RUH ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
RUH ?
Aklımdaki bi soruyu burda paylaşmak istedim hem kendim hemde forum un bilgilenmesi için.Bi çok sitede sayfada forumlarda kısacası internette gördügümüz cogu yerde ruh un nerdeyse yapılabilen hiç bir açıklaması yoktur belki mümkün de degildir şuan için ancak yinede bilgisi olan kişiler vardır muhakkak sormak istiyorum, Ruh nedir ?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: RUH ?
ruhun ne olduğunu tam olarak bilmesemde ruhumuzdaki her şeyin bize özel terimine katılmıyorum neden? şu sebeple: hayatımızda gördüğümüz her şeyden(hemen hemen) etkileniriz mesela müzik söylemek isteyen biri nirvanadan özenmişse müzik söylemeye ruhunun içinde nirvanadan parça olur ya da annesinden bir parça babasından bir parça derken bir sürü kişinini parçalarıyla biz oluşuruz. yani ne kadar özel olsak da etkilendiğimiz çok kişi var bizim ruhumuz bir salata gibi her şeyin karışımı ve ruh ne demek dersen benim önerim bilincimizde olan karakterimizi davranışımızı belirleyen ve vücudumuzdan büyük şeye denir bana göre budur ama yanlış da oalbilir bunlar benim önerim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yeni Kullanıcı
Hmm.cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle ve mrcaptain ruh zaten biziz demekle neyi kastettin biraz açarmısın :D
- TheArk
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ruh Bizim içimizdeki biziz :) yani duygularımızın hepsini ruhumuzdan alırız ve bu nedenle robotları insanlara ne kadar çok benzetseler bir robot asla ağlıyamaz belkide ilerde proglanmış bir şekilde ağlarlar yani bunun vb.duygusal olaylar duygu için düşününmeye ihtiyaç varsa düşünmek içinde zekaya yani kısaca bize en çok yaptığmız benziyen şeyler sadece yapay zekayla bizim gibi olamazlar yani duygu ruhtur...
Tesadüf diye bir şey yoktur...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
yani biz ruhuz,uzerimizde beden var,daha dogrusu,biz,bu bedenin epifiz bezine yerlesmis ve onu yoneten varliklarizElvanDalton yazdı:Hmm.cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle ve mrcaptain ruh zaten biziz demekle neyi kastettin biraz açarmısın :D
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
O zaman madem biz ruh uz ve bu bedeni yöneten şeyleriz/varlıklarız o zaman bu yönetim gücünü artırabilirmiyiz sizce yada bu bedeni yönetme gücünü artırırsak ne olur ?
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kesinlikle doğru. Ruh cesedi; et, kas ve kemik yığınını insan yapan enerjidir. Güçtür.geller yazdı:yani biz ruhuz,uzerimizde beden var,daha dogrusu,biz,bu bedenin epifiz bezine yerlesmis ve onu yoneten varliklarizElvanDalton yazdı:Hmm.cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle ve mrcaptain ruh zaten biziz demekle neyi kastettin biraz açarmısın :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.