Ne Kadar Zamanda Ne Kadar İlerledik ?
Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ne Kadar Zamanda Ne Kadar İlerledik ?
Evet Arkadaşlar Herkez Başladığı Dalda Ne Kadar Zamanda Çalıştığını Ve Ne Kadar İlerlediğini Yazsın.Örnek Olarak Ben Başlim;
Telekineziye Psi Wheel İle Başlamıştım.Her Gün Sabah 1 Saat Çalışırdım.45 Dakika Kapak Çalışması Yapardım.Sonradan Kapağı 10 Dakikaya Azalttım Ve Psi Wheelde Çalışmalarımı Artırdım, 1 Ay Sonra Enerjimi Hissetmeye Başladım Ellerim Karıncalanıyordu, Son Zamanlarda Ellerimde Enerji Sancısı Çekiyordum Ve Bu Sürede Psi Wheel'de Kontrol Sağladım.Ellerimle İstediğim Yöne Çevirip İstediğim Zaman Psi Wheel'i Durdurabiliyorum.Son Zamanlarda Pipet Çalışmasına Geçtim.Bundada Kontrolüm Var.Musluktan Akan Suyu 2,3 Cm Uzaklıktan Elime Doğru Çekebiliyorum.Bu Süre Zarfında Çalışmalarımı Ve Dualarımıda Eksik Etmedim.Odaklanma Konusunda İyi Bir Performans Sağladım.Yine Son Zamanlarda Farkettiğim Birşey Lambalar Arada Salise Farkıyla Titriyor.
1 Aylık Süreçte Farkına Vardığım Şeyler Bu Kadar Belki Farkına Varmadığım Şeylerde Vardır Onu Bilemicem Ama Bana Göre Allah'a Şükürler Olsun 1 Ayda İyi Geliştiğimi Düşünüyorum.Tabi Ne Kadar Arada 2,3 Günlük Aralarda Olmuş Olsada Bana Göre İyi.inşaAllah Daha Çok Gelişicem Ve Gelişicez.
Telekineziye Psi Wheel İle Başlamıştım.Her Gün Sabah 1 Saat Çalışırdım.45 Dakika Kapak Çalışması Yapardım.Sonradan Kapağı 10 Dakikaya Azalttım Ve Psi Wheelde Çalışmalarımı Artırdım, 1 Ay Sonra Enerjimi Hissetmeye Başladım Ellerim Karıncalanıyordu, Son Zamanlarda Ellerimde Enerji Sancısı Çekiyordum Ve Bu Sürede Psi Wheel'de Kontrol Sağladım.Ellerimle İstediğim Yöne Çevirip İstediğim Zaman Psi Wheel'i Durdurabiliyorum.Son Zamanlarda Pipet Çalışmasına Geçtim.Bundada Kontrolüm Var.Musluktan Akan Suyu 2,3 Cm Uzaklıktan Elime Doğru Çekebiliyorum.Bu Süre Zarfında Çalışmalarımı Ve Dualarımıda Eksik Etmedim.Odaklanma Konusunda İyi Bir Performans Sağladım.Yine Son Zamanlarda Farkettiğim Birşey Lambalar Arada Salise Farkıyla Titriyor.
1 Aylık Süreçte Farkına Vardığım Şeyler Bu Kadar Belki Farkına Varmadığım Şeylerde Vardır Onu Bilemicem Ama Bana Göre Allah'a Şükürler Olsun 1 Ayda İyi Geliştiğimi Düşünüyorum.Tabi Ne Kadar Arada 2,3 Günlük Aralarda Olmuş Olsada Bana Göre İyi.inşaAllah Daha Çok Gelişicem Ve Gelişicez.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Ne Kadar Zamanda Ne Kadar İlerledik ?
Ben bu işe psi-weel'den başladım. 2 ay önce. 3 Gün içinde psi-weeli başarıp çay kaşığına geçtim. Çay kaşığını da çok şükür bir günde başardım çünkü inanç patlaması yaşamıştım o gün :) Aslında benim ana dalım da bu değil.. Ama o konuda bilgi veremem. Neler olur bilmiyorum o yüzden söyleyemiyorum kusura bakma. Daha sonra son zamanlarda lucid rüya'ya ilgi göstermiştim ki onuda 2 denemem sonunda başardım sonunda şimdiye kadar (Lucid'le olduğumdan bu zamana) 8-9 kere lucid yaptım. Astrale şuan ilgim çok fazla. İmajinasyon yeteneğim hiç beklemediğim kadar gelişti ve artık istediğimi daha kısa sürede elde ediyorum. Ve en sonda Levitasyon konusunda bir kağıdın bana göre (sol) tarafını kaldırmayı başardım :) Yalnız şimdiye kadar hiç kapak çalışmadım. :) Bilinçaltı konusunda sürekli yazı paylaşmamın sebebi bu tür yaptıklarımın neredeyse hepsinin aslında bilinçaltını çözmek ile ilgili olduğunu fark ettim.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Ben eskiden başladığımda tüm kinezileri denedim,inanın çoğunu.Sonokinezi yaptığımı düşünsenize :-D
Hiç biri olmadı tabi
ilk telepati yaptım,şimdi çalışmıyorum,şu an sadece astral çalışıyorum.
EĞER bir şeyler yapamıyorsak bunun sebebi ancak inançtan ve yeterli çalışmadığımızdan dolayıdır bunu anladım.
