Enerji Yönetimi

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerji Yönetimi

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Arkadaşlar bana enerji yönetiminin ne demek olduğunu ve nasıl yapılacağını biri söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
inflames

Re: Enerji Yönetimi

telekinetik olarak bahsediyorum güneş enerjisi falan değil bildiğimiz telekinetik enerji
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Anladığım kadarıyla, enerji yönetimi enerjiyi yönlendirebilmek (genelde vücud içinde), ben tk yapmaya çalışırken buna benzer bir şey kullanıyorum aslında ,
ellerime getiriyorum (yani geliyodur herhalde :) ) enerjiyi, kullandığım yöntem enerjinin gideceği yolu imajine etmeden önce ellerimle(parmaklarımla) fiziksel olarak gittiği yolu çiziyorum ve bu parmağın yarattığı hissi aklımda tutuyorum, sonra imajine ederken o yolu kullanıyorum ve parmakla yaptığım seferdeki hissi vs. içine katıyorum. Bunu yaparak 3-4 aydır elimi sürmediğim tkda ilk günden psi wheel ı çevirmeyi başardım ( 20 tur filan aralıksız)

Ama bilmem yardımı olur mu :D
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Kullanıcı avatarı
inflames

tabiki olur saol :)
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Aslında psi whell yaparken sorun yaşamamızın sebebi bu.Enerji başka yerde toplanıyor.Enerji yönetimi yapan biri enerjiyi vücydynun herhangi bir yönüne gönderebilir.