Neden? Buyrun Biraz Sohbet...

Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Neden? Buyrun Biraz Sohbet...

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Size çok basit bor soru sormak istiyorum. :)
Bir çok arkadaşımız parapsikolojiye başlayalı yıllar oldu kimilerinin ise günler... Peki tam olarak başlama nedeninizi biliyor musunuz? Bunu paylaşabilirsek iyi olur bence hemde sohbet amaçlı...
Ben bu işlere; artık hep aynı şeyleri yaşıyorum, biraz farklı ilginç şeyler yaşamak istiyorum dedim ve interneti açtıktan sonra dolaşa dolaşa buraya rastlamıştım 2 yıl önce.. sizlerin başlama hikayelerinizide bekliyorum :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Neden? Buyrun Biraz Sohbet...

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Ben telekineziye dolaylı yoldan da olsa babam sayesinde başladım, babamın telekült gücü diye bi kitabı vardı mor kaplı bi kitap onu okumuştum bikaç sayfa sonra böyle şeyler aklıma takıldı ve dedim internetten bi araştırıyım psi ball falan gibi şeyler öğrendim sonra yine araştırırken bu siteyi buldum. Benim hikayem bu
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Kullanıcı avatarı
hoca
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Neden? Buyrun Biraz Sohbet...

Okunmamış mesaj gönderen hoca »

Ben uzun zamandır telekinetik gücün olduğuna inanirdim fakat nasil kullanacagimi bilmiyordum.TVde mentalis enis talasi PSİ wheel yaparken gördüm.Bu çok basit sizde yaparsiniz diyordu.Tamam dedim ve aldim kagidi önüme ve ilk denemede başardım. Başlayalı çok olmadı fakat önceden beri bu ki chi olaylarına merakliyim bu da benim başlama sebebim oldu.