Psi-ball değişik his
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-ball değişik his
Herzamanki gibi psi-ball yapacaktım ellerimi psi ball pozisyonuna getirdim ve yapmaya başladım hedefim bardağı devirmekti ilk denememde olmamıştı 2. de tam düşüyoduki kardeşim koşarak bardağı tuttu bu 3. denememdi psi ballı hissetmeye çalıştım çok farklı bir his oluştu ellerim 2 snde karıncalandı ve psi ball sıcaktı (termo kineziyi amaçlamıyordum) ve psi ball daha yapışıktı daha belirgindi kolayca fırlattım ve bardağı hareket ettirdim (devirmedim)ama bu his farklıydı elim kupkuruydu ve o his 3 dakika boyunca hiç geçmemişti ama yaparken herzaman yaptığımınkinden bir fark vardı kalorifer açıktı ve oda sıcaktı sizce bu yüzdenmi olmuş olabilir yoksa artık psi-ballımı elementlere göre yapabilirmiyim psi-ballım levelmi atlamıştı ? :D cevaplarınıza açığım ve bu olay ilk defa oluyor :D
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
LunarKinezi %0
- illegal41
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Psi-ball değişik his
Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama,psi ball fırlatılmaz.Psi ball enerjinin ellerimizin arasında yoğunlaştırılmasıdır.Fırlatma olayı yalandır.3 Yıldır telekinezi ile uğraşıyorum şu ana kadar ne fırlatan gördüm ne de şekil veren.
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."
Bruce Lee
Bruce Lee
- FireManager
tamam anladım ama neden hareket ediyor gözümün önünde görüyorum hareket ediyor ben hayal görmüyorum herhalde !illegal41 yazdı:Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama,psi ball fırlatılmaz.Psi ball enerjinin ellerimizin arasında yoğunlaştırılmasıdır.Fırlatma olayı yalandır.3 Yıldır telekinezi ile uğraşıyorum şu ana kadar ne fırlatan gördüm ne de şekil veren.
LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Açıklamaya çalışayım.Bazen mantık yürütmek gerekir ve bu konuda mantık yürütürsek,enerjiyi hareket ettirebiliyoruz,Psi-wheeli döndürmek için enerjimizi ona doğru yönlendiriyoruz kavramı ortaya çıkar.Fırlatmak bir şeyin hareketini hızlandırma diye tabir edilebilir sanırım ozaman bu yönlendirdiğimiz enerjiyi hızlıca yönlendirirsek fırlatmış olmaz mıyız ?illegal41 yazdı:Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama,psi ball fırlatılmaz.Psi ball enerjinin ellerimizin arasında yoğunlaştırılmasıdır.Fırlatma olayı yalandır.3 Yıldır telekinezi ile uğraşıyorum şu ana kadar ne fırlatan gördüm ne de şekil veren.
Ne güzel psi wheel yaparkende enerjiyi ona doğru yönelndiririz sende pasi ball da enerjini biriktirip bardağa yöneltmişsin ne güzel.Yapmaya devam et her yaptığında bardak hareket edecek şekilde hatta düşecek şekilde.
Naruto izliyor musun ? Ona göre başka bir cevap vericem :)
Naruto izliyor musun ? Ona göre başka bir cevap vericem :)
- FireManager
alıntı yapacakken yanlışlıkla öm attım cevap ömdeUchiha Sasuke yazdı:Ne güzel psi wheel yaparkende enerjiyi ona doğru yönelndiririz sende pasi ball da enerjini biriktirip bardağa yöneltmişsin ne güzel.Yapmaya devam et her yaptığında bardak hareket edecek şekilde hatta düşecek şekilde.
Naruto izliyor musun ? Ona göre başka bir cevap vericem

LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Psi ball firlatilmaz diyen arkadaşa çok güldüm :))))))))))) 3 yilda insan arastrmazmi canim
- illegal41
Teleman;bu forumda bo konular çk eskiden beri tartıılır ve psi ballun fırlatılmadığıda herkez tarafından bilinir arkadaş orada gücünü psi ball ile yönlendirmiş yani fırlatma olayı yok.Bu arada ben bu işi senin gibi internetten öğrenmedim.O yüzden laflarına dikkat et.
"Bardağın içindeyken bardağın şeklini, şişenin içindeyken şişenin şeklini alan su gibi ol."
Bruce Lee
Bruce Lee
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Mantık yürüt egona hakim olmayı da öğren artık.Belli ki 3 sene boyunca bu mantık yürütme işini öğrenememişsin işte.illegal41 yazdı:Teleman;bu forumda bo konular çk eskiden beri tartıılır ve psi ballun fırlatılmadığıda herkez tarafından bilinir arkadaş orada gücünü psi ball ile yönlendirmiş yani fırlatma olayı yok.Bu arada ben bu işi senin gibi internetten öğrenmedim.O yüzden laflarına dikkat et.
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- illegal41
Cavasta :D bir olaydan dolayı eski nickimi veremiyorum.Egonun anlamını öğrenmen lazım.Psi Ball fırlatma yok.Biz psi ball'ı fırlatığımızı düşünürüz ama o enerjidir.Öm den nickimi yazıyım.
Bruce Lee
Bruce Lee
-