Teşekkür Ederim

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Teşekkür Ederim

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni 1 gün önce açtığım blog a beklediğimden fazla ilgi göstermeniz.

Öncelikle ilgi gösteren göstermeyen herkese teşekkür ederim. Daha açalı 1 gün oldu ama link isteyenlerin sayısı 10 u geçti ne yalan söyliyim bukadarını beklemiyordum. Bunu yazarken bile 1 tane mesaj geldi :D bilmem farkettinizmi ama mesajlarına biraz geç cevap verebiliyorum çünkü buraya % 90 mobilden bağlanıyorum ve mobil den link atmak biraz zahmetli :D o yüzden bilgisayara oturduğum zamanlarda ancak cevap verebiliyorum.

Link isteklerinizi "Hepiniz Davetlisiniz" isimli konunun atlına değil de bana özel mesaj olarak atarsanız daha kolay cevap verebilirrim çünkü 2 farklı yere bakıp acaba buna link yollamışmıydım diye düşünmekten beynim aktı. :D

Son olarak link isteyen istemeyen herkese tekrar teşekkür ederim.
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]

Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Teşekkür Ederim

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Ben forumdan biraz uzak kalmışım galiba. Link derken? :D
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."

“Bilgisayar Dünyası” sayfasına dön