Bir ara güne 10 15 ileti atıyordum foruma,ve hiç çalışmaya ónem vermedim. o zamanlar çok tecrübe kazandım.ve birden inanç patlamasıyla kapta pw yaptım,kalem oynattım,yüzüğü yere düşürdüm.
Bununla okumanın inanç ve tecrübe konusundaki rolünü öğrendim
Kapak çalışmasının sadece odaklanmak için olduğunu sanıyordum,ama MSA sayesinde kapak çalışması yapmaya başladım.
BUNUNLA DA telekinezinin esası olan EZBER mekanizmasını çözdüm.
Hiç biri olmadı tabi
EĞER bir şeyler yapamıyorsak bunun sebebi ancak inançtan ve yeterli çalışmadığımızdan dolayıdır bunu anladım.
Bir ara güne 10 15 ileti atıyordum foruma,ve hiç çalışmaya ónem vermedim. o zamanlar çok tecrübe kazandım.ve birden inanç patlamasıyla kapta pw yaptım,kalem oynattım,yüzüğü yere düşürdüm.
Kapak çalışmasının sadece odaklanmak için olduğunu sanıyordum,ama MSA sayesinde kapak çalışması yapmaya başladım.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- MrCapTaiN
Güzel İlerlemişsin O Konuyada Gelince Kusura Bakmam İstemediğin Birşeyi Paylaşmak Zorunda Değilsin :) Sonundada Güzel Birşey Fark Etmişsin Bilinç Altı Çok Önemli :)GEN-X yazdı:Ben bu işe psi-weel'den başladım. 2 ay önce. 3 Gün içinde psi-weeli başarıp çay kaşığına geçtim. Çay kaşığını da çok şükür bir günde başardım çünkü inanç patlaması yaşamıştım o gün :) Aslında benim ana dalım da bu değil.. Ama o konuda bilgi veremem. Neler olur bilmiyorum o yüzden söyleyemiyorum kusura bakma. Daha sonra son zamanlarda lucid rüya'ya ilgi göstermiştim ki onuda 2 denemem sonunda başardım sonunda şimdiye kadar (Lucid'le olduğumdan bu zamana) 8-9 kere lucid yaptım. Astrale şuan ilgim çok fazla. İmajinasyon yeteneğim hiç beklemediğim kadar gelişti ve artık istediğimi daha kısa sürede elde ediyorum. Ve en sonda Levitasyon konusunda bir kağıdın bana göre (sol) tarafını kaldırmayı başardım :) Yalnız şimdiye kadar hiç kapak çalışmadım. :) Bilinçaltı konusunda sürekli yazı paylaşmamın sebebi bu tür yaptıklarımın neredeyse hepsinin aslında bilinçaltını çözmek ile ilgili olduğunu fark ettim.
- MrCapTaiN
Sende Güzel İlerlemişsin Yani Ben Şu Ana Kadar Psi Wheel Ve Pipetten Başka Birşeyi Oynatmayı Düşünmedim Ayriyeten Sende Sonunda Güzel Birşey Fark Etmişsin Beynin Bu İşe Ezber Yapmasıda Önemli :)geller yazdı:Ben eskiden başladığımda tüm kinezileri denedim,inanın çoğunu.Sonokinezi yaptığımı düşünsenize :-D
Hiç biri olmadı tabi
- MrCapTaiN
Bende Artık Pipet Çevirdikten Sonra Telekineziye Düşünce Sistemim Değişti Ara Versem Bile Çok Şükür O Kadar Gerilemiyorum Yapabiliyorum Yani Ama Bi Sorunumda Şu Psi Wheel'den Çok Pipeti Bardağın Üstünde Çevirmeye Başlayınca Hemen Çeviremiyorum Bazen 30 Dakika Geçince Ellerimdeki O Kinetik Enerjiyi Biriktirebiliyorum Bazen Hemen Başına Oturdunmu Hareket Ettirebiliyorum Yani Her İstediğim Zaman Ellerimdeki Kinetik Enerjinin O An Birikmesini İstiyorum Ve Artmasını İstiyorum Bunu Nasıl Yapacağım ?
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Zamanla :)
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- hoca
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Ben başlayalı 1 aydan fazla oldu ilk denemede PSİ wheeli çevirmiştim ve çok mutlu oldum.Dün aksam gücümde bir artis oldu.Daha doğrusu ilerleme katettim.PSİ wheel yaparken kendimi dönmesi için çok kastigimi farkettim.Dönmüyor diye kagita da gicik kapmistim.Hemen kagiti değiştirip bi kaç dakika ayak parmaklarimdan basima kadar rahatladigimi kendime telkin ettim.Gerçektende rahatlamistim.Ellerimi kagidin etrafına koydum ve kagit dönmeye başladı. Hem de istediğim yöne ddöndüre biliyordum.bir sağa bir sola... Ama ertesi gün yapmaya calistigimda dönüyordu fakat hep sağ tarafa... Neyse bunada şükür. Tabi birazda telepatiye merak saldim basarili iki denemem var. Bunda da kendimi geliştirmek istiyorum. Gerçektende beynin ezber yapmasi ve imajinasyon çok önemli.Birde kendini rahat hissetmekte önemli etken. Yeter ki sen yapacağına inan gerisi gelir.
- MrCapTaiN
Güzel Cevapmış Teşekkür Ederim :)geller yazdı:Zamanla :)
-
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
ben önce psi wheelle başladım çevirdim bunu çok yaptım ama kontrol olmadı ben kendimi motive ederek daha kolay inanmak istiyorum bunlara inana biliyorum ama kaşık bükme falan zamanla
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin
-