Enerji Yönetimi
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Enerji Yönetimi
Arkadaşlar bana enerji yönetiminin ne demek olduğunu ve nasıl yapılacağını biri söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
Re: Enerji Yönetimi
telekinetik olarak bahsediyorum güneş enerjisi falan değil bildiğimiz telekinetik enerji
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Anladığım kadarıyla, enerji yönetimi enerjiyi yönlendirebilmek (genelde vücud içinde), ben tk yapmaya çalışırken buna benzer bir şey kullanıyorum aslında ,
ellerime getiriyorum (yani geliyodur herhalde :) ) enerjiyi, kullandığım yöntem enerjinin gideceği yolu imajine etmeden önce ellerimle(parmaklarımla) fiziksel olarak gittiği yolu çiziyorum ve bu parmağın yarattığı hissi aklımda tutuyorum, sonra imajine ederken o yolu kullanıyorum ve parmakla yaptığım seferdeki hissi vs. içine katıyorum. Bunu yaparak 3-4 aydır elimi sürmediğim tkda ilk günden psi wheel ı çevirmeyi başardım ( 20 tur filan aralıksız)
Ama bilmem yardımı olur mu :D
ellerime getiriyorum (yani geliyodur herhalde :) ) enerjiyi, kullandığım yöntem enerjinin gideceği yolu imajine etmeden önce ellerimle(parmaklarımla) fiziksel olarak gittiği yolu çiziyorum ve bu parmağın yarattığı hissi aklımda tutuyorum, sonra imajine ederken o yolu kullanıyorum ve parmakla yaptığım seferdeki hissi vs. içine katıyorum. Bunu yaparak 3-4 aydır elimi sürmediğim tkda ilk günden psi wheel ı çevirmeyi başardım ( 20 tur filan aralıksız)
Ama bilmem yardımı olur mu :D
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
- inflames
tabiki olur saol :)
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Aslında psi whell yaparken sorun yaşamamızın sebebi bu.Enerji başka yerde toplanıyor.Enerji yönetimi yapan biri enerjiyi vücydynun herhangi bir yönüne gönderebilir.
-