Biokinezi "Gelişim" : Göz rengi değişimine bilimsel bakış açısı..
Moderatör: Admin
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Biokinezi "Gelişim" : Göz rengi değişimine bilimsel bakış açısı..
Biokinezi denilince bu form da dahil bilen herkesin aklına ilk olarak göz rengi değiştirmek gelir. Aslında gözü biraz tanısak daha iyi olacaktır.
Göz;
İrisin göz rengindeki rolü
İlk önce gözün 3 ana dokusu vardır. Dokuları dıştan içe doğru bunlardır:
Sklera
Koroid
Retina
Sklera bir bağ dokusudur. Stroması beyazdır, fakat gözün ön kısmında şeffaftır ve bundan dolayı ışığın gözün içine girmesini sağlar. Bu şeffaf skleraya kornea adı verilir. Patolojide kornea şeffaflığını kaybedip göz rengini değiştirebilir ve skleranın rengi gibi beyazlaşma olur. Koroid bol pigment içeren bir damar tabaka dokusudur. Retina ise pigmentli bir epiteldir. İris iki dokudan oluşur. Bunlar koroid ve retinadır. Koroid ön tarafa doğru bakar ve retina arkaya doğru. Bundan dolayı göze rengini veren koroid dokusudur. Koroid ne kadar pigment içerirse gözün rengi o kadar siyaha döner ve ne kadar az pigment içerirse o kadar da açık renge döner (mavi). Bu akşınlığın neden göze kırmızı renk verdiğini açıklar. Akşınlık hastalığında melanosit hücrelerin ürettikleri melanin pigmentleri dışa dökmüyorlar. Böylelikle keratinosit hücreleri melanini alamıyorlar. Bu sitolojik bozukluk pigmentlerin epitelde yayılamamalarına ve dokunun çok açık renge sahip olmasına neden olur. Ama koroid bir damar tabakası olduğu için pigmentlerin renginin yerini kan rengi alır ve koroid, yani göz kırmızı renkte görünür. Hatta bazı fotoğraflarda sağlıklı gözlerin kırmızı olmalarının nedeni kan renginin yansımasıdır.
Evet göz renklerinin oluşumları hakkında yeteri bilgi burada bulunuyor. Şimdi sıra geldi imajinasyon ile direk gene etki etmeye. Öncelikle yazıdan da anlayacağımız gibi gözümüzde koroid tabakasında damar durumu bizim göz rengimizi oluşturuyor. Sadece imajinasyon yapmak gözün belli bir süre sonra eski haline dönmesine sebep oluyor bana göre. Bu yüzden kalıcılık için bazı deneylerden geçmek gerekiyor. Ama elinde sonunda kalıcılığı bulacağız Allah'ın izniyle. Şimdi koroid tabakasına görsel olarak görelim : http://www.google.com/imgres?q=koroid+g ... imgrefurl=
http://gozdekimucize.imanisiteler.com/y ... tM&imgurl=
http://gozdekimucize.imanisiteler.com/y ... Bw&zoom=1
Bu koroid tabakasında damarların azaldığını hayal edelim ve bu sayede de gözümüzün istediğimiz renge döndüğünü düşünelim. Hem böyle kalıcı olma şansı çok yüksek olduğuna İNANIYORUM.. Sürekli olarak imajine edelim, isteyelim... iiris tabakası kontrol altına alacaksınız bu seklinde ve artık göz kontrolü sizde. Bunu sık sık yaparsanız gözünüz artık alışkın hale gelecek ve otobüste,yürürken, yemek yerken bile küçük bir düşünme ile kolayca çevirebileceksiniz... size kolay gelsin diyorum. "ESP Projesinden kesitler.."
Göz;
İrisin göz rengindeki rolü
İlk önce gözün 3 ana dokusu vardır. Dokuları dıştan içe doğru bunlardır:
Sklera
Koroid
Retina
Sklera bir bağ dokusudur. Stroması beyazdır, fakat gözün ön kısmında şeffaftır ve bundan dolayı ışığın gözün içine girmesini sağlar. Bu şeffaf skleraya kornea adı verilir. Patolojide kornea şeffaflığını kaybedip göz rengini değiştirebilir ve skleranın rengi gibi beyazlaşma olur. Koroid bol pigment içeren bir damar tabaka dokusudur. Retina ise pigmentli bir epiteldir. İris iki dokudan oluşur. Bunlar koroid ve retinadır. Koroid ön tarafa doğru bakar ve retina arkaya doğru. Bundan dolayı göze rengini veren koroid dokusudur. Koroid ne kadar pigment içerirse gözün rengi o kadar siyaha döner ve ne kadar az pigment içerirse o kadar da açık renge döner (mavi). Bu akşınlığın neden göze kırmızı renk verdiğini açıklar. Akşınlık hastalığında melanosit hücrelerin ürettikleri melanin pigmentleri dışa dökmüyorlar. Böylelikle keratinosit hücreleri melanini alamıyorlar. Bu sitolojik bozukluk pigmentlerin epitelde yayılamamalarına ve dokunun çok açık renge sahip olmasına neden olur. Ama koroid bir damar tabakası olduğu için pigmentlerin renginin yerini kan rengi alır ve koroid, yani göz kırmızı renkte görünür. Hatta bazı fotoğraflarda sağlıklı gözlerin kırmızı olmalarının nedeni kan renginin yansımasıdır.
Evet göz renklerinin oluşumları hakkında yeteri bilgi burada bulunuyor. Şimdi sıra geldi imajinasyon ile direk gene etki etmeye. Öncelikle yazıdan da anlayacağımız gibi gözümüzde koroid tabakasında damar durumu bizim göz rengimizi oluşturuyor. Sadece imajinasyon yapmak gözün belli bir süre sonra eski haline dönmesine sebep oluyor bana göre. Bu yüzden kalıcılık için bazı deneylerden geçmek gerekiyor. Ama elinde sonunda kalıcılığı bulacağız Allah'ın izniyle. Şimdi koroid tabakasına görsel olarak görelim : http://www.google.com/imgres?q=koroid+g ... imgrefurl=
http://gozdekimucize.imanisiteler.com/y ... tM&imgurl=
http://gozdekimucize.imanisiteler.com/y ... Bw&zoom=1
Bu koroid tabakasında damarların azaldığını hayal edelim ve bu sayede de gözümüzün istediğimiz renge döndüğünü düşünelim. Hem böyle kalıcı olma şansı çok yüksek olduğuna İNANIYORUM.. Sürekli olarak imajine edelim, isteyelim... iiris tabakası kontrol altına alacaksınız bu seklinde ve artık göz kontrolü sizde. Bunu sık sık yaparsanız gözünüz artık alışkın hale gelecek ve otobüste,yürürken, yemek yerken bile küçük bir düşünme ile kolayca çevirebileceksiniz... size kolay gelsin diyorum. "ESP Projesinden kesitler.."
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

