KORKUYORUM
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
KORKUYORUM
Arkadaşlar belgeseli izlediğimde robotlarla ilgili adamlar bayağı geliştirmiş robotu insanlardan daha uzun yaşıyorlar düzgün programlandıklarında insnalarla AYNI şekilde düşünüyorlar bizden daha dayanıklı ve daha zekiler. ve herkezin teorisine göre 15 yıl sonra biyolojik(normal) insan sayısı robot insanlardan daha az olucak. onlardan tek üstünlüğümüz bizimki gerçek beyin. yani telekinezi demek istediğim telekineziyi biraz daha ciddiye almanız işler ciddileşiyor.
Ve yine aynı belgeselde bir beyin frekansını ayarlayarak mekanik bir şeyi çalıştırtmaya yarayan bir alet vardı. yani elektrokinezi. ve ordaki adam gözü açık yaparken daha az çalıştırdı ama gözü kapalı daha fazla çalıştırdı yani bence telekinezi gözleri kapalı şekilde daha iyi yapılır.
discovery science'da olan belgeselin adı joe rogan ile her şey hakkında.
Ve yine aynı belgeselde bir beyin frekansını ayarlayarak mekanik bir şeyi çalıştırtmaya yarayan bir alet vardı. yani elektrokinezi. ve ordaki adam gözü açık yaparken daha az çalıştırdı ama gözü kapalı daha fazla çalıştırdı yani bence telekinezi gözleri kapalı şekilde daha iyi yapılır.
discovery science'da olan belgeselin adı joe rogan ile her şey hakkında.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: KORKUYORUM
Gerçekten robotları gün geçtikçe daha çok geliştiriyorlar.2yıl önce japonların tasarladığı bir savaş robotu var.Adı Kuratas tam bir ölüm makinası :D
http://www.youtube.com/watch?v=29MD29ekoKI
http://www.youtube.com/watch?v=29MD29ekoKI
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
elektrokinezist olarak belki robotu içten patlatırız bi şeyler yaparız
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
Hatta onları kontrol bile edebiliriz..
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Hiç birşeyden korkmayın allahtan korkun.
Ne korkucam gelsinler Onlarda silah olarak makina varsa bizdede dua ve güçlerimiz var. Müminin silahı duadır.
Ne korkucam gelsinler Onlarda silah olarak makina varsa bizdede dua ve güçlerimiz var. Müminin silahı duadır.
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ya eger devletler telekineziye biraz onem verirse robot olayi cok da sokmez. Savaslarda cinler varken saniyede kac adami carpar kim bilir, robotun icine girip devrelerini bozabilir. Yani cinlerden bi ordu kurmak varken robotlar kim??!!
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Gözler kapalıyken imajine işlemi daha kolaydır.Kişiden kişiye değişebilir ama genelde böyle olduğunu düşünüyorum.Ne kadar çok imaje edersen o kadar çok işe yararsın :)
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Robot yapsalar nolur adamlar bilgili olmayınca onlar anca robotlarla uğraşsınlar :D
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Merak etme insan beyni en gelişmiş bilgisayarlardan çooooook daha güçlü.
Beynin iç kısmında bulunan bilgiyle oynama ve entegre etme kapasitesi sayesinde beynin 1 saniyede yapabileceği bir işi, saniyede 400 milyon hesaplama yapabilen Cray bilgisayarları 100 yılda ancak tamamlar.
Yani korkma insan beynine makineler asla yetişemez :D
Bu arada haklısınız keşke telekineziyle devlet ve insanlar daha çok ilgilense :( Eğer ilgilenselerdi , eğitselerdi insanları ne kadar muhteşem olurdu ya :D
Beynin iç kısmında bulunan bilgiyle oynama ve entegre etme kapasitesi sayesinde beynin 1 saniyede yapabileceği bir işi, saniyede 400 milyon hesaplama yapabilen Cray bilgisayarları 100 yılda ancak tamamlar.
Yani korkma insan beynine makineler asla yetişemez :D
Bu arada haklısınız keşke telekineziyle devlet ve insanlar daha çok ilgilense :( Eğer ilgilenselerdi , eğitselerdi insanları ne kadar muhteşem olurdu ya :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
İnsanoğlu telekineziyle dalga geçmek yerine önem verseydi şuan robotlar bile gündeme gelmezdi..
-