Duru görü yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
- hakan100i
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Duru görü yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
Merabalar hakan100i. Teorik olarak araştırma yaptım ama durugörü için üzerinde pratik uygulamadım.İmajine yeteneğini geliştirmek için kullandım ve faydasını gördüm.Edindiğim bilgiler doğrultusunda başlangıç aşamasıyla ilgili bilgiler verebilirim.Pratik çalışmalarında başlangıç olarak hemen hemen bütün kaynaklarda aynı veya benzer teknikler öneriliyor.
Çalışma için gereken malzemeler :
3 Adet Beyaz A4 kağıdı ve 3 Adet siyah fon kağıt.
Kağıtların hazırlanışı:
Beyaz A4 kağıtlarının her birinin ortasına üçgen,daire ve artı işareti çiz.Boyları ortalama 10 cm civarında olacak.Çizdiğin şekilleri kesip siyah fon kağıtlarının ortasına yapıştır.
Çalışma:
Uygulayacağımız çalışma şekilleri canlandırmaya ve canlandırma süresini arttırmaya yöneliktir.Yaklaşık 2 dk kağıda bakıyoruz.Sonra gözümüzü kapatıyoruz.Hangi kağıda bakmışsak o şekil görüntü oluşturacak.Bu süre zarfında oluşan görüntünün her yanını inceliyoruz.Belli bir süre sonra şekil tekrar yok olacak.Tekrar 2 dk boyunca fon kağıda bakıyoruz ve ardından gözümüzü kapatıp çalışmamıza devam ediyoruz.Günlük ortalama yarım saat çalışma yapılırsa canlanan görüntünün süresi artar ve imajine yeteneği de beraberinde gelişmiş olur.
Çalışma için gereken malzemeler :
3 Adet Beyaz A4 kağıdı ve 3 Adet siyah fon kağıt.
Kağıtların hazırlanışı:
Beyaz A4 kağıtlarının her birinin ortasına üçgen,daire ve artı işareti çiz.Boyları ortalama 10 cm civarında olacak.Çizdiğin şekilleri kesip siyah fon kağıtlarının ortasına yapıştır.
Çalışma:
Uygulayacağımız çalışma şekilleri canlandırmaya ve canlandırma süresini arttırmaya yöneliktir.Yaklaşık 2 dk kağıda bakıyoruz.Sonra gözümüzü kapatıyoruz.Hangi kağıda bakmışsak o şekil görüntü oluşturacak.Bu süre zarfında oluşan görüntünün her yanını inceliyoruz.Belli bir süre sonra şekil tekrar yok olacak.Tekrar 2 dk boyunca fon kağıda bakıyoruz ve ardından gözümüzü kapatıp çalışmamıza devam ediyoruz.Günlük ortalama yarım saat çalışma yapılırsa canlanan görüntünün süresi artar ve imajine yeteneği de beraberinde gelişmiş olur.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Duru görü yeteneğimi nasıl geliştirebilirim?
durugörü doğuştan gelen yetenek değil mi?çünkü bu şekilde 0 dan başlayıp,sadece güçlü imajine yeteneği kazananlar var..tabi bir takım olucak imajları istisna ediyorum,ama bunlar da Allahın izni ile olur..yanlış anlamayın sakın
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-