TELEKİNEZİDEKİ ESAS HATA(AMAÇ VE MOTİVASYON EKSİKLİĞİ)
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
TELEKİNEZİDEKİ ESAS HATA(AMAÇ VE MOTİVASYON EKSİKLİĞİ)
daha önce yazılmışsa konuyu kitleyebilirsiniz.
Telekinezi yapmayı fareler arasında koşu yapmaya benzetelim 1 tane şişman ve tembel gözüken fare var. 1 tane de çok atletik zayıf bir fare var ve yolun sonunda peynir var. hangisi peynire önce ulaşır atletik olan değil şişman olan ulaşır neden peki? şişman olan fare çok peynir yediği için bir sonraki peynire ulaşmaya çabalar peynire karşı ilgi duyar ve verilen hedef ona caziptir AMACI vardır.oysaki diğer atletik olan fare istediği kadar hızlı koşsun ulaşamaz çünkü amacı yoktur . ben tk işine kaşık bükerim kaşık bükmek istiyorum mantığıyla gelmiştim psi whell 'i 2 hafta yaptım sonra kaşığa geçtim sonuç? 2-3 ayda bükmeyi başardım.
sevgili nariana: ona öm ile de bildirdim nariana'nın enerjisinin düşme sebebi amacının olmamasıydı. hep aynı şeyi yapıyordu. öylesine birinin aklını okuyordu amacı yoktu. ona amaç bulmasını söyledim telepati öğretmeni olabilir ya da yetenek sizsiniz'e katılabilir(benim önerim)
sonra kendim: amacımın olmadığını farkettiğimde ne kaşık bükebiliyordum ne de psi whell yapabiliyordum bütün yeteneğim gitmişti. sonra ela sayesinde elektrokinesziye başladım ve şu an amacım var başarılı olacağıma inanıyorum.
Amacımızı bulduk şimdi ne yapacağız. MOTİVASYON Kung fu panda filmini izlemişinizdir izlemeyenler benim dediğimi anlamak için izlemelerini öneririm o panda filmin sonunda bir parşömeni kendi kafasında en sevdiği şey olan bir yemeğe dönüştürüyordu.
Anlatmak istediğim şu amacınıza giden yolda sizi amacınıza çeken bir olay olmalı. mesela ben ela'ya yetişmeye çalışıyorum(kızlara yenilmekten nefret ederim öyle bir huyum var ne kadar kötü olsa da beni hırslandırıyor) hatta hyperbang ile günde 6 saat elektrokinezi çalışacağız (hyperbang unutmadım onu video çekicem bütün olayları ve duyuruları anlatan bir video olucak.)
kesin konudan çok saptım kısacası kendinize bir amaç belirleyin ve bu amaca gitmeyi hızlandıran bir motivasyon düşünün size cazip gelen
umarım anlatabilmişimdir anlatamadım gibi geliyor anlatamadın derseniz bunu da videoda anlatıcam. bir sürü yazım hatası da oldu düzeltmeye çalışıcam.
Telekinezi yapmayı fareler arasında koşu yapmaya benzetelim 1 tane şişman ve tembel gözüken fare var. 1 tane de çok atletik zayıf bir fare var ve yolun sonunda peynir var. hangisi peynire önce ulaşır atletik olan değil şişman olan ulaşır neden peki? şişman olan fare çok peynir yediği için bir sonraki peynire ulaşmaya çabalar peynire karşı ilgi duyar ve verilen hedef ona caziptir AMACI vardır.oysaki diğer atletik olan fare istediği kadar hızlı koşsun ulaşamaz çünkü amacı yoktur . ben tk işine kaşık bükerim kaşık bükmek istiyorum mantığıyla gelmiştim psi whell 'i 2 hafta yaptım sonra kaşığa geçtim sonuç? 2-3 ayda bükmeyi başardım.
sevgili nariana: ona öm ile de bildirdim nariana'nın enerjisinin düşme sebebi amacının olmamasıydı. hep aynı şeyi yapıyordu. öylesine birinin aklını okuyordu amacı yoktu. ona amaç bulmasını söyledim telepati öğretmeni olabilir ya da yetenek sizsiniz'e katılabilir(benim önerim)
sonra kendim: amacımın olmadığını farkettiğimde ne kaşık bükebiliyordum ne de psi whell yapabiliyordum bütün yeteneğim gitmişti. sonra ela sayesinde elektrokinesziye başladım ve şu an amacım var başarılı olacağıma inanıyorum.
