Biokinezi "Gelişim" : İmkansız peşinde, kıl köklerine saldırı
Moderatör: Admin
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Biokinezi "Gelişim" : İmkansız peşinde, kıl köklerine saldırı
İnsanların genellikle yüzlerinde çıkan ve bazen kötü gözüken kıllardan kurtulamak bizler ( Düşüncenin gücüne inananlar için çok kolay) için pekte sorun sıkıntı teşkil etmiyor. Bize tekniği bulun yeter ya ! :D peki bu kıllar derken hangileri? Bu kıllar, burun üstünde, elmacık kemiğinin üst derisinde (göz altlarında), alın bölgesinde, kaş aralarında... Başlıca hedef köklerimiz bunlar. Kök dememin sebebi, çıkardığımız zaman bir daha çıkmamasını sağlamak.. Aslında bunu imajine edip yapabiliriz. Fakat imajinemiz sadece gereksiz kıllar olmayan bir yüz olarak olmamalı bununla birlikte bir daha çıkmamasınıda imaje etmeliyiz. Yüzümzde ki kıllar çok narindir. Bu yüzden zaten zamanla bunlar yok olur ama sabırsız olanlar için bu imaje tekniği sayesinde daha da hızlandırabiliriz. Mesela kıl köklerini yaktırma yöntemi var tıp da. Bu sayede bir daha tüy çıkmıyor o bölgede. Bizde kendi düşüncemizle alete gerek kalmadan istekli bir şekilde kıl köklerinin yandığını ve bir daha çıkmayacağını imaje edebiliriz. Bunu daha etkili ve kolay yapmak için kıl köklerinin resimlerine bakabilirsiniz (tabi çizim olanlara). Gelişime ve tekniğe açık bir konu. Sizinde varsa teknikleriniz iletebilirsiniz. Ben denedim ve başarılı da oldum sayılır. Uzun zamandır bir tane sürekli çıkan bir tüyüm çıkmaz oldu :) bu da açık bir kapı bıraktı ve ordan girince bu konuyu çıkarttım inşallah faydali olabilmişimdir.. :)
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Biokinezi "Gelişim" : İmkansız peşinde, kıl köklerine saldırı
bırak çıksın bea.hormonların aktifleşmesinden dolayı oluyor hepsi :-D
Ben bunları sakala dönüştürdüm.gerçekten işe yaradı.ama biokinezi ile sakal çıkarma diye saçma bir konu açmak istemedim.hafif siyahi tüyleri siyah kıllara dönüştürdüm.(Biraz iğrenç bir örnek oldu ama kusura bakmayın :-D ) hem de 2 ayda.daha bir kaç gündür farketdim..
Ben bunları sakala dönüştürdüm.gerçekten işe yaradı.ama biokinezi ile sakal çıkarma diye saçma bir konu açmak istemedim.hafif siyahi tüyleri siyah kıllara dönüştürdüm.(Biraz iğrenç bir örnek oldu ama kusura bakmayın :-D ) hem de 2 ayda.daha bir kaç gündür farketdim..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
tam olarak bu sebepdenmi bilmiyorum ama kesin bir önemi vardır her halde..telkin falan da vermedim,sadece her gün hayal etdim bunu oldu :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- ESP
Evet kesinlikle bir önemi var. Bunu birde resmi olarak biokinezi türünde imajinasyon destekli yaparsanız çok daha kısa sürede daha etkili yapabileceginize inanıyorum. Saygilarimlageller yazdı:tam olarak bu sebepdenmi bilmiyorum ama kesin bir önemi vardır her halde..telkin falan da vermedim,sadece her gün hayal etdim bunu oldu :D

- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Etkili olacağına inanıyorum.Güzel paylaşım teşekkürler
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- ESP
İnşallah olacak Allahin izniyle :)TriGonoMetri yazdı:Etkili olacağına inanıyorum.Güzel paylaşım teşekkürler

-