Şınav çekmem lazım ..
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şınav çekmem lazım ..
Benim acil şınav çekmeyi öğrenmem lazım.Beden hocası seneye çekemezsen bırakırım dedi.Yardım edin.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Arkadaşlar yardım lazım
konu banlanmadan sana yardım edeyim kesin banlıcaklar :D olsun söyleyeyim şınav pozisyonunu internetten bak şınav pozisyonunda dirseklerini kırarak şınav çek vücudun düz olsun genelde yapamayanlar kalçasını çok kaldırır kaçlanın düz olması önemli işte sen vücudunun düz şekilde sabit tutacaksın sadece dirseklerin oynayacak bir seferde 10'dan 30 a kadar çıkman lazım.
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Çekemiyorsan dizlerini yere koyarak çekmeyi dene bir süre sonra kasların gelişir normal şınav da çekmeye başlarsın.

Bunda geliştikten sonra normal şınava geç ama nasıl yapıldığına bak sakatlanma.
''İnternete de yaz 100 şınav çekme programı'' diye 6 haftada çok iyi olursun hocaya da bi nevi kapak ;)

''İnternete de yaz 100 şınav çekme programı'' diye 6 haftada çok iyi olursun hocaya da bi nevi kapak ;)
- andre
Spor bölümüne açtım banlarlarsa artık yuh :D hem uchiha kilit koymadıysa diğerleri koymaz.inflames yazdı:konu banlanmadan sana yardım edeyim kesin banlıcaklar :D olsun söyleyeyim şınav pozisyonunu internetten bak şınav pozisyonunda dirseklerini kırarak şınav çek vücudun düz olsun genelde yapamayanlar kalçasını çok kaldırır kaçlanın düz olması önemli işte sen vücudunun düz şekilde sabit tutacaksın sadece dirseklerin oynayacak bir seferde 10'dan 30 a kadar çıkman lazım.
- andre
İyi dedin uchiha ohhh hocada görsün bakam o zayıf çocuktan eser kalıyor mu? :DDDUchiha Sasuke yazdı:Çekemiyorsan dizlerini yere koyarak çekmeyi dene bir süre sonra kasların gelişir normal şınav da çekmeye başlarsın.
(zayıf dediğime bakmayın hayvan gibiydim kilo vermeye başladım)
- andre
Re: Şınav çekmem lazım ..
Link için sağ ol.
- andre
İnflames hımmm kalçamı kaldırdığımı hatırlıyorum önerin için sağ ol :D
- inflames
önemli değil spor bölümünde açtığını görmemiştim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Adımız çıkmış 9 a inmez 8 e :Dandre yazdı:
Spor bölümüne açtım banlarlarsa artık yuh :D hem uchiha kilit koymadıysa diğerleri koymaz.
- inflames
ben spor bölümü olduğunu bilmediğim için o yüzden dedim banlanır diye uchiha merak etme sen her konuyu banlamıyorsun ama bazı gereklileri banlıyorsun. ben de telekinezi ile spor ne alaka diyip banlanır demiştim ama bazı kaynaklardan duyduğuma göre sen eskiden daha iyyimişsin? sonradan bi şey olmuş sana öm atarsın iyi olur biraz konuşalım merak ediyorum ben de sitenin geçmişini :D
-