Psi wheel de yaşadığım sorun :(

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
damon00
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi wheel de yaşadığım sorun :(

Okunmamış mesaj gönderen damon00 »

Uzun zamandır Telekinezi'ye merak sarmış biriyim. PSI Wheel çalışmalarımda kağıdı kendim döndürdüğümden emin değilim. Kapı ve Pencereler kapalı iken denediğimde kağıt döndü ama tam dönmüş degıldi. Kağıt sürekli yerinde sağa sola oynuyordu. Tekrar kağıdı döndürmeye çalıştığımda bir kere döndü ama PSİ wheel'i cam kabın içine koyduğumda döndürmeyi başaramadım. İnternette biraz araştırma yaptım ve PSİ Wheel'in hakkında bazı söylentiler okudum. Bazı kişiler PSİ Wheel'in aslında enerji ile değilde elimizdeki ısıdan dolayı döndüğünü söylüyorlardı. Ben en başta ne kadar inanmasamda yaşadıklarımdan sonra azda olsa şüphelenmemiş değilim. Bana bu konuda bilgi verebilecek varmı ? Aslında Telekinezi'ye inanıyorum ve yapmayı çok istiyorum fakat sabırsız olduğumdan yapmaya çalışma süren en fazla 2-3 dakika oluyor ve düşünmeden edemiyorum. Düşüncelerimi nasıl atabilirim?

Lütfen sorularıma cevap verin :(

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Psi wheel de yaşadığım sorun :(

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Bende ilk başlarda bundan şüphelenmiştim ama sonra bikaç psı wheel videosu izledim yani çok hızlı döndüren arkadaşlar var ve üfleyerek yapmıyolar istersen deneyebilirsin. Üfleme ile dönen psı wheel le telekinezi sayesinde dönen psı wheel arasında dağlar kadar fark var. Ve sorun sıcaklıkta olamaz o kadarcık sıcaklıkla deli gibi dönmez psı wheel yani şüphelenmene gerek yok. Cam fanusla yapamamanın nedeni fanus dikkatini dağıtıyo olabilir.

Önce ellerini kullanmadan gözlerinle döndürmeyi başarıp sonra fanusa geçmeni öneririm ki bende öyle yapıcam bol şanslar.
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
damon00
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Psi wheel de yaşadığım sorun :(

Okunmamış mesaj gönderen damon00 »

yardımın için teşekkür ederim deneyeceğim :)