Korku uygulaması "Süpertrans" Parçaları 1.1

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Korku uygulaması "Süpertrans" Parçaları 1.1

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Resim
Korkularımız...
Bazılarımız köpeklerden korkar, bazılarımız kalabalıkta konuşmaktan, rezil olmaktan, kimileri de yüksekten (benim gibi :) )
Peki bu korku anlarında biz ne yapıyoruz?
Bilinçaltımız sağolsun bize o anlarda öyle hızlı emirler veriyor ki, olay mahallini terk etmek durumunda kalıyoruz. Bu anlarda tahmini imkansız enerji akımları oluşuyor. Faydalı yada değil bilmiyorum ( Ki bence nötr enerji akımları). Fakat şunu biliyorum ki bu enerji akımlarını başka zamanlarda açığa çıkartmanın bence bir yolu var.
Bakın öncelikle yapacağımız şunlar:
*Korkularımızı belirlemeliyiz.
*Onların oluştuğu ortamları bulmalıyız
Örnek: Yüksekten korkuyorsak; fazla tehlikeli olmayan yüksek yerlere çıkmalıyız
Yada köpeklerden korkuyorsak bir köpeğin yanına (olabildiğinizce tedbir alarak yapıyoruz bunları, Çünkü Can Sağlığınız Çok daha önemli...
* Kendimize bir şarkı seçiyoruz, yada o anlarda yanımızda duracak bir şey buluyoruz. (Mesela saat.. fakat saate bakmak zorundayız o anlarda yoksa isteğimiz "saati kodlamak" oluşmayacaktır. Küçük bir kulaklıkla mp3 çalar çok harika olur yinede siz bilirsiniz.

Bu durumları ayarladıktan sonra:
Korku anlarımızı yaşamak biraz tedirgin edebilir ama olsun...
Belirlediğiniz korku durumuna girmeden önce şarkıyı açmalıyız. Bu şekilde şarkıda kalıcı bir etki sağlayacak.. Daha sonra korku anına girdik. Mesela bir köpeğe yaklaştık. Hiç yaklaşmadığımız kadar. Şarkıyı duymamaya başlayabilirsiniz (ki zaten olmalı). Bilinçaltı şarkının adını öyle bir kötülüyor ki içimizde :)
Daha sonra bu korku durumunu çekebildiğimiz en üst seviyelere çekip, bitiriyoruz.
FullManyak'ın dediği bir sözden:
"Telkinlerde başarı elde edilirse telkini dinlediğin an istediğin duyguya geçersin"
Korku anımızı resmen yüklediğimiz şarkımızı normal mesela (En etkili geceleri) akşama doğru açtık. Bu sırada korkularımız beynimizden resmen akacak ve canlanacak.
Korku sırasında ne oluyordu?
İnanılmaz enerji akımları...
Bunları değerlendirmek size kalmış. İnşAllah kısa zamanda bu konuda ki teknikleri de size sunacağı(m)z. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Korku uygulaması "Süpertrans" Parçaları 1.1

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Bence bu teknik uzun vadede çok kötü geri tepebilir.
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Kullanıcı avatarı
UnHeeded
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen UnHeeded »

Bende bir şarkıyı alarm olarak kullanıyordum.Şunu da söyleyeyim erken kalkmaktan nefret ediyorum.Sesi normalden fazla çıktığı için biraz ürkerek kalkıyordum hemen kapatıyordum.Sonraları fark ettim ki şarkıyı ne zaman dinlesem sanki sabah olmuş o tatlı uykumdan uyanıyormuşum gibi hissediyordum.(çok berbat bir his )Sonra şarkıyı sildim zaten :)
geller

Okunmamış mesaj gönderen geller »

bem hepsinden tırsıyordum,ama şimdi pek korkum kalmadı sanırım,çünkü her korkunun ardında az da olsa ölmekten korku var,ölmekten de korkmadığıma göre...ama tek bir problem var ki, o da bilinçaltımda bunu anlamamam...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X

WindMatters yazdı:Bence bu teknik uzun vadede çok kötü geri tepebilir.
Nasıl yani? Biraz açabilir misiniz?
Bence uzun vadede korkuların geçmesinde etkili olur.

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
WindMatters

Bence zaten bu korkuların insanı harekete geçirebilmesi için, biraz daha derin ya da etkili olması gerekiyor. Bu korku etkisini eğer şarkıyla çağrılmasını sağlarsak, her seferinde bu korkunun etkileri içimizde birikebilir. Mesela hayvanlardan korkan bir adam bunu deniyor, ve o şarkıyı ya da objeyi gördüğünde korku etkisi oluşuyor. Bu etki birikecek ve bence bir süre sonra adamı hayvanat bahçesine kitlendiğindeki o fobinin yaratacağı etkiyi yaratmaya başlıycak.
Bu da uzun vadede bence hasarlara yol açabilir.(Bir yerde duymuştum yanlış hatırlıyor olabilirim eğer bir kişi korkusuyla yüzleşmeye ZORLANIRSA çok travmatik etkileri olabiliyormuş)

Ama dediğin gibi korku derin değilse zaten bu teknik onun yavaş yavaş önemsizleşmesine sebep olabilir. Gerçi o zaman da dediğin etki oluşmamaya başlar teknik işe yaramayabilir o da ayrı mesele

Neyse bu benim görüşüm :)
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Thanatos
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Thanatos »

GEN-X soyledıgın seyı cok ıyı anladım yazı ıcın tesekkurler bır sarkıyı hangı zamanda hangı ortamda dınlersen o sarkıyı daha sonra dınledıgınde ılk dınledıgın an aklına gelıyor o anı hatırlıyosun benım bu yazıdan anladıgım sey korktugumuz anda actıgımız sarkıyı mesela pw yaparken dınlersek o korku anı aklımıza gelıyor enerjımız artıyor daha basarılı oluyoruz bılmem yalnısmı
Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece aslanların tarihlerini avcılar yazacaktır...
Kullanıcı avatarı
GEN-X

Thanatos yazdı:GEN-X soyledıgın seyı cok ıyı anladım yazı ıcın tesekkurler bır sarkıyı hangı zamanda hangı ortamda dınlersen o sarkıyı daha sonra dınledıgınde ılk dınledıgın an aklına gelıyor o anı hatırlıyosun benım bu yazıdan anladıgım sey korktugumuz anda actıgımız sarkıyı mesela pw yaparken dınlersek o korku anı aklımıza gelıyor enerjımız artıyor daha basarılı oluyoruz bılmem yalnısmı
Evet doğru anlamışsın. Dediğin şekilde uygularsan yine beklediğin sonuçları elde edersin.. :)

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
WindMatters

Sonuç elde eden var mı? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum da
Kullanıcı avatarı
GEN-X

WindMatters yazdı:Sonuç elde eden var mı? İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum da
Kesinlikle var. Hatta bunu farklı şekilde yani korudan ziyade mutluluk konusunda kullananlar var.
Bence deneyin.. Deneyen var mı? Sorusunun cevabına en güzel yanıt kendi sonuçlarınız olacaktır. :)

#BaŞaRıYaKıN