Arkadaslar forumda yeni sayilirim bu actigim ilk başlık.
Konuya gelcek olursak;ben bir iki hafta once psi whelli döndürdüğümü düşünüyordum ama ruzgardan dönüyormus.
Şuanda da dönmüyor.Forumdaki konuların bir kısmını okudum ama hâla yapamıyorum yardımlarınız dileğiyle .
Psi-Whell Dönmüyor Lütfen Yardım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Psi-Whell Dönmüyor Lütfen Yardım
Yapamıyorum diye düşündükçe yapamıyorsun bence. Bende o kadar iyi telekinezi yaptığımı söyleyemem. 2 yıl önce başladım bu işe ama bıraktım. Şimdi yeniden başladım 2-3 gündür devam ediyorum fırıl fırıl olmasa da dönüyor. Bak benden sana tavsiye, hiç bir şey düşünme. Sadece ellerini iki yana koy ve bekle. Dönmüyor mu? Sabret. Hatta onu döndürme işini de düşünme. Dediğim gibi sadece pesi-wheele bak ve ellerini onun iki yanına koy. Sende işe yarar mı bilmiyorum. Ama bende bir şeyler düşündükçe kafam başka yerlere gidiyor. Psi-wheeli döndürme eylemi zaten senin kafanın içinde. Önemli olan onu oradan çıkarıp işlevsel hâle getirmek. Çalış, çalışmaya devam et. Başarı çalışmayla gelir. Başarıya çiçekli yoldan gidilmez.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Psi-Whell Dönmüyor Lütfen Yardım
Hiçbir şey mi düşünmek yok?TelekinetikAkim yazdı:Yapamıyorum diye düşündükçe yapamıyorsun bence. Bende o kadar iyi telekinezi yaptığımı söyleyemem. 2 yıl önce başladım bu işe ama bıraktım. Şimdi yeniden başladım 2-3 gündür devam ediyorum fırıl fırıl olmasa da dönüyor. Bak benden sana tavsiye, hiç bir şey düşünme. Sadece ellerini iki yana koy ve bekle. Dönmüyor mu? Sabret. Hatta onu döndürme işini de düşünme. Dediğim gibi sadece pesi-wheele bak ve ellerini onun iki yanına koy. Sende işe yarar mı bilmiyorum. Ama bende bir şeyler düşündükçe kafam başka yerlere gidiyor. Psi-wheeli döndürme eylemi zaten senin kafanın içinde. Önemli olan onu oradan çıkarıp işlevsel hâle getirmek. Çalış, çalışmaya devam et. Başarı çalışmayla gelir. Başarıya çiçekli yoldan gidilmez.
-