Transa Girmek İçin Ne Yapmalıyım ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Transa Girmek İçin Ne Yapmalıyım ?

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

Yaa arkadaşlar ben transa 1 kez girdim ama 3-4 sn sonra bitti malesef. İşin tuhaf tarafı birdaha transa bir türlü giremedim. Varmıdır bunun için ayrı bir teknik felan ?

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Transa Girmek İçin Ne Yapmalıyım ?

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

FullManyak yazdı:Yaa arkadaşlar ben transa 1 kez girdim ama 3-4 sn sonra bitti malesef. İşin tuhaf tarafı birdaha transa bir türlü giremedim. Varmıdır bunun için ayrı bir teknik felan ?
Trans bizim geçen ( herhalde dündü) hani dediğimiz "BİR ŞEY OLMALI VEYA VAR" dediğimiz şeyin yolunda iyi bir anahtar. Transa benim girmemi sağlayan en etkili şey nefes egzersiziydi ama her şeyi çözen şeyi( yazı mı olur teknik mi Trans mı) hiç bilmiyorum bulduğumuzda çok iyi şeyler olacak çalışmalar sürüyor. Tutkuyla ve İnançla!
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

GEN-X yazdı:
FullManyak yazdı:Yaa arkadaşlar ben transa 1 kez girdim ama 3-4 sn sonra bitti malesef. İşin tuhaf tarafı birdaha transa bir türlü giremedim. Varmıdır bunun için ayrı bir teknik felan ?
Trans bizim geçen ( herhalde dündü) hani dediğimiz "BİR ŞEY OLMALI VEYA VAR" dediğimiz şeyin yolunda iyi bir anahtar. Transa benim girmemi sağlayan en etkili şey nefes egzersiziydi ama her şeyi çözen şeyi( yazı mı olur teknik mi Trans mı) hiç bilmiyorum bulduğumuzda çok iyi şeyler olacak çalışmalar sürüyor. Tutkuyla ve İnançla!
Trans durumu üstünde çalışmak lazım bence sonuçta en gevşemiş ve konsatrasyonun en üst düzeyde olduğu durum trans hali değilmidir yanılıyormuyum ? Peki trans haline gözlerimiz açıkken giremezmiyiz? Nefese değilde psi-wheel e odaklanarak trans haline geçebilseydik neler olurdu ? Aklımda çok soru var. Sanırım şuan tek gereken çalışmak çalışmak çalışmak.
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

FullManyak yazdı:
GEN-X yazdı:
Trans durumu üstünde çalışmak lazım bence sonuçta en gevşemiş ve konsatrasyonun en üst düzeyde olduğu durum trans hali değilmidir yanılıyormuyum ? Peki trans haline gözlerimiz açıkken giremezmiyiz? Nefese değilde psi-wheel e odaklanarak trans haline geçebilseydik neler olurdu ? Aklımda çok soru var. Sanırım şuan tek gereken çalışmak çalışmak çalışmak.
Evet çok haklısın. Trans durumları bizim için bir kapı olabilir. Hatta kaçırdığım bir detay var onuda aktarayım:
Birleşik Alan (Süperstring) teorilerinde rol almış bir bilim insanı konuşmaların; Sürekli olarak "Bu deneyimi yaşamak" kavramından bahsediyor ve aslında bizim aradığımız şeyin yaşanılabilir olduğuna ışık tutuyor.
Buradan çıkacak sonuç: Bize düşen görev var olan tüm parçaları birleştirip sonuca ulaşmak.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Aramak, güzel bir çabadır.