Öneri !

Kullanıcı avatarı
superisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Kadın

Öneri !

Okunmamış mesaj gönderen superisi »

Ben çocukken geceleri uyumadan önce gözümü kapattığımda gördüğümüm imajlarla oynardım istediğimi görürdüm bunun duru görü olduğunu bilmiyordum. Büyüdükçe durugörü yapmayı bıraktım. Bu sitede gezerken bir deneyeyim dedim hemen oldu ve bir ayı yüzü gördüm ertesi gün aynı ayının yüzünü tv de gördüm .hala devam ediyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum. Gözümü kapattığımda imajlar görüyorum ama geleceğimi yada geçmişi nasıl görücem? Derin teta haline geçebiliyorum ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bilgili birisi yardım edebilir mi ?

herort
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Öneri !

Okunmamış mesaj gönderen herort »

Ne yaomak ıstıyorsan onu dusun
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.

İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki

Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

gün geçtikçe daha detaya in mesela ayı suratı görmüşsün onun yüz hatlarını gözünün büyüklüğü kulağının tam olarak nerde olduğunu filan imajine etmeye çalış detaya indikce o gelişecektir her gün bunu tekrarla 1 hafta sonra daha da gelişmiş olduğunu fark etceksin.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

odaklanmanı geliştirmek için kapak yap daha iyi odaklanırsan daha iyi şekiller görürsün yanlış mıyım?

bir de natura sound theraphy programını indirmeni tavsiye ederim seni çok iyi trans haline sokar böylece daha fazla şekil göreceğini düşünüyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim