Amacımız

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Uchiha Sasuke

Amacımız

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Esselamu Aleyküm

Arkadaşlar forumun kurulma amacı karşılaşıp çözemediğimiz,düşünüp bulamadığımız;olayları,çalışma biçimlerini en ince ayrıntısına kadar öğrenmek.

Şuanda 2. bir duyuruya kadar amacımız Süper Trans ı en ince ayrıntısına kadar öğrenip,uygulamak.

Sizi bizzat ben seçtim bu seçtiğim dava arkadaşlarım burada konuşulanları burada bırakır ne sitede nede başka biryerde konuşmaz dedim.
Ben size güveniyorum beni mahcup etmeyin..
Sırrımızı kimseye söylemeyin.

Unutmayın;

İki kişinin bildiği sır değildir.

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Amacımız

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

tabiki bize güvenebilirsin Mr'i görürsem ona da ayzarım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Tabiki Bizden sır çıkmaz bu arada ben burdayım :D
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
inflames

yalnız bi şey sorucam kimelri alıcağımızı da burda konuşalım mesela geller şifreyi benden istedi vermedim geller'ı da alalım mı gruba GEN X in teşekkür ettiklerini alalım bence mesela geller'a da etmişti
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

inflames yazdı:yalnız bi şey sorucam kimelri alıcağımızı da burda konuşalım mesela geller şifreyi benden istedi vermedim geller'ı da alalım mı gruba GEN X in teşekkür ettiklerini alalım bence mesela geller'a da etmişti
Senden neden istedi grup yetkilisi ben değil miyim?
Gen-x kabul etsenizde etmesenizde aramızda artık yok.O Süper Trans ı kefşetti ama çözemeden ayrıldı.O nu çözmekte bize düşer.
Ama seçeceğimiz adamlara dikkat edelim.Şuan forumda öyle sır saklayacak sizden başka kişilerin olduğunu pek sanmıyorum veya iyi bir işte kullanacaklarını.
Geller i seçmiyicez.Ağzı sıkı değildir.Ayrıca benimlede anlaşamıyorum bi ters noktaya düşsek hemen şifreyi verebilecek veya konuştuklarımızı anlatacak türde.
Siz listeyi hazırlayıp söyleyin erekli olanlarla konuşup şifreyi veririm.

Kullanıcı avatarı
inflames

yetkili sensin ve düşündüm de haklısın ben Mr ile hazırlarım listeyi ama GEN X'in veda yazısında bazı kişilere teşekkür ediyordu onları bulmalıyız diye düşünüyorum. yine eski çalışma grubu oluşur ama hepsi aktif değil şu an sanırım. ve ben 1-2 güvenilir ve zeki arkadaşlarıma da bundan bahsedicem sadece güvendiklerime uzun yıllar tanıdığım kişiler onlar onun dışında ügvenilir varsa kişiler senin de bildiğin uchiha kişiler varsa söylersen güzel olur çünkü büyük küçük her fikre ihtiyacımız var
Uchiha Sasuke

Bana tesekkur etmedi ama :)
siz bulun birilerini ama biraz konusun emin olun guvenilir olduklarina o zaman soyleyin dusunup sifreyi yollarim.
Captanla siz de baslayin ufaktan ufaktan calismaya konu acin fikir yurutelim.
Kullanıcı avatarı
inflames

tamamdır görev alındı çalışmalara yarından itibaren başlıyorum
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Yakında inşaAllah konu açıcam bazı bilgileri toparlıyorum ve yine eskisi gibi deneyler yapmayı planlıyorum en kısa zamanda paylaşırım
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Amacımız belliyse.Az ve öz olalım Allah ve Melekleri yanımızda

Kilitli