Telekineziye baslamak icin illa psi-wheel ile mi baslamak gerekiyor ?

Moderatör: Sai

Dragneel.99
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekineziye baslamak icin illa psi-wheel ile mi baslamak gerekiyor ?

Okunmamış mesaj gönderen Dragneel.99 »

Merhaba herkese , foruma yeni uye oldum ve daha telekineziye baslamadim fakat forumu yaklasik 1 - 2 aydir takip edip bilgiler ogreniyorum. 2 gundur telekineziye baslamaya calisiyorum fakat psi-wheel yaparken canimi sikiyor ve hic eglenceli gelmiyor , buda konsantrasyonumu ve hevesimi kiriyor. Psi-wheel ile basladim cunku yeni baslayanlara hep bunu oneriyorlar. Sizce baska bir teknikle baslama ihtimalim var mi ? Daha eglenceli birsey :)

Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Telekineziye baslamak icin illa psi-wheel ile mi baslamak gerekiyor ?

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

Telekineziye baslarken psi wheel yada herhangi birsey şart degil fakat bu kolay teknikler arasinda oldugundan ve herkezce bilindiginden dolayi yeni uyelere oneriliyor fakat sen istedigin sekilde baslayabilirsin arkadasim bende yeniyim cok tecrubeli degilim fakat yardimci olmaz istedim :)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

bence psi wheel gereksiz onun yerine ben hep imalijasyon çalışırım daha yeni psi wheel nasılmış diye bi denedim okadar benim psi wheel çalışmam
Dragneel.99
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Peki element kontrolu calisarak baslayabilirim o zaman :))
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

çalışabilirsin ama neden psi whell öneriliyor biliyor musun inanç düşmesin diye yeni başlayanlar gerçek mi diye kararsız psi whell'i yapınca inançları artıyor bence sen bi psi whell yap telekineziye tamamen inan sonra daha zorlarına geçersin ama istiyorsan başka da yapabilirsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Dragneel.99
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

ama element kontrolü kolay değildir diyim "bende onla başladım o yüzden diyorum "
Kullanıcı avatarı
Budray

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Konuyla ilgili güncelleme yapayım bir çok merak eden kişi psi wheel, psi ball gibi terimlerle karşılaşıp onlarla başlıyor. Hiç biri zorunlu değildir. Buradaki amaç çok hassas bir mekanizma yapıp enerjimizin etki ettiğini görmek ve daha kolay etki yapabilmemizdir. En kolaydan başlamak, gelişmek için çok önemli bir adımdır. Siz direk nesneleri uçurmaya kalkarsanız bunun sonucu hüsran olacaktır. İlk adım zordur, sabır ister, çok gıcık olursunuz. Ve çok kolay mekanizma için bile haftalarca uğraşabilirsiniz belki (kişinin ruhsal yeteneklerine göre farklılık gösterir). Tabii psi wheel, psi ball yapın demiyorum. Mesela ben şişenin altına biraz su koydum. Elimi yumruk yapıp üstüne koydum. Ve şişeyi dengeledim sonra odaklanarak hareket ettirmeye çalıştım. O da etkili bir teknikti. Burada asıl iş sizin en kolay yapabildiğiniz tekniği bulup onu iyice geliştirmeniz.