Şınav çekmem lazım ..

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Şınav çekmem lazım ..

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Benim acil şınav çekmeyi öğrenmem lazım.Beden hocası seneye çekemezsen bırakırım dedi.Yardım edin.

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Arkadaşlar yardım lazım

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

konu banlanmadan sana yardım edeyim kesin banlıcaklar :D olsun söyleyeyim şınav pozisyonunu internetten bak şınav pozisyonunda dirseklerini kırarak şınav çek vücudun düz olsun genelde yapamayanlar kalçasını çok kaldırır kaçlanın düz olması önemli işte sen vücudunun düz şekilde sabit tutacaksın sadece dirseklerin oynayacak bir seferde 10'dan 30 a kadar çıkman lazım.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Çekemiyorsan dizlerini yere koyarak çekmeyi dene bir süre sonra kasların gelişir normal şınav da çekmeye başlarsın.
Resim
Bunda geliştikten sonra normal şınava geç ama nasıl yapıldığına bak sakatlanma.

''İnternete de yaz 100 şınav çekme programı'' diye 6 haftada çok iyi olursun hocaya da bi nevi kapak ;)
Kullanıcı avatarı
andre

inflames yazdı:konu banlanmadan sana yardım edeyim kesin banlıcaklar :D olsun söyleyeyim şınav pozisyonunu internetten bak şınav pozisyonunda dirseklerini kırarak şınav çek vücudun düz olsun genelde yapamayanlar kalçasını çok kaldırır kaçlanın düz olması önemli işte sen vücudunun düz şekilde sabit tutacaksın sadece dirseklerin oynayacak bir seferde 10'dan 30 a kadar çıkman lazım.
Spor bölümüne açtım banlarlarsa artık yuh :D hem uchiha kilit koymadıysa diğerleri koymaz.
Kullanıcı avatarı
andre

Uchiha Sasuke yazdı:Çekemiyorsan dizlerini yere koyarak çekmeyi dene bir süre sonra kasların gelişir normal şınav da çekmeye başlarsın.
Resim
Bunda geliştikten sonra normal şınava geç ama nasıl yapıldığına bak sakatlanma.

''İnternete de yaz 100 şınav çekme programı'' diye 6 haftada çok iyi olursun hocaya da bi nevi kapak ;)
İyi dedin uchiha ohhh hocada görsün bakam o zayıf çocuktan eser kalıyor mu? :DDD

(zayıf dediğime bakmayın hayvan gibiydim kilo vermeye başladım)

Kullanıcı avatarı
andre

Re: Şınav çekmem lazım ..

Link için sağ ol.
Kullanıcı avatarı
andre

İnflames hımmm kalçamı kaldırdığımı hatırlıyorum önerin için sağ ol :D
Kullanıcı avatarı
inflames

önemli değil spor bölümünde açtığını görmemiştim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

andre yazdı:
Spor bölümüne açtım banlarlarsa artık yuh :D hem uchiha kilit koymadıysa diğerleri koymaz.
Adımız çıkmış 9 a inmez 8 e :D
Kullanıcı avatarı
inflames

ben spor bölümü olduğunu bilmediğim için o yüzden dedim banlanır diye uchiha merak etme sen her konuyu banlamıyorsun ama bazı gereklileri banlıyorsun. ben de telekinezi ile spor ne alaka diyip banlanır demiştim ama bazı kaynaklardan duyduğuma göre sen eskiden daha iyyimişsin? sonradan bi şey olmuş sana öm atarsın iyi olur biraz konuşalım merak ediyorum ben de sitenin geçmişini :D