Vücut sıcaklığı
Moderatör: Admin
- superisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
Vücut sıcaklığı
Öncelikle meraba
Ben kendimi bildim bileli istediğim zaman tüm vücudumu ısıtabilirim ve odaklandığım yer mesala ayaklarım ,ısınmasını istiyorsam hem ısınıyor hemde karıncalanıyor.bazen istemeden oluyor ama istediğimde yapmam 2 saniyemi almıyor ama sorun şu ki vücuduma yaydığım ısıyı geri alamıyorum :D Elektrokinezi ye başladım . Elektriği hissetmeye çalışıyorum 2 dakikada hissediyorum önce ellerim karıncalanıyor sonra sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor .Neyse asıl soruma geleyim . Bu vücut sıcaklığını arttırmamın biyokinezi ile alakası var mı varsa ben bı sıcaklıkla başka neler yapabilirim .? Şimdiden teşekkürler
Ben kendimi bildim bileli istediğim zaman tüm vücudumu ısıtabilirim ve odaklandığım yer mesala ayaklarım ,ısınmasını istiyorsam hem ısınıyor hemde karıncalanıyor.bazen istemeden oluyor ama istediğimde yapmam 2 saniyemi almıyor ama sorun şu ki vücuduma yaydığım ısıyı geri alamıyorum :D Elektrokinezi ye başladım . Elektriği hissetmeye çalışıyorum 2 dakikada hissediyorum önce ellerim karıncalanıyor sonra sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor .Neyse asıl soruma geleyim . Bu vücut sıcaklığını arttırmamın biyokinezi ile alakası var mı varsa ben bı sıcaklıkla başka neler yapabilirim .? Şimdiden teşekkürler
- RezanTsn21
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Vücut sıcaklığı
Aynı ben :) Termokinezi diyorlar ona boşver ya en güzeli elektrokinezi kafanı bulandırma :)
Başlamak için mükemmel olmak zorunda
değilsin, fakat mükemmel olmak için
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
- death
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Herkez elektro kinezi yaomak zorunda degil
Kardesim hangi kineziyi istiyosan onu yap
Termokinezide guzeldir ellerini asiri isitarak insanlari falan canini acitirsin belki:)
Kardesim hangi kineziyi istiyosan onu yap
Termokinezide guzeldir ellerini asiri isitarak insanlari falan canini acitirsin belki:)
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler
- RezanTsn21
Saçma bence o kadar ısınamaz enzimler durur hayatını kaybeder boşver kardeşim elektrokinezi ile devam et
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Vücudun belli bir sıcaklığı vardır. Fazla olması halinde yüksek ateşten hastalık bulabilir. Riskli hareketler yapma bence.RezanTsn21 yazdı:Saçma bence o kadar ısınamaz enzimler durur hayatını kaybeder boşver kardeşim elektrokinezi ile devam et
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Fantastik 4 lüyü izlemediniz mi hiç ? Yapabiliyorsan yap kardeşim birşey olmaz.Kışın üşümezsin işte fenamı.Çok ısıtırsan vücüdunu elinde yumurta felan pişirirsin.
- RezanTsn21
Ben yapmıyorum konuyu açan arkadaş yapmak istiyor :) Bu arada fantastik dörtlü hayal ürünü bende hayalin yeri yok hayal saçma :) Düşün - Yap formül. buDogukan64 yazdı:Vücudun belli bir sıcaklığı vardır. Fazla olması halinde yüksek ateşten hastalık bulabilir. Riskli hareketler yapma bence.RezanTsn21 yazdı:Saçma bence o kadar ısınamaz enzimler durur hayatını kaybeder boşver kardeşim elektrokinezi ile devam et
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
başlamak zorundasın.
Ben başladım ya siz ?
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos