İnancımı yitirmeye başladım...(Biokinezi)
Moderatör: Admin
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
İnancımı yitirmeye başladım...(Biokinezi)
Arkadaşlar Biokinezi konuşundaki inancımı yitirmeye başladım.En çok da göz rengi değitirme konuşunda , Herkes gözlerimin rengi biraz açılmaya başladı falan diyor.Ama kesin sonuç yok ortada.Ben kanıt aramıyorum .Sadece gerçekten göz rengini değiştirebilen varmı yada bu tekniklerle başarılı olan.''Telekinezi : Başarmadan inanmaktır.'' Cümlesini benimsiyorum.Gözlerimin rengini değiştiği hissine kapılıp gözlerimde karıncalanma benzeri hislere kapılıyorum.Ama işe yaramıyor.En ufak değişim yok.
Aynanın karşısına geçip göz rengi hayal etme veya uyumadan önce yapılan teknikler dışında bir teknik varmı.
Şimdiye kadar biokineziyle sadece göz rengimi değiştirme konusunda çalıştım.Göz rengini değiştirmeden daha kısa sürecek bir teknik varmı ? Kesin sonuç alınabilecek.Yada göz rengi değiştirme konusunda yeni bir teknik paylaşabilirmisiniz.
Aynanın karşısına geçip göz rengi hayal etme veya uyumadan önce yapılan teknikler dışında bir teknik varmı.
Şimdiye kadar biokineziyle sadece göz rengimi değiştirme konusunda çalıştım.Göz rengini değiştirmeden daha kısa sürecek bir teknik varmı ? Kesin sonuç alınabilecek.Yada göz rengi değiştirme konusunda yeni bir teknik paylaşabilirmisiniz.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: İnancımı yitirmeye başladım...(Biokinezi)
Daha önce incelediğim çalışmalarda bunu başaranlarla ilgili dikkatimi çeken en büyük nokta ''İmajine'' oldu.Öncelikle İmajine etme konusunda hangi durumdasın.Eğer imajine etme konusunda zayıf isen öncelikle durugörü için önerdiğim aynı zamanda da imajine etme yeteneğini geliştiren şu çalışmayı :
bir müddet çalışmanı öneririm.Eğer imajine yeteneğin iyiyse ona göre başka çalışma önerebilirimTriGonoMetri yazdı:Merabalar hakan100i. Teorik olarak araştırma yaptım ama durugörü için üzerinde pratik uygulamadım.İmajine yeteneğini geliştirmek için kullandım ve faydasını gördüm.Edindiğim bilgiler doğrultusunda başlangıç aşamasıyla ilgili bilgiler verebilirim.Pratik çalışmalarında başlangıç olarak hemen hemen bütün kaynaklarda aynı veya benzer teknikler öneriliyor.
Çalışma için gereken malzemeler :
3 Adet Beyaz A4 kağıdı ve 3 Adet siyah fon kağıt.
Kağıtların hazırlanışı:
Beyaz A4 kağıtlarının her birinin ortasına üçgen,daire ve artı işareti çiz.Boyları ortalama 10 cm civarında olacak.Çizdiğin şekilleri kesip siyah fon kağıtlarının ortasına yapıştır.
Çalışma:
Uygulayacağımız çalışma şekilleri canlandırmaya ve canlandırma süresini arttırmaya yöneliktir.Yaklaşık 2 dk kağıda bakıyoruz.Sonra gözümüzü kapatıyoruz.Hangi kağıda bakmışsak o şekil görüntü oluşturacak.Bu süre zarfında oluşan görüntünün her yanını inceliyoruz.Belli bir süre sonra şekil tekrar yok olacak.Tekrar 2 dk boyunca fon kağıda bakıyoruz ve ardından gözümüzü kapatıp çalışmamıza devam ediyoruz.Günlük ortalama yarım saat çalışma yapılırsa canlanan görüntünün süresi artar ve imajine yeteneği de beraberinde gelişmiş olur.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
Teşekkür ederim. Deneyeceğim
- hakan100i
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bir ay boyunca uyumadan önce bir saat kapak çalışması yap. Her derde deva. Aynı zaman da kendinize "Yapamıyorum." gibi umut kırıcı sözler söylemek yerine kendinize telkinler verin. Günde iki kez meditasyon yapmak yerine her yemek öğününde on dakika boyunca meditasyon yapın. Birde gece, yatağınıza uzandığınız zaman kafanızın üstüne bir enerji topu olduğunu ve size kendi bioenerjisi verdiğini imajine edin, -uyuyana kadar.berk1o yazdı:Teşekkür ederim. Deneyeceğim
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Peki imajinesi iyi olanlar ?
-
Peki farklı bir göz rengi değiştirme metodu varmı. Bildiğiniz
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
İyi olanlar mevcut veya farklı tekniklerle çalışmasına devam edebilir.Çalışırken hemen sonuç alamayız.Öncelikle inanç sonra sabır gerekir.Bazen sıkılabilirsiniz.Bitti artık yapmayacam diyecek noktaya da gelebilirsiniz.Bir bakmışsınız ki o an değişimleri fark edebilirsiniz.Yılmadan usanmadan çalışmak en büyük anahtarımızdır.1 haftada da sonuç alabiliriz 1 ayda dateleman yazdı:Peki imajinesi iyi olanlar ?
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Aslında bunun çok küçük bir duvarı var bence. Bu duvarı bulup bir aşabilsen her sorun çözülebilir ve daha önce kendimi boşuna üzmüsüm dersin. Ayrıca bence kendi tekniğini de bulabilirsin. Bazen çoğu başarılar her şey bitti denilen anda gelir. Sen inancını kaybetme. Aksine daha çok bağlan. Daha cok inan ve yapacağına, kendine güven. Ayrıca kendi gözünü daha iyi tanıyabilirsin mesela. Yani daha cok gözüne bak ve sürekli gözünü beynin canlandırma çalışmaları yapabilirsin. Beynini özgür ve serbest bırak. Kısa sürede yapacaksın ;)
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

-
Hepinize teşekkür ederim.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben de yapamadım,ama değişim şöyle oldu,her kes gözümün kahve rengi olduğunu söylüyor,ben yeşil diyorum,ve gözüme baktığımda hep yeşil görünüyor bir anlık.benim sorunum kesinlikle imajine,o da yavaş yavaş gelişmeye başladı ama,mesela eskiden olsa gözümü kapatdığımda hep karanlık olurdu,şimdi siyah içinde de olsa yeşil ve beyaz işıklar görünüyor :-)
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-