Korkularımız...
Bazılarımız köpeklerden korkar, bazılarımız kalabalıkta konuşmaktan, rezil olmaktan, kimileri de yüksekten (benim gibi :) )
Peki bu korku anlarında biz ne yapıyoruz?
Bilinçaltımız sağolsun bize o anlarda öyle hızlı emirler veriyor ki, olay mahallini terk etmek durumunda kalıyoruz. Bu anlarda tahmini imkansız enerji akımları oluşuyor. Faydalı yada değil bilmiyorum ( Ki bence nötr enerji akımları). Fakat şunu biliyorum ki bu enerji akımlarını başka zamanlarda açığa çıkartmanın bence bir yolu var.
Bakın öncelikle yapacağımız şunlar:
*Korkularımızı belirlemeliyiz.
*Onların oluştuğu ortamları bulmalıyız
Örnek: Yüksekten korkuyorsak; fazla tehlikeli olmayan yüksek yerlere çıkmalıyız
Yada köpeklerden korkuyorsak bir köpeğin yanına (olabildiğinizce tedbir alarak yapıyoruz bunları, Çünkü Can Sağlığınız Çok daha önemli...
* Kendimize bir şarkı seçiyoruz, yada o anlarda yanımızda duracak bir şey buluyoruz. (Mesela saat.. fakat saate bakmak zorundayız o anlarda yoksa isteğimiz "saati kodlamak" oluşmayacaktır. Küçük bir kulaklıkla mp3 çalar çok harika olur yinede siz bilirsiniz.
Bu durumları ayarladıktan sonra:
Korku anlarımızı yaşamak biraz tedirgin edebilir ama olsun...
Belirlediğiniz korku durumuna girmeden önce şarkıyı açmalıyız. Bu şekilde şarkıda kalıcı bir etki sağlayacak.. Daha sonra korku anına girdik. Mesela bir köpeğe yaklaştık. Hiç yaklaşmadığımız kadar. Şarkıyı duymamaya başlayabilirsiniz (ki zaten olmalı). Bilinçaltı şarkının adını öyle bir kötülüyor ki içimizde :)
Daha sonra bu korku durumunu çekebildiğimiz en üst seviyelere çekip, bitiriyoruz.
FullManyak'ın dediği bir sözden:
"Telkinlerde başarı elde edilirse telkini dinlediğin an istediğin duyguya geçersin"
Korku anımızı resmen yüklediğimiz şarkımızı normal mesela (En etkili geceleri) akşama doğru açtık. Bu sırada korkularımız beynimizden resmen akacak ve canlanacak.
Korku sırasında ne oluyordu?
İnanılmaz enerji akımları...
Bunları değerlendirmek size kalmış. İnşAllah kısa zamanda bu konuda ki teknikleri de size sunacağı(m)z. :)