Bu hataya Düşmeyin !!!
Moderatör: Admin
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bu hataya Düşmeyin !!!
Dün gece çok sinirliydim.Bir kaç kişinin ölmesini istedim .Küfrettim vs.Yani negatif enerji biriktirdim.Sonra biokinezi yapmayı denedim.Neyse odaklandim.Ama içimi yiyen bi sinir vardı.Sonunda imaje etmeye başladım.Aynanın karşısında gözlerimi açiyordum önce sol sonra sağ göz kapağım kalkiyordu.Göz rengim degişti diye düşünüp uykuya daldım.inanç arttirmak icin.Ertesi gün yani bu gün Sol gözüme bir yumruk yemiş gibiyim çok ağrıyor gözümün etrafı .Ama görünüşte hiç bir iz veya kızarıklık yok.Benim garibime gidende bu !!!!
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Bu hataya Düşmeyin !!!
ya sinirlenince niye telekinetik olayları yapmaya çalışıyorsun!!!!! daha kötü şeyler de olabilirdi mesela istemeden nekrokinezi yapıp öldürebilirdin yanlışlıkla anneni falaln ben sinirlendiğimde açıyorum müziği ya da bi program var onu rahatlayınca yapıyorum negatif enerji ile uğraşıodum bi ara herkez beni uyarınca bıraktım yani sinirlendikten sonra rahatlamaya bak
göz meselesine gelince gözün yanıyor mu kapatabiliyor musun? doktora git ne teşhis koycak merak ediyorum
göz meselesine gelince gözün yanıyor mu kapatabiliyor musun? doktora git ne teşhis koycak merak ediyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
İnflamesin'de dediği gibi bir doktara git baktır ayrıca biokinezi'yi birdaha rahat durumlarda yap ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İlginiz için saolun.Bu gün ağrısı geçti.Çok şükür.Bu arada Anneme sinirlenmedim :D Veya babama :D
Sadece gözüm kör olmadığı için seviniyorum.Nekrokinezi yapsam demek ölücektiler.Neyse çok şükür kazasır belasız sonlandı.
Sadece gözüm kör olmadığı için seviniyorum.Nekrokinezi yapsam demek ölücektiler.Neyse çok şükür kazasır belasız sonlandı.
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- inflames
Iyiki nekrokineziyi baslamadan birakmisim bi ara nekrokineziye baslamayi dusunuodum ama biraktim neyse umarim yardimci olmusuzdur
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
bende sinirliyken elektro kinezi denedim geçen hafta ampul elimde patladı o korkuyla hep pozitifim artık :D
- Pricens
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bn beynimi kabullendirmisim bana , baska birine haksiz yeee , aileme kotu bise yapck uzere olsam yapamam
Ön Yargili İnsanlar Benden Uzak Dursun.
Sorulari Olan Sorabilir.
Sorulari Olan Sorabilir.
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Hahaha güldürdün beni.Bunun negatif enerji yüzünden olduğunu sanmıyorum.sinirlendiğin anda fazla odaklandın ve bu sinir ve bu odaklanma ile uyudun.Sabaha kadar gözünün renginin değiştiğini hayal ettin.Sabah kalktığındaki yoğun ağrı enerji birikiminden ve odaklanmanın verdiği etkiden kaynaklanıyor.muhtemelen Göz bebeklerin zarar gördü ancak bunu sakin ve bu kadar odaklanılmayan bir biokinezi tekniği ile iyileştirebilirsin.
Biokinesis...
- inflames
BetaDemirkan sana katilmiyorum daha iyi odaklansaydik öfke durumunda cinayet vb. Seyler yasanmazdi hatta öfkede beyin bulanir ve odaklanma düser