TELEKİNEZİ

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Dracarys
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

TELEKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen Dracarys »

Beyler ben bu olaya daha bugün başlama kararı aldım nerden gördümde baslama kararı aldım ? Bir tane yabancı dizi izliyordum adı Believe diye bir diziydi orda bir kız telekinezi yoluyla bir şeyleri hareket ettirebiliyor havaya filan kaldırabiliyordu bunlar sahiden yapılabilecek hareketlermi yoksa sadece dizilerde filmlerdemi olur eğer yapılabiliyorsa bana biri bunu anlatabilirmi ?

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: TELEKİNEZİ

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

çoğu yapılır araba kaldırmaktan kaşıklaın havada bükülmesi ve zarın hareket etmesine kadar ama o inşa bloklarıyla olan şey yapılamaz diye düşünüyorum yani yapılsa bile inşa ederken yapılmaz odaklanıp blokları nereye koyacağına odakalnması gerekeri yani çoğu yapılır bence
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ikramyagdiran »

yabilabilir. ama sen bunu eğer senelerce uğraşırsan yaparsın. mesela al eline psi wheeli (forumda var- ayrıca googledan bak resimine) koy önüne ellerini etrafında tut. dene bakalım. bazıları ilk denemelerinde yapar bazıları-bknz. ben 4 saat uğraştıktan sonra ilk gün yapar. sadece yapılabilir. buna inan buradaki herkes yapıyor. eğer sen yapamazsan bu durum gerçekliğini etkilemez. sonuç olarak baktın psi wheeel dönüyor ne ala . yok dönmüyorsa eline bir pet şişe kapağı al ters çevir ve ortasındaki noktaya konsatre ol. ittirme döndürme sadece zihnini sustur ve oraya boş gözlerle bak. zaten 1-2 gün sonra kesin döndürürsün psi wheeli. ardından böyle 1-2 gün hiç dönmücektir. buyuk ihtimalle. huyu kurusun. korkacaksın ve inancın azalacaktır. unutma bu onun huyu. daha sonra tekrar yapmaya başlarsın. ardından yapabilldiğin kadr hızlı döndürmeye odaklan.sonra ellerini koymadan yapmaya çalış. daha sonra bir sürü video var onlardan hızlı yapmaya çalış unutma o videoların çoğu gerçek. sadece insanlar inanmıyor ve kötü yorumlar atıyor. ayrıca baktın çok çok hzlı dönüyor. bi camın icine koy. en fazla kımıldatırsın. ve daha sonra sıksık çalış cam içinde. orada bir tur döndür. artık camın bir engel olmadığına inanırsın. camın içinde de fırıl fırıl dönünce artık pipete geç. bir ampul al ve ampulun üstüne ppeti koy ve döndürmeye çalış. olmuyorsa pipet kebndi uvzun gibi gör. yapamassan burnunun üstüne koy bakalım senin uvzun gibi oluyor. sonra tekrar ampulun üstüne koy ve döndürmeye çalış. bazı teknıkleri var hepsi sitede mevcud. daha sonradan da psi ball a mı geçersin yok sa başka kinezilerde yeteneğini mi geliştirir sin bilmiyorum.

emeğe saygı bi teşekkür butonuna basmayı çok görme. sağ altta.

sorualrını bekliyorum
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Dracarys

kardeşim anlattıkların doğru ama ben bir şeyi döndürmek istemiyorum bir şeyi yerinden kaldırmak istiyorum mesela o mümkün mü yoksa sadece döndürmekmi mümkün ?
Kullanıcı avatarı
inflames

kaldırmak mümkün ama hop diyince olmaz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran

aynen öyle sen 1. sınıfta fonksiyonları mı çözüodun
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Dracarys

anladım peki bu yeteneğe acaba doğuştan sahip olanlar varmıdır ? veya yapabilenler ?
Kullanıcı avatarı
inflames

doğuştan yetenekli vardır ama direk olarak kaldıran yok sadece daha hızlı geliştirir
Dracarys

anladım psi wheeli ellerlemi yapmalıyım yoksa direk beynimle hareket ettirmek mi daha iyi ?
Kullanıcı avatarı
ikramyagdiran

eller beyni kandırmanda yarımcı olur diolar. zaten biraz ilerleyince yavaştan elleri çekersin. o da dönmeye devam eder