Amacımızı bulduk şimdi ne yapacağız. MOTİVASYON Kung fu panda filmini izlemişinizdir izlemeyenler benim dediğimi anlamak için izlemelerini öneririm o panda filmin sonunda bir parşömeni kendi kafasında en sevdiği şey olan bir yemeğe dönüştürüyordu.
Anlatmak istediğim şu amacınıza giden yolda sizi amacınıza çeken bir olay olmalı. mesela ben ela'ya yetişmeye çalışıyorum(kızlara yenilmekten nefret ederim öyle bir huyum var ne kadar kötü olsa da beni hırslandırıyor) hatta hyperbang ile günde 6 saat elektrokinezi çalışacağız (hyperbang unutmadım onu video çekicem bütün olayları ve duyuruları anlatan bir video olucak.)
kesin konudan çok saptım kısacası kendinize bir amaç belirleyin ve bu amaca gitmeyi hızlandıran bir motivasyon düşünün size cazip gelen
umarım anlatabilmişimdir anlatamadım gibi geliyor anlatamadın derseniz bunu da videoda anlatıcam. bir sürü yazım hatası da oldu düzeltmeye çalışıcam.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: TELEKİNEZİDEKİ ESAS HATA(AMAÇ VE MOTİVASYON EKSİKLİĞİ)
:D Bu nedense bana kendimi hatırlattı. Ben motivasyon bulma konusunda çoooook kötüyüm. :D Biliyorum ki çok kısa sürede çok ilerleyebilirim ama bir sebep olmadığından bu sitedeki şu anda tk yapabilen çoğunun TK gücü bende yok (2 yıldır aralıklarla tk çalışıyorum).
Durumum çok acıklı çoooooook :D
Durumum çok acıklı çoooooook :D
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
- ikramyagdiran
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
haklısın bi amaç dorultusunda yapmayınca ya sabit hızla gidiliyo yada belli yavaşlıkta düşülüyo. amaç belirlemek inananmaktan sonra en büyük olay. benim amacım kendimi tüm telekinezi tekniklerinde ilerletmek. ilk başta psi wheel ile başladım. şimdi buzu hareket ettirmeye çalışıyorum daha bi kere denedim. sadece bi kımıldama oldu. ama olcakkkk
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Yazın için öncelikle teşekkür ederiz inflames :)
Haklısın amaçlarımız bizim için çok önemlidir.Şurdan bir örnek vererek açıklıyayım;
Sabahları bir amacınız yoksa yatar uyursunuz ama eğerki bir işiniz veya amacınız varsa o zaman uyumaz kalkarsınız :)
İnsanı başarılı yapan da bu değil mi zaten :)
Haklısın amaçlarımız bizim için çok önemlidir.Şurdan bir örnek vererek açıklıyayım;
Sabahları bir amacınız yoksa yatar uyursunuz ama eğerki bir işiniz veya amacınız varsa o zaman uyumaz kalkarsınız :)
İnsanı başarılı yapan da bu değil mi zaten :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
anlatabildiğim sevindsim anlatamadım zannettim ben anlatma konusunda iyiyim de karmaşık anlatırım genellikle böyle olmadığına sevindim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Gerçekten amaç çok önemli mesela dün hiç lamba söndüremedim :D Ama bugün söndürebiliyorum..Çünkü bir amacım var.Elektrokinezide uzmanlaşmak ;) ve inflames gerçekten güzel anlatıyorsun hiç şüphelenme kardeşim...
- inflames
saol knk ben anlatamıyorum zannediyordum anlatmama sevindim.Ve HypHerBang bence amacını daha yüksek tutmalısın benim amacım gökdelenleri hareket ettirmek mesela seninkisi ülkenin tüm elektriğini kontrol etmek olabilir ne kadar büyük olursa ulaşılması o kadar zor olur ve ulaşılması ne kadar zor olursa biz daha fazla gelişiriz
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Evet hedeflerimizi yüksek tutmalıyız haklısın knk..
- andre
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
İnflames bende psi whell döndüremiyorum.Ama kendime bir amaç belirledim.Telekinezide ya da hangi çeşidinde olursa olsun.Oldukça iyi seviyelere yükseleceğim.Bir ara döndü ama ertesi gün olmadı psi whell :(
- andre
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Birde bir şey soracağım.Beynimiz tam olarak telekineziyi kabul ederse bir daha zorlanmayız değil mi?
-