Düşünceleri hissetme

Telepati hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Telepati nedir? Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Düşünceleri hissetme

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Öncelikle merhaba.Ben telekineziye başlayalı 2 gün oldu.Psi-wheel yapamıyorum ama kapak çalışmasında kendimi iyi hissediyorum sadece biraz başımı ağrıtıyor o kadar.Ama ben daha çok insanların düşünceleri ile ilgileniyorum.Örneğin yoldan geçerken durup dururken başkasının düşündüğünü hissedebiliyorum ya da yakınlarımdan birine kafayı taktığımda onun neden üzgün olduğunu bile anlayabiliyorum.Aynı zamanda insanlara renkler yada hayvanlar ile ilgili soru sorduğumda (örneğin ; mavi yeşil sarıdan birini seç dediğimde) çoğu zaman biliyorum.Sizce ne yapmalıyım ?

Kullanıcı avatarı
Nariana

Re: Düşünceleri hissetme

Çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz.Birde bu işler ile ilgilendiğimde kalbim çok hızlı atıyor , nabzım artıyor.Astral seyahat denerken gözümü açmaya çalıştığımda açamamıştım mesela.Bu konuda ne yapmalıyım ?
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Nariana yazdı:Çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz.Birde bu işler ile ilgilendiğimde kalbim çok hızlı atıyor , nabzım artıyor.Astral seyahat denerken gözümü açmaya çalıştığımda açamamıştım mesela.Bu konuda ne yapmalıyım ?
Onuda artık ilgili arkadaşlar cevaplayacaklar benim bilgi teorik uygulama olmadığı için pek yardımcı olamıyorum..Ama tahminimce bunlar değişik konular,heyecandan olsa gerek..Astral Seyahat hakkında bir bilgim yok malesef..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

astral seyahat yaptığımda ben gözümü açamamk için kendimi zorlamıştım sen de bana diyosun gözümü açamıyorum :D ben olsam bu fırsatı kullanırım çünkü gözünü açmayınca astral seyahat yaparsın açarsan gözünü astral seyahat yapamazsn ama beinm de çok aşırı bilgim yok büyük ihtimalle heyecandan ben 2 defa astral yaptım hala korkuom :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
Nariana

Son soru :D birde nedense psi-wheel'i döndüremiyorum (: 2 gündür uğraşıyorum bir kere dönmedi ama hiç uğraşmadığım telepatide insanların düşündükleri beynime kazınıyor :D
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

inflames yazdı:astral seyahat yaptığımda ben gözümü açamamk için kendimi zorlamıştım sen de bana diyosun gözümü açamıyorum :D ben olsam bu fırsatı kullanırım çünkü gözünü açmayınca astral seyahat yaparsın açarsan gözünü astral seyahat yapamazsn ama beinm de çok aşırı bilgim yok büyük ihtimalle heyecandan ben 2 defa astral yaptım hala korkuom :D
astral yapayım derken lucid olmuş olabilirsin
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
Kullanıcı avatarı
inflames

nasıl yani?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
Nariana

Ya durup dururken insanların düşündükleri şeyler beynime geliyor ben düşündüklerimi onlara söylediğimde ise bana medyum diyorlar :D Genellikle hissettikleri duyguları ve neden hissettiklerini bilebiliyorum ama doğal bir yetenek gibi bu konu hakkında hiç bir çalışma yapmadım.
Kullanıcı avatarı
inflames

ben senini yerinde olsam telepatide ustalaşırdım telapati sitesi var bizim sitenin telapati bölümü yani. benim kuzenimde öyle telekinezide yeteneği çok az ama telepatide tuttuğum hayvanı rengi sayıyı ve kelimeyi bildi çalışmalar yapıyorduk hepsini art arda bildi sanırım telepati sitesini adı www.telepati.org du evet buydu bu siteye girerek kendini geliştirebilirsin bulamazsan ben de birkaç çalışma söylerim sana

“Telepati” sayfasına dön