Hipnotik Bir Kelime Oyununa Ne Dersiniz?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hipnotik Bir Kelime Oyununa Ne Dersiniz?
Arkadaşlar bu konuda küçük bir kelime oyunu oynayacağız.Aynı zamanda da Hipnotizmanın hayatımızda kullanılışında nasıl bir yapı ile işlendiğini birazcıkta olsa anlamış oluruz.Ben bir cümle oluşturacam ve sizlerden bu cümlenin ifade ettiği anlamı yorumlamanızı rica ediyorum.
Cümlemiz:
''Hiçbir şey gerçek değildir ki tam karşıtıda en az onun kadar gerçek olmasın...''
Yorumlarınızı aldıktan sonra işleyiş ve konu ile ilgili açıklamayı yapacağım.Söz sırası sizde arkadaşlar :)
Cümlemiz:
''Hiçbir şey gerçek değildir ki tam karşıtıda en az onun kadar gerçek olmasın...''
Yorumlarınızı aldıktan sonra işleyiş ve konu ile ilgili açıklamayı yapacağım.Söz sırası sizde arkadaşlar :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: Hipnotik Bir Kelime Oyununa Ne Dersiniz?
İstemediğin bir olayın gerçek olmaması için O olayın istediğin şeklininde gerçek olmaması gerekir eğer İstediğin şekli gerçek olursa istemediğin şeklininde gerçek olabilme şansı vardır
Bu yorumum :D
Bu yorumum :D
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Hiçbir şey gerçek değildir denilmis bunun tamkarsitida hersey gerçektir eğer hicbirsey gerçek değil denilen ifade bir gerçekse hersey gercektir ifadeside en az onun kadar gercektir
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Yani bir şeyin gerçek olması kadar olmaması da gerçektir. Yani bir olayın gerçekliği en az o olayın gerçek olmama ihtimali kadar gerçektir. :D :D hayırlısı... :D
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Anlamadım :S :(
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Ayna gibi ben gerçek değilsem tam karşıtımda neden benim kadar gerçek olmasın.Gerçek olmayanın karşıtıda onun kadar gerçek olmasın yani gerçek olmamasıda bir gerçektir bunun karşıtıda ne kadar gerçek olmasın.
Baya saçmaladım.Çok karışık şeyler çıkıyor ortaya (:
Aslında bu sorduğun soru bakış açısı farklılıklarını ortaya koyuyor çünkü bu cümleyi yorumlamada herkes farklı şeyler ortaya çıkarabilir.. :)
Baya saçmaladım.Çok karışık şeyler çıkıyor ortaya (:
Aslında bu sorduğun soru bakış açısı farklılıklarını ortaya koyuyor çünkü bu cümleyi yorumlamada herkes farklı şeyler ortaya çıkarabilir.. :)
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Gerçek olan birşey yoktur. Doğal olarak karşıtıda gerçek değildir. Gibi bişey :D:D
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
:) Evet arkadaşlar başka yorumları da bekliyorum.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Gerçek olmayan Herşeyin karşıt ne kadar gerçekse.kendisi en az onun kadar gerçektir
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Beden sadece varolusu simgeleyen cisimdir.onelmi olan beni ben yapan seydir.o seyi bulup hareket ettirmeye calistinizmi hic?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808