Çıkma Teklifindeki Büyük Hata

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

Evet beyler şimdi sizlere en büyük hatamızı açıklıyorum.

Hatamız "Benimle Çıkarmısın?" sorusu.

Bu soru belkide sizin ilişkinizi başlamadan bitiren bir cümle. "Ne alakası var ?" dediğiniz tahmin edebiliyorum. Aslında bir çok alakası var ama ben bugün sadece birine değinicem. Bakalım neyi yanlışmış bu "Benimle Çıkarmısın?" sorusunun.

Türk gelenek görenekleri vs vs ... sayesinde kız çocukları küçük yaştan itibaren "HAYIR" cevabına şartlandırılır. Şimdi gidip kızın birine "Sen hayır cevabına dahamı yatkınsın ?" derseniz "HAYIR" diycektir Neyse işin şakasını bir yana bırakırsak. Farkında olmasalarda kaç yaşında olursa olsun Türk kızları aileleri olsun çevredeki insanlar olsun öyle yada böyle bir şekilde bilinç altında hayır cevabına yatkınklık duyarlar. Dediğim gibi bunun farkında olmazlar çünkü bu iradeyle tamamen farklı bir konu. Benim kendi düşünceme göre insanlar seçim yaparken %75 bilinçaltının etkisinde kalır. Geri kalan %25 ise iradedir. Yani kızın iradesi baskın gelmedikçe kızlar her türlü "HAYIR" cevabına yatkındır. Bu yüzden asla bir kıza evet/hayırlı sorular sormayın. Cevabın hayır olma olasılığı daha yüksektir.

Bu şartlandırma olayında professionel kişiler büyük şirketlerin toplantılarında bile kullanılır. Şartlandırma dediğim olay bilinçaltının sizin iradenize oynadığı bir oyun gibide görülebilir. Bir insana bilinçaltı yönlendirme (şartlandırma) ile istediğiniz birşeyi yaptırmak mümkündür ama çok emek ister. Konuya ilgisi olan varsa Psikolojik Ölüm Varmıdır? adlı konumada göz atabilir. Şartlandırmayı biraz daha iyi anlamış olursunuz. Ayrıca şunuda ek olarak belirteyim. Bilinç altı yönlerdirme ya da şartlandırma parapsikolojinin mentalizm dalına girer.

Peki kıza ne sorucaksınız ? En güzeli buluşma teklif etmektir ama cevabı evet hayır olmamalı. Mesela "Hafta sonu xxxx yere gidicem sende gelsene ?" gibi gibi.... Ayrıca bir ilişkiye flört ederek başlarsanız çok daha uzun sürer.

Konu Hakkında Düşüncelerinizi Bekliyorum Arkadaşlar

Konu Tamamen Bana Aittir. "FullManyak ©"
En son Admin tarafından 29 Mar, 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu ilgili alana tanışmıştır.

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Çıkma Teklifindeki Büyük Hata

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Hayır kavramına zıt düşüp, onu yok edecek dediğiniz gibi bilinçaltı teknikleri vardır bence mutlaka... :D
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
UnHeeded
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen UnHeeded »

Aslında çok mantıklı bir yaklaşım olmuş.Bende kızın sevgilisi olup olmadığını tek soruda anlayabiliyorum ^^
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

iyide

ben haftasonu xx yere gidicem gelirmisin?

evet hayır dicek yin.e
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Kullanıcı avatarı
UnHeeded
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen UnHeeded »

EmRe67 yazdı:iyide

ben haftasonu xx yere gidicem gelirmisin?

evet hayır dicek yin.e

sende gelsene diyor cevabı muhtemelen olur yada olmaz biçimlerinde olacaktır.

Kullanıcı avatarı
LidyaNsn
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen LidyaNsn »

Bendede aynisi oldu hoslandigim cocuk cikma teklif etti ama agizimdan bir anda hayir cevabi cikti
James Maslow <3 Lidya Maslow

Işınlanmayı keşfedebilsem Los Angeles' a aşkımın yanına giderdim
Şekil veya yaş değiştirmeyi keşfedebilsem Kendimi yirmi üç yaşında yapardım
Cyrokineziyi keşfedebilsem Frozen'da ki Elsa gibi bir kız olurdum