Olacak Az KALDI :)
Moderatör: Admin
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Olacak Az KALDI :)
Arkadaşlar Biokinezi göz rengi değiştirme konusunda Baya uğraşmışlığım var.Fakat denediğim metotların Bana Bir faydası olmadı.
Bende Kendi Tekniğimi geliştirdim.Henüz 1 Haftadır uyguluyorum.Fakat Gözümde Fiziksel olarak bi değişim yok.Ama gözüm ışığa çok duyarlı oldu.Eskisinden kat kat hemde.Gözlerim hiç sulanmıyor , Güneşli havada gözlerimi Fazla açamıyorum.
Tekniğime Gelecek isek İmaje ettiğim şey Gözdeki Mealin bölgesindeki (Rengin olduğu bölge) Pigmentler azalıyor.Bu arada Tabiki Gözlerimi dıştanda imaje edip Mavileştiğini düşünüyorum.Bunu bir kaç dakika boyunca yapıyorum.Gözlerim baya karıncalaşıyor.
Dün yaptığım araştırmalara göre.Renkli gözlü insanların en fazlada Mavi Gözlü birisi Gözündeki pigmentin azlığı ışığa daha
duyarlı hassas yapıyormuş gözlerini. Ben Sonunda başarıya ulaşacağımı düşünüyorum.
Fade Mir Abimizin Yardımları sayesinde.
Bende Kendi Tekniğimi geliştirdim.Henüz 1 Haftadır uyguluyorum.Fakat Gözümde Fiziksel olarak bi değişim yok.Ama gözüm ışığa çok duyarlı oldu.Eskisinden kat kat hemde.Gözlerim hiç sulanmıyor , Güneşli havada gözlerimi Fazla açamıyorum.
Tekniğime Gelecek isek İmaje ettiğim şey Gözdeki Mealin bölgesindeki (Rengin olduğu bölge) Pigmentler azalıyor.Bu arada Tabiki Gözlerimi dıştanda imaje edip Mavileştiğini düşünüyorum.Bunu bir kaç dakika boyunca yapıyorum.Gözlerim baya karıncalaşıyor.
Dün yaptığım araştırmalara göre.Renkli gözlü insanların en fazlada Mavi Gözlü birisi Gözündeki pigmentin azlığı ışığa daha
duyarlı hassas yapıyormuş gözlerini. Ben Sonunda başarıya ulaşacağımı düşünüyorum.
Fade Mir Abimizin Yardımları sayesinde.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Olacak Az KALDI :)
Sa kardeşim bende yeniyim diyebilirim
bu sabah okulda camdan dışarı bakıyodum soanra arkadaşım yukarda böcek var dedi baktımbana tam vuracakken şaka yapıyormuş hani olur ya şu hop diye burnuna vururlar ondan işte güneşte gözlerin mavi oldu demişti :S
ayrıca çoğu şeyin hepsini bilkiyiorum mesela5 kişiden birini tuttu ingilizce hocası özelliklerini anlatıyodu daha başlamadan şlak diye bu dedim bu her gün oluyor yemin ederim
Bi Kaynak Kitabımda- 6 Adımda İstediğinizi Elde Edin
dediğine göre beynimiz her şeye biliyor fakat onlar sayak katta girmeyi deneyin gibi şeyler anlatıyordu galiba yetenekleyiz :D
Saygılarla
bu sabah okulda camdan dışarı bakıyodum soanra arkadaşım yukarda böcek var dedi baktımbana tam vuracakken şaka yapıyormuş hani olur ya şu hop diye burnuna vururlar ondan işte güneşte gözlerin mavi oldu demişti :S
ayrıca çoğu şeyin hepsini bilkiyiorum mesela5 kişiden birini tuttu ingilizce hocası özelliklerini anlatıyodu daha başlamadan şlak diye bu dedim bu her gün oluyor yemin ederim
Bi Kaynak Kitabımda- 6 Adımda İstediğinizi Elde Edin
dediğine göre beynimiz her şeye biliyor fakat onlar sayak katta girmeyi deneyin gibi şeyler anlatıyordu galiba yetenekleyiz :D
Saygılarla
Kimine Göre Palavra Bana Göre İnanmak
- eb1234eb
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
aynı durumdayım bende ama bende tam etrsi oldu ve bence olması gereken de buydu pigmentleri parmağıma çektiğimi düşündüm(beyin bunu böyle bildiği için bi aksilik durumunda pigmentlerin tekrar yerlerine döndüğünü kısaca arttıgını daha rahat düşünebilmek için :D) fakat senin de dediğin gibi pigment azalırsa göz ışığa duyarlı olur ve ben güneşe bakamıyorum şuan normal bir insan zaten bakamaz tamam ama normalde bakabiliyordum.(yani isteyerek bakıp gözlerime zarar vermiyordumda yüzüme vurdugunda aynı vurdugu yöne kafamı çevirdiğimde güneşi görünce hiç gözümü bile kırpmazdımsonra başka yöne dönerdim.) fakat böyle oldu ve bende pigmentlerin düzelttim düşündüğüm mantıkla(daha yarım yarım ama yavaş yavaş eski haline geldi sayılır :)
Bence bu düşünce ile devam etme dayanıkılıkdan sonra pigmentler gerçekten çok azalınca renk yerine böyle birşey olmasın.... (ben aslında sadece öylesine denemiştim ve şuan 1-2 günde düzelticem işi çok birşey kalmadı yavaş yavaş bakabiliyorum :) ama daha fazla gelişmeden bir daha bulaşmiycam :) (diğer üyelerede uyarı olsun bu iş şaka yapabileceğiniz basit tekniklerden değil neticede bu kendi gözümüz...