- ESP
Re: Biokinezi "Gelişim" : Göz rengi değişimine bilimsel bakış açısı..
Bu konuda süre sıkıntısı yoktur. Herkese göre bu süre değişir. Gerçekten inanmasını ve istemesini bilirseniz 1 günde bu işi bağlarsınız. Yeter ki gerçekten isteyin! Öncelik olarak bunu beyninize yerleştirin. Bilinçaltınıza bıkmadan usanmadan söyleyin.. göz rengim değişecek, göz rengim şu olacak diye ve siz değil bilinçaltınız bıksın. Artık inanmaya ve uygulamaya başlasın. Böylelikle zaten yapıyor olacaksınız ama daha da hızlandırmış olacaksınız.

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Birde bu yöntemle denemek lazım.
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Evet işte bu biokinezide bişeyler yapabilmek için vucudu bilmek lazım sonunda sen bu konuya el Attin gerçekten ise yarayan bi teknik deneyin teşekkür ederiz
- ESP
Evet deneyin, mutlaka etkisi olacaktır. İnanıyorum :)berk1o yazdı:Birde bu yöntemle denemek lazım.

- ESP
Bana da aynen öyle geldi. Vücudumuzu tanırsak daha etkili sonuçlar elde edebiliriz diye düşündüm.. yardımcı olduysa çok sevindim :) yorumunuz için teşekkürler :)teleman yazdı:Evet işte bu biokinezide bişeyler yapabilmek için vucudu bilmek lazım sonunda sen bu konuya el Attin gerçekten ise yarayan bi teknik deneyin teşekkür ederiz

-
Kardeş link e giremiyorum veya kopyalayamıyorum.
-
yöntem için teşşekür ederim
- ESP
Pardon kardeşim düzelticem Özür dilerim. Benim hatamberk1o yazdı:Kardeş link e giremiyorum veya kopyalayamıyorum.

- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Düşünsenize biriyle kavga ettiğinizde gözünüzün rengini kırmızıya çevirin hiç olay çıkmadan kavga bitsin ama çok çalışma gerektiriyor bu konuyuda sık kullanılanlara ekledim yararlı çalışmalar ESP böyle devam ederse biokineziyi herkes inanacak önceki konuda bahsettiğim gibi hala inanmyaan insanlar var
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
-