Geri döndüm
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Geri döndüm
evet kısa süredir buralarda pek değildim hep sorunlar oldu okul-sınav-server yürütme-deneylerim gibi olaylar yüzünden giremedim artık eskisi kadar etkinim buralardayım neler sormak isterseniz sorun
bu arada artık kendi gücümden korkmaya başladım bana yardım edebilcek olan biri varmı geller,GEN-X gibi

Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0
-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim
LunarKinezi %0
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Geri döndüm
Ne gibi korktun
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Kendi gücünü ancak Düşüncelerini kontrol etmeyi başarırsan kontrol altına alabilirsin...
Tehlikeli olabilirsin ama korkmamalısın. Korku iyi olan her şeyi temizler. Tam olarak korktuğun nedir? Bunu tam olarak sez ki daha kolay çözebilelim.. :)
Tehlikeli olabilirsin ama korkmamalısın. Korku iyi olan her şeyi temizler. Tam olarak korktuğun nedir? Bunu tam olarak sez ki daha kolay çözebilelim.. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Sen bile sınavlardan şikayet ediyon napcam ben?
Psikolojik olarak korkuyorsan GEN-X e başvur,ama korkulacak kadar gücün varsa,bırakmadan çalışırsan kontrolü sağlarsın.bu arada fazla gücün var diye kibirlenmemek için lütfen Allaha bağlan,her şeyin onun iznile olduğunu sakın unutma.şükret
Psikolojik olarak korkuyorsan GEN-X e başvur,ama korkulacak kadar gücün varsa,bırakmadan çalışırsan kontrolü sağlarsın.bu arada fazla gücün var diye kibirlenmemek için lütfen Allaha bağlan,her şeyin onun iznile olduğunu sakın unutma.şükret
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- FireManager
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
tavsiyene uyacağım geller.geller yazdı:Sen bile sınavlardan şikayet ediyon napcam ben?
Psi-Wheel : %1
LunarKinezi %0
LunarKinezi %0
-