Telepati
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Telepati
Öncelikle konu yanlış yerdeyse değiştirebilirsiniz.
Telepatiye Başlarken
Öncelikle telekinezi ve telepati aynı şey değildir.Telepati telekinezinin alt dalı felan da değildir.Bunu bilerek işe başlayalım.
Telekinezi daha çok nesnelerle;Telepati ise insan beyni ile ilgilidir.
Telepatiye ilk başlarken mutlaka ama mutlaka kapak çalışması yapmanız gerek.En az bir hafta günde 10 dakika kapak çalışması yapın.Kapak çalışması odaklanmayı arttırıyor.Ama mutlaka hiçbir şey düşünmemeye çalışın.Çünkü odaklanma benim için telepatinin temelidir.
Daha sonra sayfadan yola çıkarak psi-ball çalışmlaarı yapın.Renklendirme-büyüme küçültme flan.
Telepatide Orta Nokta
Şimdi geldik çalışmalara.İlk önce mutlaka kendinize bir partner seçin.Arkadaşınız yada kardeşiniz olabilir.Ona 3 renk ismi verin (Örneğin kırmızı mor yeşil.) ve bilmeye çalışın.
Onun gözünü kapatıp sadece renge odaklanmasını söyleyin.Sizde gözünüzü kapatın ve onun beynine odaklanın.Gözünüzün önüne simsiyah veya bembeyaz bir ekran getirin ve ondan aldığınız sinyallerin ekranda oluşumunu izleyin.Olmadıkça tekrarlayın olmadıkça tekrarlayın.
İsterseniz bu etkinliği meyveler ile de yapabilirsiniz.
Birde ''Tren'' denilen bir kağıt oyunu var.1'den 9!a kadar olan sayıları(1 ve 9 dahil) bir kağıda yazın.Söyliyim oyun iki kişi ile oynanıyor.Daha sonra herhangi bir sayı yazın (örneğin 4) Karşı taraftan sayıyı gizleyin.Karşı taraf sayıyı bilirse 4'ün yanına bir çizgi koyun.Bilmesseniz el karşı tarafa geçer.Her sayının etrafında kare oluşturan tren yapar ve oyunu kazanır.
Aynı zamanda Android telefonu olanlar Telepati tesi diye arayın play store'dan bir kart testi çıkacak.Ondan da kendinizi geliştirebilirsiniz aa fazlasıyla zor.Eğer az bilirseniz yapamayacağım diye bırakmayın.
Telepatiye Başlarken
Öncelikle telekinezi ve telepati aynı şey değildir.Telepati telekinezinin alt dalı felan da değildir.Bunu bilerek işe başlayalım.
Telekinezi daha çok nesnelerle;Telepati ise insan beyni ile ilgilidir.
Telepatiye ilk başlarken mutlaka ama mutlaka kapak çalışması yapmanız gerek.En az bir hafta günde 10 dakika kapak çalışması yapın.Kapak çalışması odaklanmayı arttırıyor.Ama mutlaka hiçbir şey düşünmemeye çalışın.Çünkü odaklanma benim için telepatinin temelidir.
Daha sonra sayfadan yola çıkarak psi-ball çalışmlaarı yapın.Renklendirme-büyüme küçültme flan.
Telepatide Orta Nokta
Şimdi geldik çalışmalara.İlk önce mutlaka kendinize bir partner seçin.Arkadaşınız yada kardeşiniz olabilir.Ona 3 renk ismi verin (Örneğin kırmızı mor yeşil.) ve bilmeye çalışın.
Onun gözünü kapatıp sadece renge odaklanmasını söyleyin.Sizde gözünüzü kapatın ve onun beynine odaklanın.Gözünüzün önüne simsiyah veya bembeyaz bir ekran getirin ve ondan aldığınız sinyallerin ekranda oluşumunu izleyin.Olmadıkça tekrarlayın olmadıkça tekrarlayın.
İsterseniz bu etkinliği meyveler ile de yapabilirsiniz.
Birde ''Tren'' denilen bir kağıt oyunu var.1'den 9!a kadar olan sayıları(1 ve 9 dahil) bir kağıda yazın.Söyliyim oyun iki kişi ile oynanıyor.Daha sonra herhangi bir sayı yazın (örneğin 4) Karşı taraftan sayıyı gizleyin.Karşı taraf sayıyı bilirse 4'ün yanına bir çizgi koyun.Bilmesseniz el karşı tarafa geçer.Her sayının etrafında kare oluşturan tren yapar ve oyunu kazanır.
Aynı zamanda Android telefonu olanlar Telepati tesi diye arayın play store'dan bir kart testi çıkacak.Ondan da kendinizi geliştirebilirsiniz aa fazlasıyla zor.Eğer az bilirseniz yapamayacağım diye bırakmayın.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Re: Telepati
Hiç aklıma gelememişti ama tren oyunu zevkli hem daha iyi olur bence kendilerini geliştirmeleri için.Ama ne yalan söyliyim telapati yapan biriyle tren oynamak istemem (:
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
benim kuzenim fena yetenekli ya hem aklımdaki hayvanı hem aklımdaki eşyayı hem de aklımdaki rengi bildi dedim sen telepatiye başla yok ben inanmıyorum dedi off bir başlasa :/
ve ben telepatide çok kötüyüm çünkü odaklanam o kdr iyi değil ama imajinem süperdir o yüzden uğraşmıyorum ve sufi tren oyununu telepati yapan biriyle oynamak istemezdim ama benim işim daha zor sevgilim telepai yapıyor habire :) kardeşine fln telepati uzaktan yapılmıyordur umarım :) yapılıyorsa telepatiye karşı bir meditasyon şekli oluşturcam
ve ben telepatide çok kötüyüm çünkü odaklanam o kdr iyi değil ama imajinem süperdir o yüzden uğraşmıyorum ve sufi tren oyununu telepati yapan biriyle oynamak istemezdim ama benim işim daha zor sevgilim telepai yapıyor habire :) kardeşine fln telepati uzaktan yapılmıyordur umarım :) yapılıyorsa telepatiye karşı bir meditasyon şekli oluşturcam
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Daha ne istiyorsun kadın dediğin vır vır konuşur.Telapati yapar öğrenmek istediklerini öğrenir işte.Kafan ağrımaz (:inflames yazdı:benim kuzenim fena yetenekli ya hem aklımdaki hayvanı hem aklımdaki eşyayı hem de aklımdaki rengi bildi dedim sen telepatiye başla yok ben inanmıyorum dedi off bir başlasa :/
- inflames
ya fazlasını öğrenirse :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Seni geçebilir inflames dikkatli ol :D ağzından laf almaya çalışacaktır.. ;)
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
İnflames onun yanındayken yaramaz olma :) Önemli değil.
Zaten hiçkimse benle tren oynamıyor.Neymiş oyunda çok iyiymişim.
Zaten hiçkimse benle tren oynamıyor.Neymiş oyunda çok iyiymişim.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
ya kesin bi haltlar anlıyor ama :) merak etme yeni bir odaklanma şekl,i bulucam hiçbirşey düşünmeden bi yere bakıcam okuyamaz aklımı :)
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bir yerde gördüm zihin okunmasından korunma tekniği vardı.
-