Tehlike!

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Tehlike!

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Düşüncelerimizin hiç farkına varıyor muyuz?

Her insan sürekli bir şeyler düşünür. Aklının boş olduğu an yok denecek kadar azdır. Peki bu kadar düşünce ne oluyor? Telekinezi de biz ne yapıyorduk?
Her şey elinde sonunda enerjiye dönüşür. Telekinezi'nin ilk amacı düşünceyi enerji olarak maddeye aktarmaktı. O zaman normal zamanda her hangi bir konu hakkında düşüncelerimiz ne oluyor?
Farkına vardıysanız eğer bir konu üzerinde ne kadar çok düşünülürse o konu gerçek hayatta o kadar çabuk karşımıza çıkıyor. Nazar bu şekildedir aslında. İnsan en çok ve çabuk kendine nazar değdirir. Diğer insanlara kişinin nazarı kendine uyguladığından ise azdır. Bunun sebebi direk olarak kendimize olan etkimiz ve beynimizin vücudumuz üzerinde olan kredisidir. Farkındalık bir nazar mıdır?
Halk arasında sık olarak duyduğumuz nazar kelimesinin nasıl işlediğini hiç düşündünüz mü? Bir olayın farkına varırsınız, onu düşünürsünüz ve o değişmeye başlar. O zaman "AntiNazar" neden olmasın. Sevmediğiniz durum, olay, kişi, yer konusunda bir nevi farkındalık kurarak onu hayatımızdan uzaklaştırmak yada yok etmek mümkündür düşümceme göre.
Peki neden oluyor bu? Bir olayın farkına vardığımızda neden değişiyor. Bunu eğer fark edemediyseniz deney yapın. Sürekli yaşadığınız bir olayı yaşamaya onun enerjisini hissetmeye çalışın, o zaman ne kadar çabuk değişeceğini görürsünüz. Ani etki bile olabiliyor bazen.
Çok istediğimiz bir şey konusunda çok konuştuğumda annem bana hep: " Çok söz etme, olmazz sonra" derdi. Düşünüyorum da bunu daha önceden başka kişilerden de duyduğuma göre bu tesadüf olamaz. Olamazsa peki ne? Bazen düşünceleri durduramıyoruz. Bir an aklımıza gelince bunda bizim suçumuz yokken bir ani nazar darma dağın edebiliyor her şeyi.
Mesela geçenlerde bir tanıdığım başkasıyla konuşurken bende onları dinliyordum. ( Misafirliğe gelmişlerdi) Bir sözü dikatimi çekti konu ile ilgili:
"Eğer insan isterse gerçektende yapıyor ya! " Sözü aslında çok ilginç konulardan doğan bir sözdü. Sizce buda mı tesadüf?
Artık Farkındalığında Farkındalığı gerekiyor. Buda Farkındalığı en iyi şekilde anlamak demektir.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Thanatos
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Tehlike!

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

Bu farkındalık olayını sınavlarda kullanabılsek cok ıyı olur sınavdan once bunu kullansak ıster ıstemez sınavımız ıyı gecer dıye dusunuyorum bılmem yanlısmı
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Thanatos yazdı:Bu farkındalık olayını sınavlarda kullanabılsek cok ıyı olur sınavdan once bunu kullansak ıster ıstemez sınavımız ıyı gecer dıye dusunuyorum bılmem yanlısmı
Ama Bu Hileye Geçmiş Oluyor Alnının Teriyle Çalışıp Geçsen Daha İyi Olur :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Sınavlar konusuna pek girmiyorum :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Thanatos
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

Frkindalik kurarak sinavlara etki edilebilirmi pazar gunu ygs var bunu kendi cikarlarima donusturebilirmiyim
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...

“Beyindeki Kinezi” sayfasına dön