Düşünceleri hissetme
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Düşünceleri hissetme
Öncelikle merhaba.Ben telekineziye başlayalı 2 gün oldu.Psi-wheel yapamıyorum ama kapak çalışmasında kendimi iyi hissediyorum sadece biraz başımı ağrıtıyor o kadar.Ama ben daha çok insanların düşünceleri ile ilgileniyorum.Örneğin yoldan geçerken durup dururken başkasının düşündüğünü hissedebiliyorum ya da yakınlarımdan birine kafayı taktığımda onun neden üzgün olduğunu bile anlayabiliyorum.Aynı zamanda insanlara renkler yada hayvanlar ile ilgili soru sorduğumda (örneğin ; mavi yeşil sarıdan birini seç dediğimde) çoğu zaman biliyorum.Sizce ne yapmalıyım ?
Re: Düşünceleri hissetme
Anlattığın kadarıyla telepati(zihin okuma) yi seviyorsun.Kendini geliştirmen için aşağıdaki yazılara gök atmanda fayda var ;
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5953.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5954.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5955.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7228.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7223.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7220.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-ve-s ... t7203.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7189.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5953.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5954.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-alis ... t5955.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7228.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7223.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7220.html
tasinmis-konular-telepati/telepati-ve-s ... t7203.html
tasinmis-konular-telepati/dusunce-okuma ... t7189.html
- Nariana
Çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz.Birde bu işler ile ilgilendiğimde kalbim çok hızlı atıyor , nabzım artıyor.Astral seyahat denerken gözümü açmaya çalıştığımda açamamıştım mesela.Bu konuda ne yapmalıyım ?
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Onuda artık ilgili arkadaşlar cevaplayacaklar benim bilgi teorik uygulama olmadığı için pek yardımcı olamıyorum..Ama tahminimce bunlar değişik konular,heyecandan olsa gerek..Astral Seyahat hakkında bir bilgim yok malesef..Nariana yazdı:Çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz.Birde bu işler ile ilgilendiğimde kalbim çok hızlı atıyor , nabzım artıyor.Astral seyahat denerken gözümü açmaya çalıştığımda açamamıştım mesela.Bu konuda ne yapmalıyım ?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
astral seyahat yaptığımda ben gözümü açamamk için kendimi zorlamıştım sen de bana diyosun gözümü açamıyorum :D ben olsam bu fırsatı kullanırım çünkü gözünü açmayınca astral seyahat yaparsın açarsan gözünü astral seyahat yapamazsn ama beinm de çok aşırı bilgim yok büyük ihtimalle heyecandan ben 2 defa astral yaptım hala korkuom :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Nariana
Son soru :D birde nedense psi-wheel'i döndüremiyorum (: 2 gündür uğraşıyorum bir kere dönmedi ama hiç uğraşmadığım telepatide insanların düşündükleri beynime kazınıyor :D
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
astral yapayım derken lucid olmuş olabilirsininflames yazdı:astral seyahat yaptığımda ben gözümü açamamk için kendimi zorlamıştım sen de bana diyosun gözümü açamıyorum :D ben olsam bu fırsatı kullanırım çünkü gözünü açmayınca astral seyahat yaparsın açarsan gözünü astral seyahat yapamazsn ama beinm de çok aşırı bilgim yok büyük ihtimalle heyecandan ben 2 defa astral yaptım hala korkuom :D
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
- inflames
nasıl yani?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Nariana
Ya durup dururken insanların düşündükleri şeyler beynime geliyor ben düşündüklerimi onlara söylediğimde ise bana medyum diyorlar :D Genellikle hissettikleri duyguları ve neden hissettiklerini bilebiliyorum ama doğal bir yetenek gibi bu konu hakkında hiç bir çalışma yapmadım.
- inflames
ben senini yerinde olsam telepatide ustalaşırdım telapati sitesi var bizim sitenin telapati bölümü yani. benim kuzenimde öyle telekinezide yeteneği çok az ama telepatide tuttuğum hayvanı rengi sayıyı ve kelimeyi bildi çalışmalar yapıyorduk hepsini art arda bildi sanırım telepati sitesini adı www.telepati.org du evet buydu bu siteye girerek kendini geliştirebilirsin bulamazsan ben de birkaç çalışma söylerim sana