Öncellikle cümleten s.a şimdi size ESP kardeşimin önceden açtığı hızlı koşma tekniğinin gerçek olduğunu anlatıcam hemen deneyimimi anlatıyım burdan
ESP'YE TEŞEKKÜRLER YOLLUYORUM HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİNhadi başlayayım annem beni sana yağ aldırmaya markete yollamıştı markette biraz uzaktı tabi neyse zamanımda azdı bende koşmaya başladım bir anda biokinezideki hızlı koşma tekniği aklıma geldi bir deneyim dedim çok hızlı koşmaya başladığımı kendimi huseyin boltun hızına ulaştığımı imajine ettim (ama lafın gelişi huseyin bolt kadar hızlı koşamadım herneyse

) yavaşça hızlandığımı farkettim ve sıra en sevdiğim kısım caddeye gelmiştim dur bakayım şu arabayı geçebilecekmiyim diye deneyim dedim ve başardım
NOT : Araba biraz yavaş gidiyordu 
yupppiiiii hayalim gerçek oldu ama nasıl o kadar hızlı koştuğumu anlamadım eve geldiğimde kalbim o kadar hızlı atıyordaki yerinden çıkacak gibiydi yatağa yığılı verdim o kadar sert atıyorduki kulağımdan hissediyordum herneyse yani bu teknik kessinlikle doğru bir teknik inanmayanlar bu konuyu okusunlar ve denemeye başlasınlar derim iyi akşamlar .