Başara bilen?

Moderatör: Admin

berk1o
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Başara bilen?

Okunmamış mesaj gönderen berk1o »

Evet arkadaşlar uzun bir süredir internetten biokinezi göz rengi değiştirme konusunda bir çok bilgi ve yöntem elde ettim. Bu sitedekilerde dahil.Fakat başarılı olamadım.Kendimi ne kadar inandirsam veya kandırdıysamda olmadı.Peki göz rengi konusunda ilerlemiş veya başarılı olan birisi varmı? Eğer varsa lütfen bana yardımcı olun. (PSİ well ve kaşık bükmede başarılı yım. )

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Başara bilen?

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

berk1o yazdı:Evet arkadaşlar uzun bir süredir internetten biokinezi göz rengi değiştirme konusunda bir çok bilgi ve yöntem elde ettim. Bu sitedekilerde dahil.Fakat başarılı olamadım.Kendimi ne kadar inandirsam veya kandırdıysamda olmadı.Peki göz rengi konusunda ilerlemiş veya başarılı olan birisi varmı? Eğer varsa lütfen bana yardımcı olun. (PSİ well ve kaşık bükmede başarılı yım. )
Merhaba dostum. Bu konuda açıklama yapacaktık fakat Biokinezi konusundaki ilgi neredeyse 0 'a düşünce henüz yapmamıştık.

Biokinezi konusunda yapılan tüm denemelerin, imajinasyon türü çalışmaların aşırı derecede yetersiz ve etkisiz olduğunu fark ettik. SüperTrans kavramı aslında bu imajinasyonun birkaç seviye ilerlemiş halinin biraz değişi olarak düşünebilirsin. O hali tam oalrak çözüp, girmeyi başarırsak; o anlarda kendimizin farkında değilde sadece İSTEĞİMİZİN farkında olacağımız için başarılabileceğine tüm kalbimizle inanıyor ve bu konuda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Belki parça parça, belkide bir bütün olarak bulup sunacağımız SüperTrans, insanların inançları ile pek alakalı olmayıp, direk olarak İstek konusunda adımlar atmaktır. Tam olarak açıklama yapılmamasının sebebi yapı olarak oluşmamasıdır. Formda son zamanlarda "ESP" adlı kullanıcının paylaştığı bilgiler kesinlikle mantıklı. Fakat bunların çok uzun zamanlar sonra gerçekleşen ve bu süre zarfında, verilen tekniklerin ana kaynağı olan İnancın zedelenmesi olasıdır. Bu sebeple "Zorunlu" SüperTrans uygulaması ihtiyacı duyuldu. Fakat size yinede enerji çalışmaları (Özellikle Nefes), Odaklanma çalışmaları türünde yapılan Konsantrasyonun üst seviyelere çıkarma uygulamalarını tavsiye ederiz.
Şunu unutmayın;
Eğer inancınız ve İsteğiniz Göz rengi değişimi konusunda kararlı ise merak etmeyin bu konuda başarıya ulaşacağınız konusunda %100 eminim. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Techor
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen Techor »

Biyokinezi de farklı imajinasyon teknıklerı var. En cok ıse yarayan bır kac tanesını ıstersenız sızlerle paylasabılırım. GEN X senın Super Trans hakkındakı calısmalarını beklıyorum. Oldukca ılgımı cektı ve basarıya bır adım daha yaklastıracagına ınanıyorum. Ve evet konsantrasyonu arttırmak ıcın nefes, kapak benzerı calısmalar yapabılırsın. Biyokinezi öncesi bır de 30dk meditasyon yapmanı onerırım.
Yardımcı olmaya ve yardım ıstemeye geldım..
Bana ulasın:
http://www.facebook.com/soydan.karakus.7
Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

ESP nin konularına bakmanı öneririm.
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Techor
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen Techor »

Ben fıkrımı soyledım baskalarına yonlendırmen sacma.
Yardımcı olmaya ve yardım ıstemeye geldım..
Bana ulasın:
http://www.facebook.com/soydan.karakus.7

berk1o

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Fakat sonuç verme ihtimali yüksek olduğunu düşündüğünüz teknikler varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
paradoks.....
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen paradoks..... »

ben ve bir arkadasım bu konuda ugrastık renk degisiyor ama uzun süre kalmıyor
berk1o

Paradoks denediğiniz yöntemi veya metodu patlaşirsaniz severim. Ben en ufak anlık değişim bile gozluyemedim. 1 dk veya 30 saniye lik veya 10 saniyelik bir değişim bile olsa süper olur.
Kullanıcı avatarı
GEN-X

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

berk1o yazdı:Paradoks denediğiniz yöntemi veya metodu patlaşirsaniz severim. Ben en ufak anlık değişim bile gozluyemedim. 1 dk veya 30 saniye lik veya 10 saniyelik bir değişim bile olsa süper olur.
Bunun için SüperTrans'a ihtiyaç var gibi gözüküyor.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
paradoks.....
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen paradoks..... »

tamam teknigi bulursam buraya paylasirim :)