi rica ediyorum.Bu tür konular birbirinizi kırmanıza sebep olur.Herkesin yaklaşım ve yorumları farklı olabilir.Yorum ve tecrübelerimizi konuların dışına çıkmadan gösterirsek hem doğru sonuç hem de çözüme ulaşmaya yardımcı olmuş oluruz.
- SAH1N
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Ruhsal güçler dedinde aklıma geldi
bugun bunu okumaya başlıyorum =)
telekinezi-teknikleri/ergun-candan-ruhs ... t3105.html
bugun bunu okumaya başlıyorum =)
telekinezi-teknikleri/ergun-candan-ruhs ... t3105.html
Havada Karada Denizde FARKETMEZ