Bence bu düşünce ile devam etme dayanıkılıkdan sonra pigmentler gerçekten çok azalınca renk yerine böyle birşey olmasın.... (ben aslında sadece öylesine denemiştim ve şuan 1-2 günde düzelticem işi çok birşey kalmadı yavaş yavaş bakabiliyorum :) ama daha fazla gelişmeden bir daha bulaşmiycam :) (diğer üyelerede uyarı olsun bu iş şaka yapabileceğiniz basit tekniklerden değil neticede bu kendi gözümüz...
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
- eb1234eb
sadece renk düşünerek dene istersen şimdilik aklıma geldi :D
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
- eb1234eb
sadece renk düşünerek dene istersen şimdilik aklıma geldi :D
- eb1234eb
(tabii eğer soun çıkarsa...)
-
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ben pigmentlerin azaldıkca renklerinin mavi olduğunu imaje ediyorum.sonra ise gözlerimin dıştan mavi olduğunu. :D Mavi gözün en açık tonunda pigment baya az varmış. Pigmentsiz ise göz kırmızı oluyormuş :D Vampir gibi :D Ama 0 pigmentle kırmızı gözle gündüz dışarı çıkman imkansız gibi bişi. Büyük ihtimalle kör oluruz :)
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Harika birşey başarmışsın.bende 1 yıl önce kendi tekniğim ile boyumun uzdaığını iajine eder dururdum şimdi doktorum mutasyon geçirdiğimi ve aile hedef boyum 1.75 iken şu anki boyumun tam olarak 1.86,5 olduğunu söylüyor.Göz rengi değiştirme konusuna gelince... Gözdeki melamin üretimini azalta bildiğin için seni tebrik ederim gerçekten güzel bir iş başarmıssın ancak eğer gözrengin değiştikce daha iyi gördüğünü vb. imajine etmessen mazallah göz bozukluğu çıkabilir.Yani sana demek istediğim Allah sana biokinezi adlı ilmi kendini değiştir ve geliştir diye vermiş.Onu kullanırken de belirli sınırlar çerçevesinde istediğin her işi yapabilirsin saten.Haydi kardeşim işinde başarılar dilerim.
Biokinesis...
- EmRe67
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Benim Gözlerim Siyahtı Kahverengi Yaptım Ve Hergün Renk Tonunu Değiştiriyorum Amacımda Mavi Göz...
Ve Bi Arkadaşımında Gözleri Siyahtı Tekniğimi Verdim Ve KAHVERENGİ oldu...
Ama Gözde Kanlanma Vb Oluyor Onu Uykuyla Felan Geçirirsiniz Tekniğide İsterseniz Veririm Hergün Yapıcaksınız Ama Haftada En Az 3 Kere Yapıcaksınız Hergün Yapamam Felan Derseniz Arada Bi Yapsanızda Oluyor.
Ve Bi Arkadaşımında Gözleri Siyahtı Tekniğimi Verdim Ve KAHVERENGİ oldu...
Ama Gözde Kanlanma Vb Oluyor Onu Uykuyla Felan Geçirirsiniz Tekniğide İsterseniz Veririm Hergün Yapıcaksınız Ama Haftada En Az 3 Kere Yapıcaksınız Hergün Yapamam Felan Derseniz Arada Bi Yapsanızda Oluyor.
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
- eb1234eb
haklısın zaten kırmızı göz hastalık şeklinde var insanlarda(tamamen vücudun doğuştan beyaz oldugu bir hastalık vardı ondaydı o) :(berk1o yazdı:Ben pigmentlerin azaldıkca renklerinin mavi olduğunu imaje ediyorum.sonra ise gözlerimin dıştan mavi olduğunu. :D Mavi gözün en açık tonunda pigment baya az varmış. Pigmentsiz ise göz kırmızı oluyormuş :D Vampir gibi :D Ama 0 pigmentle kırmızı gözle gündüz dışarı çıkman imkansız gibi bişi. Büyük ihtimalle kör oluruz :)