imajinasyon...

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

imajinasyon...

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Merhaba site ehli.

Şimdi bir kaç gündür göz rengi olayına taktım ama imajinasyonla ilgili problemim var,tekniklerin hepsinde imajinasyon esas.hani gözlerini kapat yeşil gözlü birini hayal et ve bedeninin onun ruhunu içine çektiğini İMAJE ET.ben gözümü kapatıp sadece karanlık görüyorum.
Sorum:

1.Her hangi yeşil bir işığın gözüme emildiğini falan HAYAL etsem olur mu?

2.kahverengi göz yeşile dönüşür mü?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: imajinasyon...

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Geller öncelikle imajine için sana bir teknik vereyim bu teknikle biraz imajine çalış sonra biyokinezi ile ilgili tekniği beraber ele alalım.İmajine etmeyi geliştirmek için Durugörü için uygulanan bir teknikle bunu geliştirebiliriz.3 ad siyah fon kağıdı hazırla.Bir de 3 ad beyaz A4 kağıt.Beyaz kağıtların üzerine daire,artı ve üçgen çizip bunları kes.Kestiğin şekilleri siyah fon kağtlarının ortasına yapıştır.Ardından 1 kaç dakika o şekillere bak sonra gözlerini kapat.O an o şekilleri görmüş olacaksın.Bu şekilde çalışmaya devam edersen imajine konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceğine inanıyorum.Bir de yanında durugörü içinde hazırlık yapmış olursun.Bir taşla iki ayrı çalışma diyebiliriz :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
geller

Bende bir resim var,siyah fondaki daire.hep bakarım,2 dakika sonra gözümü kapatdığımda bir süre hem o daireyi,hem de bilgisayar ve etrafındakileri görüyorum.yani bakmakla degil sorunum.ben aklıma bir görüntü getirip ona odaklanamıyorum,aklım karışıyor.senin teknik vardı hani,düşünceler bir cama akıp,camı patlatıyor,işte onu deniyorum,tek bir düşünce,ses olmuyor ama hep görüntüler karışıyor araya.o tekniği de hayal ederek yapıyorum
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

Dostum imajine etmek hayal etmektir.. gerçekleştirmektir zihinde :) sadece o şeyin olduğunu düşün ya ister istemez zaten görüntü canlanı verir sen siyah görürsün ama ister istemez siyahlık gider ve düşündüğün şey olur :)
Yardım isteyenler öm.
geller

Teşekkürler.

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN