Az Kaldı...
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Az Kaldı...
Evet!
Az kaldı. Sınırlar yok edecek, hayat kodlarını yeniden yazacak bir konum var... Inşallah bu sayede hep beraber Gerçek MATRIX'İ bulup aslında hayatın nasıl olduğunu anlayacağız. Bir çok kaynaktan toplayıp mantık çerçevesinde hazırlamak üzere olduğum yazıyı paylaşmaya az kaldı. Eğer bu konuyu anlarsanız, hayatınız değişir. Anlamadan ön yargıları devreye girer...
Neden olmasın belki de bu sayede aslında bize imkansız gibi görülenler yapabiliriz... Yazıya herkesin yorumunu bekliyorum arkadaşlar.
Az kaldı. Sınırlar yok edecek, hayat kodlarını yeniden yazacak bir konum var... Inşallah bu sayede hep beraber Gerçek MATRIX'İ bulup aslında hayatın nasıl olduğunu anlayacağız. Bir çok kaynaktan toplayıp mantık çerçevesinde hazırlamak üzere olduğum yazıyı paylaşmaya az kaldı. Eğer bu konuyu anlarsanız, hayatınız değişir. Anlamadan ön yargıları devreye girer...
Neden olmasın belki de bu sayede aslında bize imkansız gibi görülenler yapabiliriz... Yazıya herkesin yorumunu bekliyorum arkadaşlar.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- paradoks.....
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Az Kaldı...
biraz cabuk yaz merak ettim :))
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Merakla bekliyorum...
ESP ve Geller'in önceki aylardaki güzel yazılarından sonra inşallah seninki de ufkumuzu açar :)
ESP ve Geller'in önceki aylardaki güzel yazılarından sonra inşallah seninki de ufkumuzu açar :)
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
- GEN-X
- WindMatters
Bir ara foruma sık giriyordu. Biokinezici. Geller bilir :D Konularının adı yanlış hatırlamıyorsam Biokinezi Projesi gibi bir şeydi
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
- GEN-X
Faydası oluyor muydu bari? :) :)WindMatters yazdı:Bir ara foruma sık giriyordu. Biokinezici. Geller bilir :D Konularının adı yanlış hatırlamıyorsam Biokinezi Projesi gibi bir şeydi
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- WindMatters
Biokineziyle pek ilgilenmediğim için denemedim ama sürekli imkansızlığın olmamasından bahsediyordu. Hatta tekrardan forumla ilgilenmeye başlamamın sebebi onun yazıları.(Deneyenler olumlu tepkiler veriyordu bu arada)
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
:DD :DD aç bak konulara,inanç gerektiren konulardı,keşke ban yemeseydi.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- GEN-X
Evet o ban yedi :)WindMatters yazdı:Biokineziyle pek ilgilenmediğim için denemedim ama sürekli imkansızlığın olmamasından bahsediyordu. Hatta tekrardan forumla ilgilenmeye başlamamın sebebi onun yazıları.(Deneyenler olumlu tepkiler veriyordu bu arada)
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz